Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

euaeua

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2011
Μηνύματα
36
Like
0
Πόντοι
0
[size=20pt]E V A[/size]

 
   
 
      :fuck2: :fuck2: :fuck2:
[size=15pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης[/size]
 

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
8.210
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 29/01  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): ? - Νταιανα - Ναταλι
Κασσανδρας 4Β(κατω): Ρομινα - www.kassandras4-kato.com/claudia]Κλαουντια/Σουεντη[/URL] - Καρολινα/www.kassandras4-kato.com/tzoulia]Τζουλια[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Αμιρα - Καρολινα - Κλαουντια
Κασσανδρας 4(πανω): Σαντρα (Γερμανιδα) - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Σονια - www.kassandras6.com/mixaela]Μιχαελα[/url] - Ιζαμπελα/www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/madonna]Μαντονα[/url] - Σονια - Λολιτα
Βριλησου 60(πανω): Νταιανα - Τζουλια - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/sofia]Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Εφη/Μαριλενα/Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Εφη[/url]

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url]
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.754
Πόντοι
7.783
Χθες το πρωί, στον επί της οδού Λέλας Καραγιάννη αρ. 35 Οίκο.

Η Ντιάνα είναι μια νεαρή Ρωσίδα ελευθερίων ηθών, που ζει στην Αθήνα.
Εργάζεται γυμνή, παρέχει γενετήσιες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας δυο - τρία όργανα του σώματός της.

Την αναζήτησα ξανά, γιατί σε παλαιότερες συνευρέσεις μαζί της, είχα περιέλθει σε κατάσταση διαστολής χρόνου. Δηλαδή, είχα αφοσιωθεί βαθύτατα στις περιπτύξεις μαζί της και βίωνα την εμπειρία χωρίς να με αποσπά ο θόρυβος του περιβάλλοντος, χωρίς να περνά από το νου άλλη σκέψη, χωρίς να καταλαβαίνω πόσο γρήγορα περνούσε η ώρα.
Αυτός είναι ο ορισμός της ευτυχίας: να έχεις αφεθεί σε κάτι που σε πάει μακριά, χρονικά και διανοητικά..

Το σώμα της Ντιάνας περιλαμβάνει εκρηκτικούς χυμώδεις μαστούς, είναι δε λίγο υπέρβαρο, πράγμα όχι δυσάρεστο, καθότι όπως έχουμε αναφέρει και άλλοτε, οι ευτραφείς άνθρωποι προσφέρουν στους συνανθρώπους τους ζεστασιά το χειμώνα και σκιά το καλοκαίρι.

Στο δωμάτιο συνουσιών, κατά τη διάρκεια της έκδυσής μου, λόγω της ελαφράς ταραχής μου και της συνακόλουθης απροσεξίας, η τσέπη του παλτού μου άδειασε στο πάτωμα: κλειδιά, αποδείξεις λιανικής από το εντευκτήριο «Σκαραβαίος»,  δυό - τρεις τσαλακωμένες περικαυλίδες, εισιτήρια από την παράσταση Αλεξίου – Γαλάνη στο Παλλάς.
Αλεξίου – Γαλάνη, αμφότερες χονδρές, γριές και κυνικές, σαν τις πουτάνες των οδών Αδάνων και Προύσης. Το κοινό στο Παλλάς ήταν μόνο παληόγριες. Δε γράφω για παλιόγερους, γιατί ο ηλικιωμένος άνδρας όταν απωλέσει τον ανδρισμό του γίνεται κι αυτός παλιόγρια…
Τσέπη με ανακατεμένα πράγματα, σαν τον κάδο σκουπιδιών του δήμου, σαν την τσέπη του Ήτα-Βήτα.
Παλτό με διαδρομές από βεστιάρια πολυτελών αιθουσών σε ρυπαρές καρέκλες στη μπίχλα των μπουρδέλων.

Η Ντιάνα άλλαξε την κόμμωσή της από το φυσικό βοστρυχωτό σε ίσιο ξανθό πλατινέ που φοριέται στα μπουζουκομάγαζα και που της πάει πολύ.

