Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (5 μέλη και 10 επισκέπτες)

118Afroditi118

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
[size=20pt]AFRODITI[/size]

:fuck2: :fuck2: :fuck2:
[size=15pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης[/size]

natasha srbija

Ιερόδουλη
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
0
NATASHA SWEET ANGELS

Συνημμένα

• IMG_9238_filtered (1584 x 2376).jpg
    IMG_9238_filtered (1584 x 2376).jpg
    306,7 KB · Εμφανίσεις: 15

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 03/02  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Σαρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): ? - Αμιρα - Λολιτα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Αμιρα - Νταιανα - Σουεντη/www.kassandras4-kato.com/tzoulia]Τζουλια[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Νταιανα - Καρολινα - Καρολινα
Κασσανδρας 4(πανω): Σαντρα (Γερμανιδα) - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/ilona]Ιλονα[/url] - Σουεντη - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ/Ιζαμπελα[/URL]

Βριλησου 60(κατω): ? - ? - www.vrilissou60-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60-kato.com/madonna]Μαντονα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/madonna]Μαντονα[/url] - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/paola]Παολα/Τζεσικα/Αντζελα[/URL] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Εφη/Μαριλενα/Σοφια/Αντζελα/Τζεσικα[/URL] - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Σοφια[/url]

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα/Παολα[/url]

Kifisou60

Ιερόδουλη
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Like
0

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
η μαρια η βουλγαρα

συγκεκριμενα η αντζυ απο αλυσιδα κασσανδρας που δουλευει τωρα ρε παιδια?  :helpplea:
Δουλευει στην αλυσιδα Τριγγετα 3, Πειραιως 198, Ισμηνης 2, Ηρωων Πολυτεχνειου 37 και Συγγρου 144. οπως σωστα εγραψε ο myronas

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
2 ερωτήσεις συγκεκριμένες
- σε ποια υπάρχει τζακούζι και πόσο πάει το πρόγραμμα; (αν είναι δυνατόν μία συνοπτική απάντηση)
- σε ποια υπάρχει πρόγραμμα κάτω του 50ρικου ή αν γίνεται ντουέτο με κάτω του 100ρικου

εάν υπάρχει κάπου ήδη απαντημένο (και δεν χρειάζεται να διαβάσω σελίδες επί σελίδων για να συνδέσω τα σπόρια) βάλτε ένα λινκ απλά.

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μμμ...μάλιστα..
ουδεμία απάντηση...
όλοι απασχολημένοι...

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465
Εχεις απολυτο δίκιο.

Αυτα παθαινω αμα γραφω τις ενηεμρωσεις, εχοντας κατεβασει καποιες βοτκες πιο πριν

Η Νινα εχει πλουσιο ενισχυμενο στηθος εδω και καιρό.

Ζητω συγνωμμη για την λανθασμενη πληροφορια.

Δεν πειράζει.Τα λάθη ανθρώπινα.

12SoniaSonia12

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
0
[size=20pt]S O N I A[/size]

:tits2: :tits2: :tits2:
[size=10pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης[/size]

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
2 ερωτήσεις συγκεκριμένες
- σε ποια υπάρχει τζακούζι και πόσο πάει το πρόγραμμα; (αν είναι δυνατόν μία συνοπτική απάντηση)
- σε ποια υπάρχει πρόγραμμα κάτω του 50ρικου ή αν γίνεται ντουέτο με κάτω του 100ρικου

εάν υπάρχει κάπου ήδη απαντημένο (και δεν χρειάζεται να διαβάσω σελίδες επί σελίδων για να συνδέσω τα σπόρια) βάλτε ένα λινκ απλά.

ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τζακουζι υπαρχει σε καποια απο ταΚασσανδρας,Κηφισου 30, Βριλησσου 60 κατω, Μπουζιανη 2 στα σιγουρα.
Ισως και καποια αλλα , ομως αυτη την στιγμη δεν μου ερχεται στο μυαλο.

Η τιμη ειναι απο 100 εως 120 αναλογα το studio.

Studio με τιμη εκκινησης κατω απο 50 ευρω ειναι :

Ευνειδων 5 απο 20

Λελας Καραγιαννη, Κωνσταντινουπολεως 94, απο 30

Αθανασιας 3, Κωνσταντινουπολεως 92 απο 40.

Σε αρκετα μαγαζια με πενηνταρικο, αμα το παζαρεψεις το 40αρι το καταφερνεις.

Στα αναλογα μαγαζια και το ντουετο ειναι κατω απο 100 εαν φυσικα υπαρχει παραπανω απο μια κοπελα

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Τζακουζι υπαρχει σε καποια αποτ αΚασσναδρας, Κηφισου 30, Βριλησσου 60 κατω, Μπουζιανη 2 στα σιγουρα.
Ισως και καποια αλλα , ομως αυτη την στιγμη δεν μου ερχεται στο μυαλο.

η τιμη ειναι απο 100 εως 120 αναλογα το studio.

Ποργραμαμτα με τιμη εκκινησης κατω των 0 ευρω ειναι :

Ευνειδων 5 απο 20

κασανδρας εχουν τζακουζι το 6,το 4β............

Λελας Καραγιαννη, Κωνσταντινουπολεως 94, απο 30

Αθανασιας 3, Κωνσταντινουπολεως 92 απο 40.

Σε αρκετα μαγαζια με πενηνταρικο, αμα το παζαρεψεις το 40αρι το καταφερνεις.

Στα αναλογα μαγαζια και το ντουετο ειναι κατω απο 100 εαν φυσικα υπαρχει παραπανω απο μια κοπελα

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Για το 4Β το θυμομουνα, οπως επισης και το 4Α.
Το 6 το ειχα ξεχασει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το ποστ ήρθε σχετικά αργά
οπότε έκανα βόλτα από Σ.Πάτση 40, Κροκέων, Καβάλας 318 και το απέναντι και Κηφησού 30.
Μετά πραγματικά βαρέθηκα

Σε κανένα δεν μου έγινε πρόταση να καθήσω με λιγότερα χρήματα από 50ρικο - θα μου πεις δεν είπα τίποτα κι εγώ, αλλά αφενός δεν τρωγόμουνα ιδιαίτερα, αλλά αφετέρου πρέπει να καταλάβουνε από μόνοι τους πως πρέπει εκείνοι να το προτείνουνε και όχι να περιμένουνε να πιάσουνε κάποιον μαλάκα για ένα 10ρικο.
Στο Κηφησού 30 που είναι φάτσα κάρτα το τζακούζι σε φωτό ούτε που το ανέφερε σαν πρόγραμμα και όταν ρώτησα εγώ μου είπε 150 γιούργια....
ε, φταίνε οι πελάτες μετά που βαράνε μύγες;
Σε όσα μπήκα μέσα μόνο στα δύο της Καβάλας δούλευε η μία από τις δύο κοπέλες.

Συμβουλή προς τις κοπέλες και τις τσατσάδες που διαβάζουνε: όταν σας λέει κάποιος πως δεν του αρέσουνε οι κοπέλες, η απάντηση "αν δεν σου αρέσουνε κι αυτές..." δεν θα κάνει τον πελάτη να κάτσει.
Η απάντηση πως κάνει εξαιρετικό πρόγραμμα μέσα και θα δεις το Χριστό φαντάρο ίσως και να κάνει κάποιους να μείνουνε (εμένα όχι).

Αυτά τα ολίγα. 50ρικο για στούντιο είναι για μένα υπερβολικό. Και εδν αναθεωρώ την άποψή μου να τα κόψω, αλλά έπρεπε να έχω μια άποψη για το τι παίζει μια και έρχεται φίλος από τα ξένα που θα μου ζητήσει τσάρκα.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση Τσεγιένιε.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 04/02  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Σαρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): ? - Νταιανα - Λολιτα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Αμιρα - www.kassandras4-kato.com/tzoulia]Τζουλια/Σονια[/URL] - Σουεντη/www.kassandras4-kato.com/tzoulia]Τζουλια[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Σονια - Καρολινα/Νεα αφιξη - Καρολινα
Κασσανδρας 4(πανω): Σαντρα (Γερμανιδα) - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/ilona]Ιλονα[/url] - www.kassandras6.com/claudia]Κλαουντια[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ/Ιζαμπελα[/URL]

Βριλησου 60(κατω): ? - Σουεντη - www.vrilissou60-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Βριλησου 60(πανω): Αμιρα - www.vrilissou60-kato.com/madonna]Μαντονα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/paola]Παολα[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Εφη/Μαριλενα/Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Ελενα[/url]

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα/Παολα[/url]

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
το ποστ ήρθε σχετικά αργά
οπότε έκανα βόλτα από Σ.Πάτση 40, Κροκέων, Καβάλας 318 και το απέναντι και Κηφησού 30.
Μετά πραγματικά βαρέθηκα

Σε κανένα δεν μου έγινε πρόταση να καθήσω με λιγότερα χρήματα από 50ρικο - θα μου πεις δεν είπα τίποτα κι εγώ, αλλά αφενός δεν τρωγόμουνα ιδιαίτερα, αλλά αφετέρου πρέπει να καταλάβουνε από μόνοι τους πως πρέπει εκείνοι να το προτείνουνε και όχι να περιμένουνε να πιάσουνε κάποιον μαλάκα για ένα 10ρικο.
Στο Κηφησού 30 που είναι φάτσα κάρτα το τζακούζι σε φωτό ούτε που το ανέφερε σαν πρόγραμμα και όταν ρώτησα εγώ μου είπε 150 γιούργια....
ε, φταίνε οι πελάτες μετά που βαράνε μύγες;
Σε όσα μπήκα μέσα μόνο στα δύο της Καβάλας δούλευε η μία από τις δύο κοπέλες.

Συμβουλή προς τις κοπέλες και τις τσατσάδες που διαβάζουνε: όταν σας λέει κάποιος πως δεν του αρέσουνε οι κοπέλες, η απάντηση "αν δεν σου αρέσουνε κι αυτές..." δεν θα κάνει τον πελάτη να κάτσει.
Η απάντηση πως κάνει εξαιρετικό πρόγραμμα μέσα και θα δεις το Χριστό φαντάρο ίσως και να κάνει κάποιους να μείνουνε (εμένα όχι).

Αυτά τα ολίγα. 50ρικο για στούντιο είναι για μένα υπερβολικό. Και εδν αναθεωρώ την άποψή μου να τα κόψω, αλλά έπρεπε να έχω μια άποψη για το τι παίζει μια και έρχεται φίλος από τα ξένα που θα μου ζητήσει τσάρκα.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση Τσεγιένιε.
Εγώ συμφωνώ απολύτως!
Το 50άρικο είναι πολύ στις μέρες μας. Ξέρω ένα στούντιο, αρκετά καλό, που σου λέει με το που μπαίνεις ότι το απλό πρόγραμμα έχει 40 και το τιμάω τακτικά, μόνο αυτό τώρα πια. Δεν γράφω όνομα για να μη με θεωρήσει κανείς "παπαγαλάκι" και ότι κάνω σαμποτάζ στα υπόλοιπα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom