Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.513
Πόντοι
506
Σημερα στο Βριλησσου 42  :-* Λαιμα + Αντζελα - Ρομινα + Πωλινα - Μαργκω + Αφροδιτη  :-* :-* :-*

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κάποιο άλλο στούντιο που να έχει μειώσει τις τιμές όπως το Αθανασίας 3 (40 Ευρώ) και το Λ.Καραγιάννη 35 (30 Ευρω)? Δεν θέλω να φαίνομαι γύφτος ή τζάμπας αλλά 50 Ευρώ είναι πολλά για λίγα λεπτά σεξ με κοπέλες που πολλές φορές η εμφάνισή τους είναι για απλούς οίκους ανοχής και όχι στούντιο.
Το Ευνειδων 5 απο 20 ευρω, το Κωνσταντινουπολεως 94 απο 30,το Κωνσταντινουπολεως 92 απο 40.

Η εμφανιση των κοριτισων ομως δεν ειναι ακομα κατωτερη απο αυτες που [size=9pt]"η εμφάνισή τους είναι για απλούς οίκους ανοχής και όχι στούντιο."[/size]
Βεβαια περι ορεξεως...........

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
"Τυχερό";
Δε νομίζω ότι θα ήταν τύχη κάτι τέτοιο.

Ούτε πιστεύω ότι έχει κάποιοα ιδιαίτερη συμπεριφορά απέναντί μου, πέρα από το ότι με θυμάυαι γιατί την έχω καταγαμήσει αρκετές φορές.

Απλώς τα περιγράφω ωραιοποιημένα και με καλιέπεια.

εμένα μου φάνηκε σαν μια μελαγχολική ερωτική ιστορία. Ελπίζω σε αίσιο τέλος και με ρομαντική σλόου μπαλάντα στους τίτλους.  :rockon: :rockon: :rockon:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Το Ευνειδων 5 απο 20 ευρω, το Κωνσταντινουπολεως 94 απο 30,το Κωνσταντινουπολεως 92 απο 40.

Η εμφανιση των κοριτισων ομως δεν ειναι ακομα κατωτερη απο αυτες που [size=9pt]"η εμφάνισή τους είναι για απλούς οίκους ανοχής και όχι στούντιο."[/size]
Βεβαια περι ορεξεως...........
Το Ευνειδών φέρνει που και που κανένα καλό, όχι πάντα όμως. Στο Κ94 όσες φορές έχω πάει όλες είναι μπάζα. Χαρακτηριστικά πριν καμιά εβδομάδα μια χοντρούλα παρουσιάστηκε την οποία την είχα πετύχει Φώκαιας με 20 και τώρα ήθελε 30. Ρε ουστ. Φάγαμε και τη πόρτα στη πλάτη επειδή τσατίστικε η τσα2 που δεν περάσαμε. :s&m_1:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Mικρα μικρα απο σκορπιες στουντιοτσαρκες....

Λετιτσια απο Τριγγετοαλυσιδα
Λεπτη μαυρομαλλα συνηθισμενης εμφανισης!
Το απειρο σαλοναρισμα της σε συνδυασμο με το οτι μιλαει μονο γαλλικα,συμφωνα παντα με τα λεγομενα της υπηρεσιας, τι σημαίνει;
Σημαίνει οτι η συγκεκριμενη δεν εχει καμια ελπιδα να στουντιοδρομησει!
Αν αλλαξει εμφανιση και εμεις μαθουμε γαλλικα τοτε το συζηταμε!

Κλεοπατρα απο Βριλησου 42 και Πειραιως 193,Κηφισου 30 etc
Μετα απο ενα συντομοτατο περασμα απο την αλυσιδα Βριλησου 36 με το ονομα Ναντια και ως Ξενια στην Κασσανδρας street πλεον εμφανιζεται στο Κων/λεως 132!