Κατά τη διάρκεια των περιπτύξεων και λίγο πριν εκκινήσει ο πεοθηλασμός, διαμείφθηκε ο εξής διάλογος:
- Είσαι παντρεμένος;
- Όχι, καθότι μόνον τα θήλεα παντρεύονται, δηλ. υπ-ανδρεύονται, δηλ. τίθενται υπό ανδρός.
Οι άρρενες νυμφεύονται, δηλ. έρχονται σε έγγαμο βίο με τα θήλεα.
Κατ’ αυτήν την έννοια, η ερώτηση έπρεπε να ήταν εάν είμαι νυμφευμένος.
- Δεν καταλαβ… γλουπ – σχλατς – σχλουτς
(προώθηση πέους στη στοματική κοιλότητα του θήλεος)…

Η ως άνω ιλαρή και φαλλοκρατική στιχομυθία έχει επαναληφθεί πολλάκις στο παρελθόν μεταξύ του υποφαινομένου και διαφόρων νεαρών θηλέων.

Η Ντιάνα ήταν σε θέση ύπτια και παρατηρούσα με ευχαρίστηση τους ευμεγέθεις μαστούς της να έχουν καλύψει  όλη τη θωρακική χώρα της και  να πάλλονται  από τις δονήσεις της πράξης.
Το βλέμμα της απέφευγε το δικό μου, η συνεύρεσή μας δεν είχε τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια της πρώτης φοράς.  
Ο νους πήγε στο ότι η Αγάπη εισπράττει την επευφημία, ενώ η Λαγνεία είναι λαθραία, εισπράττει ντροπή, αμηχανία.
Η Αγάπη επιδιώκει το καλό του άλλου, με Εγκράτεια, Ενδιαφέρον, Λογική και Υπομονή, ενώ η Λαγνεία επιδιώκει μόνον τη δική της ικανοποίηση, ακάθεκτη, ανεξέλεγκτη, απρόσβλητη από τη Λογική.
Η Αγάπη θεριεύει με το φως των κεριών και τη συζήτηση, ενώ η Λαγνεία νιώθει εξίσου ευτυχής σε ένα κατώφλι ή σε ένα ταξί, ή σ’ ένα σιχαμένο μπουρδέλο. Η συζήτηση της Λαγνείας είναι γρυλισμοί και κραυγές ζώων.
Η Αγάπη είναι ατομική. Υπάρχει μοναδικά ο άλλος, ο λατρευτός, το ένα και μοναδικό αστέρι γύρω από το οποίο περιστρέφεται ο ερωτευμένος, ενώ Λαγνεία παίρνει όσα περισσότερα μπορεί, όσο πιο γρήγορα μπορεί.
Οι ερωτευμένοι κοιτούν ο ένας τον άλλο στα μάτια, ενώ η Λαγνεία κοιτά πλαγίως, επινοώντας απάτες, τεχνάσματα και αποπλανήσεις, υπολογίζοντας τις ευκαιρίες.
Η Αγάπη μεγαλώνει με τη Γνώση και τον Χρόνο, το φλερτ, την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη, ενώ η Λαγνεία είναι ρούχα πεταμένα στο διάδρομο, είναι η σύγκρουση δυο ποδοσφαιρικών ομάδων.
Η Αγάπη διαρκεί, η Λαγνεία μπουχτίζει.

Αυτό έπαθα: Μπούχτισα τη Ντιάνα, πλήττω μαζί της, όπως και με όλες τις άλλες ελευθεριάζουσες δεσποινίδες που έχω καταγαμήσει.
Ωστόσο, εξακολουθούν να με έλκουν οι νέες άγνωστες δεσποινίδες.
Γιατί; Γιατί ο φάρος είναι η Λαγνεία και θέλω να κατακτήσω όσες περισσότερες γυναίκες μπορώ, όσο πιο γρήγορα μπορώ.
Σαν το σκύλο που ουρεί σε όσα περισσότερα σημεία μπορεί.

