Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (5 μέλη και 9 επισκέπτες)

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
πες το σιγα μην κανεις σαμποταζ...μην τρελενεσαι

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Προσωπικά δεν θεωρώ παπαγαλάκι αυτόν που θα γραψει την τιμή του προγράμματος. Ενημέρωση είναι, τελεία και παύλα. Εάν θα πας και θα σε κοροιδέψουν όσον αφορά την ποιότητα, το χρονο κτλ. τότε αλλάζει.

Άλλωστε και στις κριτικές αναφέρεται. Και στα σαιτ των στουντιο αναφέρεται.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εγώ συμφωνώ απολύτως!
Το 50άρικο είναι πολύ στις μέρες μας. Ξέρω ένα στούντιο, αρκετά καλό, που σου λέει με το που μπαίνεις ότι το απλό πρόγραμμα έχει 40 και το τιμάω τακτικά, μόνο αυτό τώρα πια. Δεν γράφω όνομα για να μη με θεωρήσει κανείς "παπαγαλάκι" και ότι κάνω σαμποτάζ στα υπόλοιπα

οι τιμές των στούντιο είναι αναρτημένες στα site τους οπότε είναι λίγο-πολύ γνωστό ποιά είναι στα 40 € και ποιά στα 50€. Αν θές πες μας ποιό είναι το αγαπημένο σου, κανείς δεν θα σε πεί "παπαγαλάκι".

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Καλά ρε σεις, είπε ένας νέος μια μαλακία για τα 40 και τον παρακαλάτε να σας πει πιο στούντιο είναι. Λες και δεν ξέρουμε πιο στούντιο είναι με 30 + 40 €. Πιο πάνω ο τσε τα έγραψε για εκατομυριοστή φορά, και αν γυρίσει μερικές σελίδες πίσω θα τα διαβάσεις πάλι. Στα αρχ.... και αν πει και αν δεν πει, ρε ουστ  :jerking: :jerking:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
jacuzzi έχει και στο Τριγγετα 3. όντως έχει το Κηφισου 30. Νομίζω ότι έχουν βάλει και στο Συγγρού 144.

Φανταζι (Ιεροφαντων 9)

Επίσης, πιθανόν να έχει και στο Μελαντίας 50 και ίσως να έχει το Ιλλουζιον (Κροκεών) και το Sweet Angels (Θεσσαλονικης)

Είχε σίγουρα το Χαλκιδικής 83 αλλά έκλεισε το μαγαζί.

Καλό είναι να ρωτήσει τηλεφωνικά κανείς, να μάθει και την τιμή, να σιγουρευτεί ότι υπαρχει και ότι ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Καλά ρε σεις, είπε ένας νέος μια μαλακία για τα 40 και τον παρακαλάτε να σας πει πιο στούντιο είναι. Λες και δεν ξέρουμε πιο στούντιο είναι με 30 + 40 €. Πιο πάνω ο τσε τα έγραψε για εκατομυριοστή φορά, και αν γυρίσει μερικές σελίδες πίσω θα τα διαβάσεις πάλι. Στα αρχ.... και αν πει και αν δεν πει, ρε ουστ  :jerking: :jerking:

Δεν τον παρακαλάει κανείς.

Δεν κατάλαβες.

Είναι θέμα αρχής.

Τον επαναφέρουμε στην τάξη!

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε γραψει στα ίσια τιις τιμές κάποιων στουντιο που τις εχουν φτηνίνει.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

τον παρακαλάμε για να μας πει επειδή δεν ξερουμε και θέλουμε να μάθουμε.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Τα προγραμματ του jacuzzi είναι γενικά 100 έως 150 ευρώ. Υπάρχει ενίοτε μιά τάση να κατεβάζουν την τιμή αλλά πρέπει να ρωτήσει και να δοκιμάσει να διαπραγματευτεί κανείς. ΣΤην Κηφ 30 και στην Τριγγετα 3 μού είχαν πει 150, είπα ευχαριστώ δεν θα πάρω. Στην Κηφ30 η κοπέλα δεν έμπαινε μέσα στην Τρ 3 έμπαινε.

