Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Απογευματινοβραδυνή καταδρομική με συνάδελφο συναγωνιστή καβάλα στο "ΤΥΦΩΝΑ"  :badair:
Έχουμε και λέμε:
Κασσάνδρας 6: Κλαούντια, η γνωστή ξανθιά, είχα να τη δω κανα δυο χρόνια. Αλλαγμένη, πιο αδύνατη και με ενίσχυση στο πάνω μέρως  :tits:
Κασσάνδρας 4Γ: Τάνια νέο φρούτο από τσεχία με πιασιματάκια  :tits2:
Κασσάνδρας 4Β: Τζούλια μελανουράκι με σέξυ σαλονάρισμα και φοβερό κώλο  :kissass2:
Κασσάνδρας 4: Άννα, δεν περιγράφω
Κασσάνδρας 3Κ: Λάουρα, δεν περιγράφω
Κασσάνδρας 3Π: Νταιάνα η γνωστή ξανθιά Ρωσίδα
Σπ. Πάτση 27: Αγάπη μινιόν ξανθούλα με ωραίο σωματάκι, Καρμελίτα λάτιν με πιασίματα λίγο έλειψε να περάσω, Ζλάτα η γνωστή μίλφ, έμπειρη φοβερή γυναικάρα, ΤΙΜΗΘΗΚΕ με 40€  :knockinb: ακολουθεί κριτική
Σπ. Πάτση 40: Ίνα μελανούρι κωλάρα στητή  :s&m_1: άβυζη
Ιεροφαντών: Νταιάννα και άλλη μία αδιάφορες  :think:
Ευεινηδών: Μπέλλα και άλλη μία αμφότερες ομορφούλες, πεταχτούλες, πιπινάκια με 20€ έκαστη και ούζα με 40€ παραλίγο να ενδόσω  :helpplea:
Κων/πόλεως 94: Καρίνα αδιάφορη
Κων/πόλεως 92Α: Δεν μας άνοιξαν, τσάμπα που ανεβήκαμε τις σκάλες  :jerking:
Κων/πόλεως 92: 2 αδιάφορες μπαμπάτσικες δεν θυμάμε ούτε όνομα
Κων/πόλεως 80: Εδώ είχε σπορ και θέαμα, Χριστίνα μπαμπάτσικη με περιφέρεια, μπήκαμε μέσα κούγωντας τα γέλια της ως κάτω. Είχα την ιδέα να πάω και να τη περιμένω στη κολώνα που έχει στη μέση στο σαλόνι, και έρχεται και μου κάνει κάτι κολλητήρια και κάτι χουφτώματα, μου πήρε το χέρι το έβαλε στη κωλάρα της ενώ ο φίλος μου χούφτωνε τα βυζιά. Αυτό κράτησε κάνα δεκάλεπτο ώσπου ακούστηκε η τσα2 να φωνάζει "Χριστίνααα ξέχασες τον άνθρωπο στο δωμάτιο".  :2funny: Αν μπαίναμε και οι δύο η τιμή ήταν 40€ έκαστος. Λίγο έλειψε, αλλά δεν μου αρέσουν οι αφρατούλες, αλλά από σαλονάρισμα ομολογώ με κάβλωσε.  :bigdick:
Μπουζιάνη Sensuality: Κατερίνα, γυναικάρα με βυζάρες ψηλή μελαχρινή με γυαλάκια που με καβλώσανε πολύ  :bigdick:
Μελαντίας: Ρωξάνη μελαχρινό πολύ καλό με φοβερό σωμα και κωλαράκι
Βουλιαγμένης 68: Βικτώρια και Ατζελίνα και αγενέστατη τσατσα. Ακόμα και να ήθελα να περάσω με τις μαλακίες που μας είπε όταν φύγαμε δεν θα έμπαινα. Τράβα μάθε ελληνικά μωρή και μετά να μας τη λες  :jerking:
Αριστοτέλους 5: 2 τεμάχια, Αλίσια εκ βενεζουέλας λάτιν χαρακτηριστικά και κωλάρα, Τζοάννα μελανούρι με κωλάρα επίσης.