Η ολοκλήρωση ήταν μέτρια.
Η Ντιάνα με κράταγε μέσα στα πόδια της και μου μίλαγε για την πατρίδα της το Χαμπαρόβσκ.
Εγώ χάζευα τους υπερμαστούς της και σκεφτόμουν πόσο κωλόφαρδα είναι τα μωρά που περνάνε ώρες ολόκληρες χωμένα μέσα σε τέτοια βυζιά.
Σα να μάντεψε τη σκέψη μου και ανέφερε για τα μωρά του αδερφού της και ότι εκείνη δεν είχε τεκνοποιήσει…
Εκεί μαζεύτηκα και σηκώθηκα, γιατί η κατάσταση οδηγούνταν σε σπαραξικάρδιο αδιέξοδο.
Αποφάσισα να σταματήσω εντελώς τις διαχύσεις.
Φαίνεται όμως ότι το παράκανα, γιατί όταν εκείνη αποχωρούσε από το δωμάτιο και εγώ δεν έκανα καμία κίνηση αποχαιρετισμού, ούτε καν χειραψία, εκείνη αναζήτησε μια επαφή αποχωρισμού και τη βρήκε, θωπεύοντας το όσχεό μου και χαρίζοντάς μου το χαμόγελό της…

Ενώ ήμουν σε κατάσταση μετασυνουσιακής χαύνωσης, εισήλθα σε παρακείμενο κουρείο, το πάτωμα του οποίου ήταν γεμάτο από μαλλιά αραπάδων.
Με περιποιήθηκε ο Αλί με €6.
Δηλαδή, με €36 είχα συνουσιασθεί και είχα κουρευτεί.
Καθόλου άσχημα, αν σκεφτεί κανείς ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί χειρότερα…
Π.χ. εάν είχε αποτύχει η συνουσία με τη Ντιάνα, θα είχα πληρώσει €36 για ένα κούρεμα.
Ακόμη χειρότερο θα ήταν αν έπρεπε να με κουρέψει η Ντιάνα, να σοδομήσω τον Αλί και να πληρώσω €36.
Ακόμη χειρότερο θα ήταν αν ο Αλί είχε γαμήσει διαδοχικά τη Ντιάνα κι εμένα, και τον είχα πληρώσει €36.

Αμήν.
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το Σαββατόβραδο ξεκίνησε με τσάρκα στο βουνό, παρέα με τους φίλους – συναγωνιστές Erriko, Pitsiriko1, και SPEED :

Βριλησσού  24 : Εμμανουέλλα. Νεαρή αδύνατη με μαύρα μαλλιά με κάποιες ξανθιές ανταύγειες. Δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Βριλησσού 55 : Αλέξια. Μια από τις λίγες κοπέλες της «παλιάς σχολής» που έχουν απομείνει.. Είχα αρκετό καιρό να την δω. Η όψη της έμπειρης γυναίκας έχει αντικαταστήσει το όμορφο κοριτσάκι που θυμόμουνα. Παραμένει κορμάρα και εξακολουθεί αν διαθέτει από τα πιο όμορφα μάτια που έχω δει. Μαζί της η Σαμπρινα. Νεαρή ξανθιά, αδύνατη, ψηλή με φουλ πρόγραμμα

Βριλησσού 57 : Εδώ και πάρα πολύ καιρό κλειστό

Βριλησσού 36Α : Μαρκέλα. Νεαρή ξανθιά με ενισχυμένο στήθος. Ευχάριστη κοινωνική και ομιλητική στο σαλόνι, είπαμε αρκετα, μιας και η προ εβδομάδας επίσκεψη μου βοηθούσε. Η Μαρία η επονομαζόμενη ψηλή ήταν σε δίδυμο μαζί της. Δείχνει αρκετα έμπειρη, με καστανοκόκκινα πλέον μαλλιά. Πριν από δυο χρόνια περίπου την είχα τιμήσει με άριστες εντυπώσεις. Το πιθανότερο να επανέλθω….