Το Σενσουάλιτυ (Μπουζιάνη) νομίζω το έχει φθνηότερο, είχα ακούσει δηλ. αλλά επειδή δεν δοκίμασα εγώ δεν γράφω την τιμή.

Επίσης, άκουσα ότι στην Τρ3 τόχουν δώσει στα 90 ευρώ αλλά πάλι δεν ήμουν εγώ και έτσι το λέω με επιφύλαξη.

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
τον παρακαλάμε για να μας πει επειδή δεν ξερουμε και θέλουμε να μάθουμε.
Το στούντιο Αθανασίας στο Παγκράτι εννοούσα φίλε μου. Τώρα για τα ούστ κλπ που είπε άλλος συνάδελφος, τι να πώ; Ούτε μαλακία είπα. Δεν ήταν ο σκοπός μου να μιλήσω για συγκεκριμένο στούντιο. Ήθελα απλώς να πώ ότι πρέπει να "πιέσουμε" έστω κι από εδώ (γιατί μας διαβάζουν σίγουρα από τα στούντιο) να κατεβάσουν τις τιμές

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τζακουζι υπαρχει σε καποια απο ταΚασσανδρας,Κηφισου 30, Βριλησσου 60 κατω, Μπουζιανη 2 στα σιγουρα.
Ισως και καποια αλλα , ομως αυτη την στιγμη δεν μου ερχεται στο μυαλο.
Επισης και στο βριλησσου 46 υπαρχει τζακουζι.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Το στούντιο Αθανασίας στο Παγκράτι εννοούσα φίλε μου. Τώρα για τα ούστ κλπ που είπε άλλος συνάδελφος, τι να πώ; Ούτε μαλακία είπα. Δεν ήταν ο σκοπός μου να μιλήσω για συγκεκριμένο στούντιο. Ήθελα απλώς να πώ ότι πρέπει να "πιέσουμε" έστω κι από εδώ (γιατί μας διαβάζουν σίγουρα από τα στούντιο) να κατεβάσουν τις τιμές
έλλαααα, και δεν το ξέραμε... για νέο μας το λες? Μα τέτοια πληροφορία από που την έμαθες ρε μεγάλε?  :uglystupid: :uglystupid:

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
έλλαααα, και δεν το ξέραμε... για νέο μας το λες? Μα τέτοια πληροφορία από που την έμαθες ρε μεγάλε?  :uglystupid: :uglystupid:
Μετά από μεγάλη έρευνα φίλε μου! Χάρηκα που σου έδωσα πολύτιμη πληροφορία και σε βοήθησα!

asteri_12

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
81
Πόντοι
11
Μετακομισε βλεπω η φιλη μου η Μαντονα στο 60 πανω !!! Φαντασου εγω καθε φορα πηγαινα καρφωτος κατω , να μην την εβρισκα και να την εκανα !!!!
Αλλα μαλλον ειναι το ιδιο μαγαζι !!!

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Μετακομισε βλεπω η φιλη μου η Μαντονα στο 60 πανω !!! Φαντασου εγω καθε φορα πηγαινα καρφωτος κατω , να μην την εβρισκα και να την εκανα !!!!
Αλλα μαλλον ειναι το ιδιο μαγαζι !!!

Η Μαντόνα είχε δουλέψει παλιότερα στο Βρ60 πανω (είχα πάει εγώ πριν σχεδόν 2 χρόνια). Τότε το 60 κάτω δεν υπήρχε ακόμη.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

:) :) :) [size=14pt]Αυριο Πεμπτη 02/02[/size]  :) :) :)

[size=13pt]Κασσανδρας 3 (κατω)[/size] απο 12 το βραδυ μεχρι το πρωι

:pipa1: [size=14pt]Βικυ[/size] :pipa1: και  :pipa3: [size=14pt]Ζετα[/size] :pipa3:  :2on1:

[move] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

[move] :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:[/move]

να επαναληφθει !!! και αμεσα !!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom