$ Κοινοβούλιο, πουτανάκια με ρόπαλα και ασπίδες προσπαθούσαν να κάνουν τον κόσμο να εμπεδώσει τις κυνικές δηλώσεις του Μπεγλίτη. Μακρυάααααααα
Άψογος σε όλα!!!
Αυτό το δρομολόγιο, μόνο με χρήση μοτό έβγαινε άνετα.
$ Κοινοβούλιο, πουτανάκια με ρόπαλα και ασπίδες προσπαθούσαν να κάνουν τον κόσμο να εμπεδώσει τις κυνικές δηλώσεις του Μπεγλίτη. Μακρυάααααααα
Άψογος σε όλα!!!
Αυτό το δρομολόγιο, μόνο με χρήση μοτό έβγαινε άνετα.
Τι σε ενδιαφέρει?
πρόσωπο ωραίο?
βυζί μεγάλο και φυσικό?
σωμα λεπτό? ή μπαμπατσικό?
κολαρακι πεταχτό?
άλλα?
οι υπηρεσίες?
εάν είναι ξεπέτα? εάν δεν βιάζεται?
μπάλες κορμό να τρώει?
δαχτυλοσκοπήσεις?
δυνατό σεξ ή ρομαντικό?
άλλα?
Μπορεις να ριξεις και μια ματια στο thread που εχω ανοιξει και μου προτεινεις???
Ευχαριστω πολυ συναγωνιστη.Μα ειναι δυνατον ετος 2012 και τα μισα στουντιο να μην εχουν site??? Ενω τα μισα αλλα να μην ενημερουν τις βαρδιες???για δες και Αντζελίνα στο Μελαντίας 50. Είχε πολύ ωραίο προσωπάκι
Χτεσινο βραδινός βιωματικός απολογισμός
$ Μελαντίας, η Αντζελίνα, ξανθό πιπινάκι, ωραίο πρόσωπο, μέτριo σώμα. Θα με έψηνε αλλά οι τιμολογιακή πολιτική του εν λόγω στούντιο μου τη σπάει.
$ Καρέα 30 η Τζίνα, βγήκε για ένα δευτερόλεπτο, έκανε ένα μορφασμό απαξίωσης και ξαναμπήκε. Βαρέθηκα να περιμένω την τσατσά να μου εξηγήσει γιατί αυτή η συμπεριφορά κοστίζει 60 ευρώ. Φαίνεται το φυσάνε το χρήμα εκεί.
$ Ιερά Οδός 66, φοβερό δίδυμο τσάτσων. Ο πρώτος μου εμφάνισε δυο τεμάχια, Λάουρα και το άλλο δεν θυμάμαι. Συμπαθείς αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ξαφνικά πετάγεται ο έταιρος τσάτσος και μου λέει εγώ είμαι η τρίτη κοπέλα, για τα αυταρχικά. Πολύ γέλιο!
ΤΡΙΓΓΕΤΑ 3: η Νίκη Φοξ. Εδώ η πραγματικότητα μας προσγείωσε απότομα στην σκληρή αγκαλιά της...
Μελαχρινή, κανονικού ύψους κοπέλα, πρόσωπο όχι τόσο εντυπωσιακό όσο δείχνει στις φωτογραφίες της και περιφέρεια ελαφρώς πιο γεμάτη απ' το αναμενόμενο. Ψυχρό σαλονάρισμα... Είναι Γερμανίδα κατά δήλωση της υπηρεσίας.
Υ.Γ. Στο πρόγραμμα της μας ανακοινώθηκε και πρωκτικό στα 100Ε.
$ Ιερά Οδός 66, φοβερό δίδυμο τσάτσων. Ο πρώτος μου εμφάνισε δυο τεμάχια, Λάουρα και το άλλο δεν θυμάμαι. Συμπαθείς αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ξαφνικά πετάγεται ο έταιρος τσάτσος και μου λέει εγώ είμαι η τρίτη κοπέλα, για τα αυταρχικά. Πολύ γέλιο!
Χτεσινο βραδινός βιωματικός απολογισμός ........
ντουζιερες εχει αλλα πρεπει να μπεις με γαλοτζες-μ'αρεσει το no somment!
-η Αννα του Ενειδών 5 είναι μιά με μικρό στηθος που αποφεύγει να πει το όνομα της όταν πηγαίνεις εκεί κει τη ρωτάς?
-Είναι αλήθεια ότι το Καρέα 30 δεν είναι και πολύ καθαρό μέσα και ότι δεν έχουν τα δωμάτια ντουζιέρες μέσα?
-Με εντυπωσιάζει το ΠΟΙΑ μαγαζιά περιέλαβες στη λίστα σου!
ντουζιερες εχει αλλα πρεπει να μπεις με γαλοτζες
Μου εχει γυαλισει και μενα. Εθνικοτητα ξερουμε? Ρουμανα?
Αλλαγη:[move] Σημερα 05/04 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): ? - Κορινα - Κορινα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Νταιανα - www.kassandras4-kato.com/amanda]Αμαντα/Σουεντη[/URL] - www.kassandras4-kato.com/tzoulia]Τζουλια/Σαρα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ιβοννη - www.kassandras4c.com/tzoulia]Τζουλια[/url] - Ιζαμπελα
Κασσανδρας 4(πανω): Καταλινα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Μελινα - Καταλινα - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): ? - www.vrilissou60-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - Μελινα
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - www.vrilissou60.com/madonna]Μαντονα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]
Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/paola]Παολα/Στελλα/Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Ελενα/Στελλα/Sandra Love[/url] - www.thiseos40.com/sandra]Sandra Love[/url]/www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Εφη[/url]
Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα/Παολα[/url]
Υπαρχει καμια φωτο της? δουλευει και σε αλλα στουντιο?Κασσάνδρας 6 : Μελίνα. Μια από τις ομορφότερες κατά την ταπεινή μου άποψη κοπέλες των studio αυτό τον καιρό. Ξανθιά μα σπαστά μακριά μαλλιά, αναγεννησιακό πρόσωπο, με πολύ όμορφα χαρακτηριστικά, γαλάζια μάτια, μόνιμα χαραγμένο ένα πολύ γλυκό αλλά και ταυτόχρονα θλιμμένο χαμόγελο. Πλούσιο ενισχυμένο στήθος, ωραίες καμπύλες, ψηλή κοπέλα.
Η Μελίνα εργαζεαι κυριως στο Κασσανδρας 6 και κανει και κάποιες βαρδιες στο στο Βριλησου 60.Υπαρχει καμια φωτο της? δουλευει και σε αλλα στουντιο?