Βριλησσού 36 : Τζοβάνα. Αρκετα γνωστή πλέον στον μέσο στουντιακια. Ευδιάθετη και sexy στο σαλόνι. Μαζί τη η Νταιζυ μια νεοφερμένη σχετικά κοπέλα, μελαχρινή με δυνατό της σημείο την περιφέρεια της.

Βριλησσού 42 : Ρεγγίνα. Ψηλή καστανή με ίσια μαλλιά, πλούσιο στήθος ωραίο κορμί. Αν κα μόλις η δεύτερη φορά που την έβλεπα, την είχα βάλει στα υπόψη, και πέρασα στο δωμάτιο για τα περεταίρω Ακολουθει κριτική. Μαζί της ήταν η Μαργκώ. Μια από τις πιο όμορφες κοπέλες των Αθηναικων studio. Ξανθή με ωραίο πρόσωπο και σώμα, πλούσιο ενισχυμένο στήθος. Η εμπειρία μου προ διετίας περίπου μαζί της όμως μετρία επιεικώς. Εάν βελτιώθηκε τότε θα μιλάμε για μια πολύ καλή επιλογή.

Βριλησσού 46 : Κορίνα. Εντυπωσιακή ξανθιά με ίσια μαλλιά και ωραίο πρόσωπο. Αύριο βράδυ η Κιμ από Δευτέρα η Νταιαμοντ, όπως μας είπε η συμπαθέστατη υπηρεσία

Βριλησσού  60 (πάνω)
: Ο κύριος Άρης μας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί η Ζέτα. Ήταν πλέον μεσάνυχτα….

Βριλησσού  60 (κάτω) : Μαντόνα. Μ κατάξανθα πλέον μαλλιά, μαύρο νυχτικό, αρκετα ευδιάθετη και sexy στο σαλόνι. Από τα δυνατά ονόματα της Αθήνας

Συνέχεια με ποτάκια στο Αμνέζια, σουβλάκια στον Πειναλέο και με τον SPEED πλέον συνοδοιπόρο, συνέχεια στο Γκάζι

Κασσάνδρας 3 (πάνω) : Δυναμική επιστροφή της Ναταλί. Η γνωστή Milf από Λέλας Καραγιάννη, και μεγάλη πρότερη θητεία στον όμιλο Κασσάνδρας, με περάσματα από Μ. Αλεξάνδρου 133, Κηφισού 30, Πειραιώς 193. Πλέον με σκούρα καστανά μαλλιά και κάποια επιπλέον κιλικία τα οποία πρέπει να χάσει……

Κασσάνδρας 3 (κάτω): Μιχαέλλα. Η νεαρή γλυκιά Ρουμάνα.

Κασσάνδρας 6: Νικολ Η μελαχρινή (και πάλι) νταρντάνα που μονοπωλεί σχεδόν την νυχτερινή βάρδια στο Κ6, Ντυμένη με κόκκινο σετ εσωρούχων που την κολάκευαν αρκετά. Η Ιζαμπελλα ήταν μαζί της. Μια όμορφη κοπέλα με ίσια ξανθά μαλλιά με ωραίο κορμάκι, αρκετα πιο Mignon όμως συγκριτικά με την Νικολ

Κασσάνδρας 4Γ: Καρολίνα. Από τις πιο όμορφες κοπέλες. Ψηλή ξανθιά, με ωραίο πρόσωπο, εκφραστικά μάτια  και ιδανικές αναλογίες. Αρκετα ψυχρή όμως στο σαλόνι κάτι που συνεχίζεται καις το δωμάτιο, ένα κρίνω από την πρόσφατη εμπειρία που είχα μαζί της.

Κασσάνδρας 4Β: Λολίτα. Μια ακόμα ξανθιά αδύνατη σχετικά κοπέλα με ίσια μακριά μαλλιά. Χαρακτηριστικό της το τατουάζ που ξεκινά από τα δεξιά της κοιλιακής χώρας και καταλήγει διαγώνια στο στριγκάκι της στο κέντρο περίπου..

Κασσάνδρας 4Α (όροφος) : Η Άννα. Η γλυκιά μελαχρινούλα, με τους φανατικούς θαυμαστές.

Σπύρου Πάτση 40 : Αλίκη. Ψηλή μελαχρινή με ίσια μαλλιά και ωραίο σώμα. Πρόκειται για την κοπέλα που εργαζόταν με το ίδιο όνομα στο Πιπινου 118, Αριστομένους 72 παλιότερα και στο Μεγάλου Αλεξανδρου 133, Βριλησσου 36 κλπ σαν Μαριάννα.

Σπύρου Πάτση 50 : Πλέον κλειστό όπως μας ανακοινώθηκε και από την υπηρεσία του ΣΠ40:

Ιερά οδός 66 : Δυο αδιάφορες κοπέλες. Μάγια και Μπάρμπαρα. Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό για να αναφέρω. Το μόνο που θυμάμαι ότι και οι δυο ήταν αρκετα αδύνατες.

Κωνσταντινουπόλεως 61: Κλειστό

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 : Αντριάννα. Μελαχρινή με καρέ μαλλιά ωραία περιφέρεια. Τζέσικα, Ψηλή, αδυνατούλα με μακριά σκούρα καστανά μαλλιά και οι δυο με καλά Ελληνικά και αρκετά πρόσχαρες στο σαλόνι χωρίς κάποιες ακρότητες.

Ιεροφαντών 9 : Τζέσικα. Η μελαψή καστανόξανθη από Σπύρου Πατση 40.

Ευνειδών 5 : Σάντρα και άλλη μια που μου διαφεύγει το όνομα της. Οι χειρότερες παρουσίες που είδαμε στην σημερινή βόλτα, τουλάχιστον για τα δικά μου standards. Πολύ αδύνατες, χωρίς καθόλου sex appeal και θυληκότητα. Το πιθανότερο να προέρχονται από Μεταξουργείο, όπως συνηθίζεται στο εν λόγω ίδρυμα. Κάτι θύμιζαν στον SPEED. Τιμές από 20 ευρώ.

Κωνσταντινουπόλεως 80: Το ωραιότερο δίδυμο της βραδιάς. Λάουρα και Ντορίνα. Η Λάουρα ξανθή με πολύ γλυκό πρόσωπο, με καρέ χτένισμα. Με παραπέμπει στο καλό sexy κορίτσι της διπλανής πόρτας.  Η Ντορινα αντίθετα μελαχρινή, μαγκάκι με την καλή έννοια, με ωραίες αναλογίες, δυνατή περιφέρεια. Το μεγάλο της ατού κατά την άποψη μου οι διάλογοι με πολλά πικάντικα υπονοούμενα. Με πολύ καλές εντυπώσεις μετά την προ μηνός γνωριμία μας.

Κωνσταντινουπόλεως 92Α: Μαριλού. Νεαρό πιπίνι με γλυκό πρόσωπο εφηβικό στήθος, αδύνατο κορμάκι, πεταχτή περιφέρεια. Δυστυχώς όμως η απόδοση της μαζί μου ήταν κάτω του μετρίου, όποτε δύσκολα θα σκεφτόμουν το repetition…..

Κωνσταντινουπόλεως 92: Κλειστό

Κωνσταντινουπόλεως 94: Κλειστό

Κωνσταντινουπόλεως 130 : Εσμεράλντα. Μουλατα από Κούβα κατά δήλωση, με σκουρόχρωμο αγαλματένιο κορμί σε με άριστη αντίθεση με τα λευκά εσώρουχα που φορούσε, γλυκό πρόσωπο. Σε ίδιο μήκος κύματος περίπου και η Σάρα από τον Άγιο Δομίνικο (κατά δήλωση πάντα). Μελαψή με ωραίο σφριγηλό σώμα σε σοκολατί αποχρώσεις και γλυκό πρόσωπο. Αντίθετα η «Ευρωπαία» Ναταλία, αρκετα κατώτερη. Αδύνατη, ξανθιά χωρίς κάποιο χαρακτηριστικό που θα σε κάνει να «ψηθείς» για να περάσεις στο δωμάτιο.