Αντριανα απο Θησεως 79!
Φρεσκο ξανθο ρουμανακι με καλο κορμι και συμπαθεστατη φατσα!
Μου θυμισε την Μπρεντα/Νινι απο το παρελθον!

Λειλα απο Πιπινου 118 και Στουντιο 12
Σκουροχρωμο μπαζο με αρκετες ζωγραφιες στο σωμα της!
Για κανα Μεταξουργειο και αν!

Τζεσσικα απο Κροκεων 6 κ Θεσσαλονικης
Σχετικα γεματουλα καστανη με συμπαθητικο προσωπο κ πολυ ναζιαρικο σαλοναρισμα!
Οι φωτος που εχει την κολακευουν αρκετα!

Μιλενα απο Τριγγετοαλυσιδα aka το ρουμανικο παλτο που ειχα παρει πριν απο ενα μηνα περιπου στο Τριγγετα 3!
Mετονομαστηκε σε Ντιανα κ εκδιδεται στην αλυσιδα Μελαντιας 50,Κατεχακη 5 etc!
Mακρια και αγαπημενα!

Κατεριναρα απο τo Βριλησου 42!
Πλεον αγωνιζεται στο Μπουζιανη 2 aka studio sensuality!
Απο τα καλυτερα σερβις που κυκλοφορουν...γνωστα αυτα!

Λολιτα απο Κασσανδρας street!
Εκφυλος ξανθος πιπινος με piercing στα χειλη...δειχνει κοριτσι που το ¨ζηταει ο οργανισμος της¨!
Στα πολυ υποψιν!

Αυτα!

118Afroditi118

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
[size=20pt]AFRODITI[/size]

:tits2: :tits2: :tits2:
[size=15pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης[/size]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση !!!

:cheesy:

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 31/01  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]/Ζετα - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Σονια/Νεα αφιξη - www.kassandras3-pano.com/tzoulia]Τζουλια[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4Β(κατω): Ιλονα - www.kassandras4-kato.com/sara]Σαρα/Σουεντη[/URL] - www.kassandras4-kato.com/claudia]Κλαουντια/Τζουλια[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Νταιανα - www.kassandras4c.com/mixaela]Μιχαελα[/url] - Καρολινα
Κασσανδρας 4(πανω): Σαντρα (Γερμανιδα) - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Νεα[/URL] αφιξη - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/claudia]Κλαουντια/Καρολινα[/URL] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): ? - www.vrilissou60-kato.com/sonia]Σονια[/url] - www.vrilissou60-kato.com/sara]Σαρα[/url]
Βριλησου 60(πανω): Αμιρα - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/paola]Παολα[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Εφη/Μαριλενα/Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/marilena]Μαριλενα/Εφη[/url]

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα/Παολα[/url]

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Mικρα μικρα απο σκορπιες στουντιοτσαρκες....

Λολιτα απο Κασσανδρας street!
Εκφυλος ξανθος πιπινος με piercing στα χειλη...δειχνει κοριτσι που το ¨ζηταει ο οργανισμος της¨!
Στα πολυ υποψιν!

Αυτα!

πιάτσα μακριάάάάάάάάάάά !!!!!!!!

κορμί και κωλαράκι απ'τα λίγα, αλλά πριν αρκετούς μήνες που δοκίμασα ούτε τη βάση δεν πέρνει το κορίτσι.

μακάρι να βελτιώθηκε αλλά δεν το νομίζω.

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465

Κλεοπατρα απο Βριλησου 42 και Πειραιως 193,Κηφισου 30 etc
Μετα απο ενα συντομοτατο περασμα απο την αλυσιδα Βριλησου 36 με το ονομα Ναντια και ως Ξενια στην Κασσανδρας street πλεον εμφανιζεται στο Κων/λεως 132!

Με ποιό όνομα εργάζεται;

achortagos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κυρία Λίτσα, η Αλεξάνδρα πότε θα ξαναδουλέψει;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom