118Afroditi118
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παρουσες. ;)Μπου-Μπου βλέπω απαντεςπαρόντεςσημερα!
Δουλευει στην αλυσιδα Τριγγετα 3, Πειραιως 198, Ισμηνης 2, Ηρωων Πολυτεχνειου 37 και Συγγρου 144. οπως σωστα εγραψε ο myronasη μαρια η βουλγαρα
συγκεκριμενα η αντζυ απο αλυσιδα κασσανδρας που δουλευει τωρα ρε παιδια?
Παρουσες. ;)
Καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.
Δεν θελει και πολυ........
Εχεις απολυτο δίκιο.
Αυτα παθαινω αμα γραφω τις ενηεμρωσεις, εχοντας κατεβασει καποιες βοτκες πιο πριν
Η Νινα εχει πλουσιο ενισχυμενο στηθος εδω και καιρό.
Ζητω συγνωμμη για την λανθασμενη πληροφορια.
Τζακουζι υπαρχει σε καποια απο ταΚασσανδρας,Κηφισου 30, Βριλησσου 60 κατω, Μπουζιανη 2 στα σιγουρα.2 ερωτήσεις συγκεκριμένες
- σε ποια υπάρχει τζακούζι και πόσο πάει το πρόγραμμα; (αν είναι δυνατόν μία συνοπτική απάντηση)
- σε ποια υπάρχει πρόγραμμα κάτω του 50ρικου ή αν γίνεται ντουέτο με κάτω του 100ρικου
εάν υπάρχει κάπου ήδη απαντημένο (και δεν χρειάζεται να διαβάσω σελίδες επί σελίδων για να συνδέσω τα σπόρια) βάλτε ένα λινκ απλά.
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τζακουζι υπαρχει σε καποια αποτ αΚασσναδρας, Κηφισου 30, Βριλησσου 60 κατω, Μπουζιανη 2 στα σιγουρα.
Ισως και καποια αλλα , ομως αυτη την στιγμη δεν μου ερχεται στο μυαλο.
η τιμη ειναι απο 100 εως 120 αναλογα το studio.
Ποργραμαμτα με τιμη εκκινησης κατω των 0 ευρω ειναι :
Ευνειδων 5 απο 20
κασανδρας εχουν τζακουζι το 6,το 4β............
Λελας Καραγιαννη, Κωνσταντινουπολεως 94, απο 30
Αθανασιας 3, Κωνσταντινουπολεως 92 απο 40.
Σε αρκετα μαγαζια με πενηνταρικο, αμα το παζαρεψεις το 40αρι το καταφερνεις.
Στα αναλογα μαγαζια και το ντουετο ειναι κατω απο 100 εαν φυσικα υπαρχει παραπανω απο μια κοπελα
Εγώ συμφωνώ απολύτως!το ποστ ήρθε σχετικά αργά
οπότε έκανα βόλτα από Σ.Πάτση 40, Κροκέων, Καβάλας 318 και το απέναντι και Κηφησού 30.
Μετά πραγματικά βαρέθηκα
Σε κανένα δεν μου έγινε πρόταση να καθήσω με λιγότερα χρήματα από 50ρικο - θα μου πεις δεν είπα τίποτα κι εγώ, αλλά αφενός δεν τρωγόμουνα ιδιαίτερα, αλλά αφετέρου πρέπει να καταλάβουνε από μόνοι τους πως πρέπει εκείνοι να το προτείνουνε και όχι να περιμένουνε να πιάσουνε κάποιον μαλάκα για ένα 10ρικο.
Στο Κηφησού 30 που είναι φάτσα κάρτα το τζακούζι σε φωτό ούτε που το ανέφερε σαν πρόγραμμα και όταν ρώτησα εγώ μου είπε 150 γιούργια....
ε, φταίνε οι πελάτες μετά που βαράνε μύγες;
Σε όσα μπήκα μέσα μόνο στα δύο της Καβάλας δούλευε η μία από τις δύο κοπέλες.
Συμβουλή προς τις κοπέλες και τις τσατσάδες που διαβάζουνε: όταν σας λέει κάποιος πως δεν του αρέσουνε οι κοπέλες, η απάντηση "αν δεν σου αρέσουνε κι αυτές..." δεν θα κάνει τον πελάτη να κάτσει.
Η απάντηση πως κάνει εξαιρετικό πρόγραμμα μέσα και θα δεις το Χριστό φαντάρο ίσως και να κάνει κάποιους να μείνουνε (εμένα όχι).
Αυτά τα ολίγα. 50ρικο για στούντιο είναι για μένα υπερβολικό. Και εδν αναθεωρώ την άποψή μου να τα κόψω, αλλά έπρεπε να έχω μια άποψη για το τι παίζει μια και έρχεται φίλος από τα ξένα που θα μου ζητήσει τσάρκα.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση Τσεγιένιε.