Κωνσταντινουπόλεως 132: Χριστίνα. Μελαχρινή στρουμπουλή νεαρή με φουλ πρόγραμμα. Τελευταία φορά την είχαμε δει με τον SPEED στο Λιοσίων 76 κάτω.
Για εκεί μια χαρά, για 50αρικο με τίποτα.

Το ξημέρωμα μας βρήκε στο Μεταξουργείο, σε αναζήτηση milfαρας για τον SPPED……
 

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Μηνύματα
559
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπητε γιατί η Τζοβάνα με κίτρινο?  :cheesy:
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

εθεσα ερώτημα στην διοίκηση του Fantasy στούντιο και εντώς των ημερών θα ξέρουμε (άλλωστε θα βγούν και οι βάρδιες). Αγαπητέ Τσέγιεν αν δεν εχετε δοκιμάσει το Τζεσσικάκι θα σας πρότεινα να το κάνετε με την επόμενη ευκαιρία.
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
εθεσα ερώτημα στην διοίκηση του Fantasy στούντιο και εντώς των ημερών θα ξέρουμε (άλλωστε θα βγούν και οι βάρδιες). Αγαπητέ Τσέγιεν αν δεν εχετε δοκιμάσει το Τζεσσικάκι θα σας πρότεινα να το κάνετε με την επόμενη ευκαιρία.
Δεν την εχω δοκιμασει.Εμφανησιακα δεν μου εχει κανει το απαραιτητο "κλικ".
Τωρα που το λες ομως, θα την εχω  στο μυαλο μου........
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Χθες το πρωί, στον επί της οδού Λέλας Καραγιάννη αρ. 35 Οίκο.

Η Ντιάνα είναι μια νεαρή Ρωσίδα ελευθερίων ηθών, που ζει στην Αθήνα.
Εργάζεται γυμνή, παρέχει γενετήσιες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας δυο - τρία όργανα του σώματός της.

Την αναζήτησα ξανά, γιατί σε παλαιότερες συνευρέσεις μαζί της, είχα περιέλθει σε κατάσταση διαστολής χρόνου. Δηλαδή, είχα αφοσιωθεί βαθύτατα στις περιπτύξεις μαζί της και βίωνα την εμπειρία χωρίς να με αποσπά ο θόρυβος του περιβάλλοντος, χωρίς να περνά από το νου άλλη σκέψη, χωρίς να καταλαβαίνω πόσο γρήγορα περνούσε η ώρα.
Αυτός είναι ο ορισμός της ευτυχίας: να έχεις αφεθεί σε κάτι που σε πάει μακριά, χρονικά και διανοητικά..

Το σώμα της Ντιάνας περιλαμβάνει εκρηκτικούς χυμώδεις μαστούς, είναι δε λίγο υπέρβαρο, πράγμα όχι δυσάρεστο, καθότι όπως έχουμε αναφέρει και άλλοτε, οι ευτραφείς άνθρωποι προσφέρουν στους συνανθρώπους τους ζεστασιά το χειμώνα και σκιά το καλοκαίρι.

Στο δωμάτιο συνουσιών, κατά τη διάρκεια της έκδυσής μου, λόγω της ελαφράς ταραχής μου και της συνακόλουθης απροσεξίας, η τσέπη του παλτού μου άδειασε στο πάτωμα: κλειδιά, αποδείξεις λιανικής από το εντευκτήριο «Σκαραβαίος»,  δυό - τρεις τσαλακωμένες περικαυλίδες, εισιτήρια από την παράσταση Αλεξίου – Γαλάνη στο Παλλάς.
Αλεξίου – Γαλάνη, αμφότερες χονδρές, γριές και κυνικές, σαν τις πουτάνες των οδών Αδάνων και Προύσης. Το κοινό στο Παλλάς ήταν μόνο παληόγριες. Δε γράφω για παλιόγερους, γιατί ο ηλικιωμένος άνδρας όταν απωλέσει τον ανδρισμό του γίνεται κι αυτός παλιόγρια…
Τσέπη με ανακατεμένα πράγματα, σαν τον κάδο σκουπιδιών του δήμου, σαν την τσέπη του Ήτα-Βήτα.
Παλτό με διαδρομές από βεστιάρια πολυτελών αιθουσών σε ρυπαρές καρέκλες στη μπίχλα των μπουρδέλων.