Φυσικά μετά την κατάθεση ακολούθησε βρώμικο στον Πειραιά. 2 τσάκισα, η Ζλάτα με ξεζούμισε  :2funny: :2funny:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Απογευματινοβραδυνή καταδρομική με συνάδελφο συναγωνιστή καβάλα στο "ΤΥΦΩΝΑ"  :badair:
Έχουμε και λέμε:
Κασσάνδρας 6: Κλαούντια, η γνωστή ξανθιά, είχα να τη δω κανα δυο χρόνια. Αλλαγμένη, πιο αδύνατη και με ενίσχυση στο πάνω μέρως  :tits:
Κασσάνδρας 4Γ: Τάνια νέο φρούτο από τσεχία με πιασιματάκια  :tits2:
Κασσάνδρας 4Β: Τζούλια μελανουράκι με σέξυ σαλονάρισμα και φοβερό κώλο  :kissass2:
Κασσάνδρας 4: Άννα, δεν περιγράφω
Κασσάνδρας 3Κ: Λάουρα, δεν περιγράφω
Κασσάνδρας 3Π: Νταιάνα η γνωστή ξανθιά Ρωσίδα
Σπ. Πάτση 27: Αγάπη μινιόν ξανθούλα με ωραίο σωματάκι, Καρμελίτα λάτιν με πιασίματα λίγο έλειψε να περάσω, Ζλάτα η γνωστή μίλφ, έμπειρη φοβερή γυναικάρα, ΤΙΜΗΘΗΚΕ με 40€  :knockinb: ακολουθεί κριτική
Σπ. Πάτση 40: Ίνα μελανούρι κωλάρα στητή  :s&m_1: άβυζη
Ιεροφαντών: Νταιάννα και άλλη μία αδιάφορες  :think:
Ευεινηδών: Μπέλλα και άλλη μία αμφότερες ομορφούλες, πεταχτούλες, πιπινάκια με 20€ έκαστη και ούζα με 40€ παραλίγο να ενδόσω  :helpplea:
Κων/πόλεως 94: Καρίνα αδιάφορη
Κων/πόλεως 80: Εδώ είχε σπορ και θέαμα, Χριστίνα μπαμπάτσικη με περιφέρεια, μπήκαμε μέσα κούγωντας τα γέλια της ως κάτω. Είχα την ιδέα να πάω και να τη περιμένω στη κολώνα που έχει στη μέση στο σαλόνι, και έρχεται και μου κάνει κάτι κολλητήρια και κάτι χουφτώματα, μου πήρε το χέρι το έβαλε στη κωλάρα της ενώ ο φίλος μου χούφτωνε τα βυζιά. Αυτό κράτησε κάνα δεκάλεπτο ώσπου ακούστηκε η τσα2 να φωνάζει "Χριστίνααα ξέχασες τον άνθρωπο στο δωμάτιο".  :2funny: Αν μπαίναμε και οι δύο η τιμή ήταν 40€ έκαστος. Λίγο έλειψε, αλλά δεν μου αρέσουν οι αφρατούλες, αλλά από σαλονάρισμα ομολογώ με κάβλωσε.  :bigdick:
Μπουζιάνη Sensuality: Κατερίνα, γυναικάρα με βυζάρες ψηλή μελαχρινή με γυαλάκια που με καβλώσανε πολύ  :bigdick:
Μελαντίας: Ρωξάνη μελαχρινό πολύ καλό με φοβερό σωμα και κωλαράκι
Βουλιαγμένης 68: Βικτώρια και Ατζελίνα και αγενέστατη τσατσα. Ακόμα και να ήθελα να περάσω με τις μαλακίες που μας είπε όταν φύγαμε δεν θα έμπαινα. Τράβα μάθε ελληνικά μωρή και μετά να μας τη λες  :jerking:
Αριστοτέλους 5: 2 τεμάχια, Αλίσια εκ βενεζουέλας λάτιν χαρακτηριστικά και κωλάρα, Τζοάννα μελανούρι με κωλάρα επίσης.
Φυσικά μετά την κατάθεση ακολούθησε βρώμικο στον Πειραιά. 2 τσάκισα, η Ζλάτα με ξεζούμισε  :2funny: :2funny:

