Φανούρη ξαναέγραψες! Είπα εισαι σεξουαλικός τουρίστας! Συγχαρητηρια!
• Ο ροζ σκαραβαιος στο Συγγρ144 είναι ...σημα κατατεθέν.
• Με εντυπωσίασες με το μετρό Κοπεγχάγης
• Η Βαλεντίνα είναι από τις μεγάλες μορφές των αθηναικών στουντιο, και διαθέτει άνω και κάτω προσόντα.
• Το ΗλΗλ82 είναι σχετικά νέο στη σημερινή του μορφή, αν δεν κάνω λάθος 2 χρόνια είναι που λειτουργεί.
• Η Ορχιδέα (Βουρβ19) αν και σαν κτίριο όχι νέα κατασκευή, εσωτερικά ήταν από τα πληρέστερα μαγαζιά όσον αφορά τις υπηρεσίες (τουλάχιστον παλιότερα τότε που σύχναζα). Εμένα τουλάχιστον μού προκαλούσε εμπιστοσύνη.
• Η Αλίσα (Βουλ68) είναι κουκλα από Ρωσία με εξαιρετική φωτογένεια, αλλά νομίζω δεν είναι ψηλή (ΟΚ με τα τακούνια ψηλώνει)
• Το Σενσουαλιτυ (Βουλ144) είναι ένα από τα καλύτερα στουντιο. Μέχρι και ασανσερ έχει (για oσους έχουν προβλήματα κινητικότητας προφανώς).
• Εγώ έχω στα κορυφαία (αλφαβητικά) το Αλιεν (Αντιοχ64), το Οριενταλ (Φ144), το Σενσουάλιτυ. Το καθένα από αυτά έχει κάτι στο οποίο ξεχωρίζει. Από τα υπόλοιπα σε εσωτερικούς χώρους αξιοπρόσεκτο, νοικοκυρεμένο και καθαρό και χωρίς τις χτυπητές πολυτέλειες είναι το Κωνσταντινουπόλεως 132. Αυτά όσον αφορά σε όσα έχω παει (40+), διότι υποψιάζομαι ότι αδικώ σαν χώρους καναδυό που δεν έχω πάει –τί να γίνει όμως εάν πετυχω καμιά ενδιαφέρουσα κοπέλα θα την επισκεφτώ.
Καλημέρα, καλή Κυριακή και καλό μήνα, ρεπόρτερ ερευνητή Φανούρη. Να κάνεις εκπομπές τύπου λονλυ πλανετ κτλ.... χαχαχαχα!
Αναβαθμίστηκες από πλενειboy χιχιχιχιχι!