Η Ντιάνα άλλαξε την κόμμωσή της από το φυσικό βοστρυχωτό σε ίσιο ξανθό πλατινέ που φοριέται στα μπουζουκομάγαζα και που της πάει πολύ.

Κατά τη διάρκεια των περιπτύξεων και λίγο πριν εκκινήσει ο πεοθηλασμός, διαμείφθηκε ο εξής διάλογος:
- Είσαι παντρεμένος;
- Όχι, καθότι μόνον τα θήλεα παντρεύονται, δηλ. υπ-ανδρεύονται, δηλ. τίθενται υπό ανδρός.
Οι άρρενες νυμφεύονται, δηλ. έρχονται σε έγγαμο βίο με τα θήλεα.
Κατ’ αυτήν την έννοια, η ερώτηση έπρεπε να ήταν εάν είμαι νυμφευμένος.
- Δεν καταλαβ… γλουπ – σχλατς – σχλουτς
(προώθηση πέους στη στοματική κοιλότητα του θήλεος)…

Η ως άνω ιλαρή και φαλλοκρατική στιχομυθία έχει επαναληφθεί πολλάκις στο παρελθόν μεταξύ του υποφαινομένου και διαφόρων νεαρών θηλέων.

Η Ντιάνα ήταν σε θέση ύπτια και παρατηρούσα με ευχαρίστηση τους ευμεγέθεις μαστούς της να έχουν καλύψει  όλη τη θωρακική χώρα της και  να πάλλονται  από τις δονήσεις της πράξης.
Το βλέμμα της απέφευγε το δικό μου, η συνεύρεσή μας δεν είχε τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια της πρώτης φοράς. 
Ο νους πήγε στο ότι η Αγάπη εισπράττει την επευφημία, ενώ η Λαγνεία είναι λαθραία, εισπράττει ντροπή, αμηχανία.
Η Αγάπη επιδιώκει το καλό του άλλου, με Εγκράτεια, Ενδιαφέρον, Λογική και Υπομονή, ενώ η Λαγνεία επιδιώκει μόνον τη δική της ικανοποίηση, ακάθεκτη, ανεξέλεγκτη, απρόσβλητη από τη Λογική.
Η Αγάπη θεριεύει με το φως των κεριών και τη συζήτηση, ενώ η Λαγνεία νιώθει εξίσου ευτυχής σε ένα κατώφλι ή σε ένα ταξί, ή σ’ ένα σιχαμένο μπουρδέλο. Η συζήτηση της Λαγνείας είναι γρυλισμοί και κραυγές ζώων.
Η Αγάπη είναι ατομική. Υπάρχει μοναδικά ο άλλος, ο λατρευτός, το ένα και μοναδικό αστέρι γύρω από το οποίο περιστρέφεται ο ερωτευμένος, ενώ Λαγνεία παίρνει όσα περισσότερα μπορεί, όσο πιο γρήγορα μπορεί.
Οι ερωτευμένοι κοιτούν ο ένας τον άλλο στα μάτια, ενώ η Λαγνεία κοιτά πλαγίως, επινοώντας απάτες, τεχνάσματα και αποπλανήσεις, υπολογίζοντας τις ευκαιρίες.
Η Αγάπη μεγαλώνει με τη Γνώση και τον Χρόνο, το φλερτ, την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη, ενώ η Λαγνεία είναι ρούχα πεταμένα στο διάδρομο, είναι η σύγκρουση δυο ποδοσφαιρικών ομάδων.
Η Αγάπη διαρκεί, η Λαγνεία μπουχτίζει.