ξεχασες το  Αριστοτελους 6 μελαχρινη ομορφουλα μας ανειξε την πορτα ι τσα2 ηταν στο δωματιο ονομα δεν μας ανεφερε

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435

euaeua

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
[size=20pt]EVA[/size]

:kissass: :kissass: :kissass: :kissass:
[size=15pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης[/size]

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κανεις ενα μικρο λαθακι. :grin:
Το 92 εχει σκαλια ενω το 92Α ειναι ισογειο.

Φαινεται τελικα οτι στο 92 το εχουν συστημα να μην ανοιγουν σε "ομαδες των 2".  :jerking:
Εχει τυχει και σε εμενα, οπως και σε αλλους συναγωνιστες παλιοτερα.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 05/02  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/claudia]Κλαουντια/Ζετα[/URL]
Κασσανδρας 3(πανω): ? - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - Λολιτα
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras4-kato.com/tzoulia]Τζουλια/Νεα[/URL] αφιξη - www.kassandras4-kato.com/sara]Σαρα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Αμιρα - Σουεντη/Σονια - www.kassandras4c.com/tzoulia]Τζουλια[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Σονια - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Νεα[/URL] αφιξη - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/ilona]Ιλονα[/url] - www.kassandras6.com/claudia]Κλαουντια/Νταιανα[/URL] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): ? - www.vrilissou60-kato.com/alexia]Αλεξια (Ρωσιδα)[/url] - www.vrilissou60-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Βριλησου 60(πανω): Νταιανα - www.vrilissou60.com/sara]Σαρα[/url] - Ιζαμπελα

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/sofia]Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Εφη/Μαριλενα/Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Ελενα[/url]

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url]

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435

Φαινεται τελικα οτι στο 92 το εχουν συστημα να μην ανοιγουν σε "ομαδες των 2".  :jerking:
Ναι Τσε έχεις δίκιο, το 92 είναι με τα σκαλιά, ο δαίμον του τυπογραφείου χτύπησε και εμένα  :grin:
Thanks για την παρέμβαση  :thumbsup:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

όταν είχαμε περάσει τσάρκα εγώ μετά του προέδρου δεν μας ανοίξανε... :jerking:

αλλά όταν φύγαμε βγήκε η τσατσά να μας φωνάξει να επιστρέψουμε :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
χτες βράδυ εκανα περασμα απο Ιεροφάντων 9 μπας και πετύχω την Τζέσσικα που έμαθα οτι πήρε μεταγραφη εκεί. Δεν ήταν η Τζέσσικα αλλα αντίθετα μια Μαρία η οποία δεν μου πολυάρεσε, ενώ πρέπει να υπηρχε δευτερη κοπέλα σε δωματιο για την οποία δεν εκαναν τον κόπο να με ενημερώσουν (ετσι δηλαδη ελεγαν οι βαδριες και οι πόρτες των δωματίων ήταν κλειστές). Σε ερώτηση μου πότε εχει βαρδια η Τζέσσικα μου απαντησε η κοπέλα να παω στο αλλο στούντιο στο Αιγάλεω (με ξινισμένο ύφος). Απόλυτα Highlight:

1. Ο χοντροκοιλαράς αλλοδαπός που εκτελούσε χρέη υπηρεσίας με στύλ κάτι ανάμεσα σε ταρίφα/νταλικέρη/παιδι της εργατιάς και του μεροκάματου o οποίος προσπαθούσε να με πείσει να περάσω λέγοντας μου ρωτώντας με αν μου αρέσει η όχι η κοπέλα (ΕΛΕΟΣ)

2. Η τηλεόραση που αντί να δέιχνει καμια τσόντα, έδειχνε ταινία "Ιάσων και οι Αργοναυτες" στο Star Channel...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
χτες βράδυ εκανα περασμα απο Ιεροφάντων 9 μπας και πετύχω την Τζέσσικα που έμαθα οτι πήρε μεταγραφη εκεί. Δεν ήταν η Τζέσσικα αλλα αντίθετα μια Μαρία η οποία δεν μου πολυάρεσε, ενώ πρέπει να υπηρχε δευτερη κοπέλα σε δωματιο για την οποία δεν εκαναν τον κόπο να με ενημερώσουν (ετσι δηλαδη ελεγαν οι βαδριες και οι πόρτες των δωματίων ήταν κλειστές). Σε ερώτηση μου πότε εχει βαρδια η Τζέσσικα μου απαντησε η κοπέλα να παω στο αλλο στούντιο στο Αιγάλεω (με ξινισμένο ύφος). Απόλυτα Highlight:

1. Ο χοντροκοιλαράς αλλοδαπός που εκτελούσε χρέη υπηρεσίας με στύλ κάτι ανάμεσα σε ταρίφα/νταλικέρη/παιδι της εργατιάς και του μεροκάματου o οποίος προσπαθούσε να με πείσει να περάσω λέγοντας μου ρωτώντας με αν μου αρέσει η όχι η κοπέλα (ΕΛΕΟΣ)

2. Η τηλεόραση που αντί να δέιχνει καμια τσόντα, έδειχνε ταινία "Ιάσων και οι Αργοναυτες" στο Star Channel...
Η Νταϊάνα ήταν η άλλη, δεν έχασες κάτι που δεν την είδες. Αδιάφορη. Ο τσάτσος όλα τα λεφτά. Στάθηκε προφίλ μπροστά στη κουρτίνα για να βγούν οι κοπέλες. Μιλάμε ότι ο τύπος είναι 8 μηνών έγκυος  :2funny: :2funny:
Η Τζέσικα όντως ήταν στο άλλο στούντιο, έτσι έγραφε η βάρδια, αλλά σιγά να μην έτρεχα εκεί.  :jerking:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
το πρόγραμμα εγραφε Ντάρια όχι Νταϊάνα. Είναι διαφορετικές κοπελούδες;  :S Στο κρεβάτι λένε τίποτα αυτές οι δύο γιατι δεν τις εχω δοκιμασει. Γενικά το στούντιο προσπαθεί αλλα αν δεν οργανωθεί καλύτερα με τα κορίτσια-τις βάρδιες και το σέρβις θα εχει πρόβλημα.

ο τυπάς που βάλανε ελπίζω να είναι προσωρινός και υπερέκτακτος γιατι λειτουργεί αποτρεπτικά στο να περάσεις στο δωμάτιο.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
το πρόγραμμα εγραφε Ντάρια όχι Νταϊάνα. Είναι διαφορετικές κοπελούδες;  :S Στο κρεβάτι λένε τίποτα αυτές οι δύο γιατι δεν τις εχω δοκιμασει. Γενικά το στούντιο προσπαθεί αλλα αν δεν οργανωθεί καλύτερα με τα κορίτσια-τις βάρδιες και το σέρβις θα εχει πρόβλημα.

ο τυπάς που βάλανε ελπίζω να είναι προσωρινός και υπερέκτακτος γιατι λειτουργεί αποτρεπτικά στο να περάσεις στο δωμάτιο.
Ο τύπος Νταιάνα μας την παρουσίασε.
Και όντως συμφωνώ με αυτό που λες πως ο τσάτσος λειτουργεί αποτρεπτικά. Πάντως προτιμώ κάτι τέτοιους, από κάτι αγενέστατες τσατσάδες που είδαμε χτες κατά την τσάρκα μας.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ημερολόγιο αεροδιαδρόμου σελίδα 5η

Είναι παράξενος ο χειμερινός ουρανός χωρίς αστέρια... Φλεβάρης μήνας...

ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 37: η Εμμανουέλ. Αριστοκρατική γαλλική φινέτσα! Ταυτόχρονα με την είσοδο της στο σαλόνι, η φωνή της Εντιτ Πιαφ ολοκάθαρη, πλυμμήρισε έντονα όλες τις αισθήσεις μου!!! "Non, rien de rien, non je ne regrette rien..."
Πολύ ωραίο κορμί, το μαλλί της πιασμένο πίσω σε αλογοουρά, μαύρα πολύ σέξι εσώρουχα και έντονο βλέμμα που σε ταξιδεύει σε μαγικούς περιπάτους στο δάσος της Βουλώνης!

ΚΑΡΕΑ 30: η Λουτσία. Czech Republic Rulez! Ακόμη μια ωραία Τσέχα (κατά δήλωση του ιδίου), στην υπηρεσία του κυρίου Βασίλη. Γρήγορο και συνάμα μακρινό σαλονάρισμα... Πολύ ωραίο σώμα και απίστευτα λαχταριστό κωλαράκι, ήταν τα μόνα που πρόλαβα να παρατηρήσω...
Η Σάρα "μάλλον δε θα την πετύχω ποτέ βάρδια" θα ξεκινήσει τη βάρδια της στις 12.

ΤΡΙΓΓΕΤΑ 3: η Τάνια. Totally barbie girl! Ξανθούλα, ομορφούλα, τσαχπινούλα, πεταχτούλα και με όμορφο σώμα! Πολύ ευδιάθετη και κουνιστή στο σαλόνι!

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 6: η Ντιάνα. Παρουσιάστηκε ως Γερμανίδα. Χαμογελαστή, με πιασιματάκια και απλά συμπαθητικό πίσω σύστημα. Κανονική παρουσία.

ΘΗΣΕΩΣ 79: η Ανδριάννα. Ξανθιά, με πολύ ωραία περιφέρεια και ενδιαφέρον στήθος.
Και η Ναταλία. Μελαχρινή, αδύνατη κι όλα τα υπόλοιπα στη μέση. Εμφανίστηκαν μαζί και ήταν αρκετά ορεξάτες στο σαλόνι!

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 121:η Τάνια. Μελαχρινή, με πιασήματα και συνολικό μέσο όρο στη μέση.

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 79: η Αικατερίνα (όπως την προσφώνησε η υπηρεσία). Ψηλή, αδύνατη, μέτριο πρόσωπο αλλά με καλές αναλογίες σώματος. Μαζί της και η Ρίτα. Στο ίδιο περίπου στυλ, αλλά ένα επίπεδο πιο κάτω σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες.

veronika1

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
[size=20pt]VERONIKA[/size]

:knockinb: :knockinb: :knockinb:
[size=15pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης[/size]

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 79 [size=20pt]75[/size]: η Αικατερίνα (όπως την προσφώνησε η υπηρεσία). Ψηλή, αδύνατη, μέτριο πρόσωπο αλλά με καλές αναλογίες σώματος. Μαζί της και η Ρίτα. Στο ίδιο περίπου στυλ, αλλά ένα επίπεδο πιο κάτω σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες.
Εαν μου επιτρέπεις αγαπητε σμηναρχε, εκτος εαν προκειται για νεο ιδρυμα, οποτα παω πασο.......

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 06/02  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-pano.com/sara]Σαρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): Σουεντη - www.kassandras4-kato.com/tzoulia]Τζουλια/Σονια[/URL] - www.kassandras4-kato.com/tzoulia]Τζουλια[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Νταιανα - Βανεσσα - Λολιτα
Κασσανδρας 4(πανω): Σονια/Νεα αφιξη - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Νεα[/URL] αφιξη - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/ilona]Ιλονα[/url] - www.kassandras6.com/mixaela]Μιχαελα/Σουεντη[/URL] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ/Ιζαμπελα[/URL]

Βριλησου 60(κατω): Αμιρα - www.vrilissou60-kato.com/sara]Σαρα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Βριλησου 60(πανω): ? - www.vrilissou60.com/elena]Ελενα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/efi]Εφη[/url] - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Μαριλενα/Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/marilena]Μαριλενα/Σοφια[/url]

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα/Παολα[/url]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom