ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.245
- Πόντοι
- 3.077
Τσαρκα στην Ευνειδων 5, 21/3/12 αρχή β’ βαρδιας. Εργαζόμενη η Μαιρη, μιλούσε ελληνικά. μαυρα ίσια μαλλιά, μέχρι τους ώμους, μετριο ανάστημα (~1,60μ), ~25 χρονων, προσωπο συνηθισμένο χωρίς κατι ιδιαίτερο, σώμα νορμαλ, στηθος μετριου μεγεθους προέβαλε κατάλληλα μέσα από το στηθόδεσμο που είναι ειδικός για τετοιες δουλειές. Εμφανισιακώς δεν ήταν του γουστου μου και δεν έμεινα. Ο προηγούμενος από μενα μπήκε στο δωματιο. Η ρεσεψιον με διαβεβαίωνε σταθερά και ανεπιφύλακτα ότι χάνω που φεύγω και δεν δοκιμάζω. Στην βάρδια περίμεναν να έλθει και άλλη μια κοπέλα (Γερμανίδα μου ειπαν) αλλά θα καθυστερούσε 20’-30’ και έτσι εφυγα.
Είχα τσαρκαρει και πριν μια εβδομάδα, πετυχα καποια που δεν μου έλεγε το όνομα της, μαυρα ίσια μαλλιά , συνηθισμένο επισης προσωπο, σωμα λεπτό (~1,60μ) και μικρό στηθος, ηλικία 25(?). Δεν έμεινα ούτε τότε.
Θα κάνω και άλλες βόλτες και θα «ενημερώσω», δηλ. ελπίζω με περισσότερες και πιο χρησιμες πληροφορίες, και άμα λάχει και με κριτική.
Α, οι τιμές είναι όντως πεσμένες.
Είχα τσαρκαρει και πριν μια εβδομάδα, πετυχα καποια που δεν μου έλεγε το όνομα της, μαυρα ίσια μαλλιά , συνηθισμένο επισης προσωπο, σωμα λεπτό (~1,60μ) και μικρό στηθος, ηλικία 25(?). Δεν έμεινα ούτε τότε.
Θα κάνω και άλλες βόλτες και θα «ενημερώσω», δηλ. ελπίζω με περισσότερες και πιο χρησιμες πληροφορίες, και άμα λάχει και με κριτική.
Α, οι τιμές είναι όντως πεσμένες.