Αυτό έπαθα: Μπούχτισα τη Ντιάνα, πλήττω μαζί της, όπως και με όλες τις άλλες ελευθεριάζουσες δεσποινίδες που έχω καταγαμήσει.
Ωστόσο, εξακολουθούν να με έλκουν οι νέες άγνωστες δεσποινίδες.
Γιατί; Γιατί ο φάρος είναι η Λαγνεία και θέλω να κατακτήσω όσες περισσότερες γυναίκες μπορώ, όσο πιο γρήγορα μπορώ.
Σαν το σκύλο που ουρεί σε όσα περισσότερα σημεία μπορεί.

Η ολοκλήρωση ήταν μέτρια.
Η Ντιάνα με κράταγε μέσα στα πόδια της και μου μίλαγε για την πατρίδα της το Χαμπαρόβσκ.
Εγώ χάζευα τους υπερμαστούς της και σκεφτόμουν πόσο κωλόφαρδα είναι τα μωρά που περνάνε ώρες ολόκληρες χωμένα μέσα σε τέτοια βυζιά.
Σα να μάντεψε τη σκέψη μου και ανέφερε για τα μωρά του αδερφού της και ότι εκείνη δεν είχε τεκνοποιήσει…
Εκεί μαζεύτηκα και σηκώθηκα, γιατί η κατάσταση οδηγούνταν σε σπαραξικάρδιο αδιέξοδο.
Αποφάσισα να σταματήσω εντελώς τις διαχύσεις.
Φαίνεται όμως ότι το παράκανα, γιατί όταν εκείνη αποχωρούσε από το δωμάτιο και εγώ δεν έκανα καμία κίνηση αποχαιρετισμού, ούτε καν χειραψία, εκείνη αναζήτησε μια επαφή αποχωρισμού και τη βρήκε, θωπεύοντας το όσχεό μου και χαρίζοντάς μου το χαμόγελό της…

Ενώ ήμουν σε κατάσταση μετασυνουσιακής χαύνωσης, εισήλθα σε παρακείμενο κουρείο, το πάτωμα του οποίου ήταν γεμάτο από μαλλιά αραπάδων.
Με περιποιήθηκε ο Αλί με €6.
Δηλαδή, με €36 είχα συνουσιασθεί και είχα κουρευτεί.
Καθόλου άσχημα, αν σκεφτεί κανείς ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί χειρότερα…
Π.χ. εάν είχε αποτύχει η συνουσία με τη Ντιάνα, θα είχα πληρώσει €36 για ένα κούρεμα.
Ακόμη χειρότερο θα ήταν αν έπρεπε να με κουρέψει η Ντιάνα, να σοδομήσω τον Αλί και να πληρώσω €36.
Ακόμη χειρότερο θα ήταν αν ο Αλί είχε γαμήσει διαδοχικά τη Ντιάνα κι εμένα, και τον είχα πληρώσει €36.

Αμήν.

αγαπητέ πύραυλε είναι εμφανές οτι η Ντιάνα είναι τσιμπημένη μαζι σας και αυτο σας φέρνει σε αμηχανία. Θα σου πρότεινα να ζητήσεις απο την Ντιάνα να πάτε κάποια βόλτα μαζι να μιλήσετε. Ποιός ξέρει ίσως να είναι το τυχερό σου.
 

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.127
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Κάποιο άλλο στούντιο που να έχει μειώσει τις τιμές όπως το Αθανασίας 3 (40 Ευρώ) και το Λ.Καραγιάννη 35 (30 Ευρω)? Δεν θέλω να φαίνομαι γύφτος ή τζάμπας αλλά 50 Ευρώ είναι πολλά για λίγα λεπτά σεξ με κοπέλες που πολλές φορές η εμφάνισή τους είναι για απλούς οίκους ανοχής και όχι στούντιο.
 

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Μηνύματα
322
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Κάποιο άλλο στούντιο που να έχει μειώσει τις τιμές όπως το Αθανασίας 3 (40 Ευρώ) και το Λ.Καραγιάννη 35 (30 Ευρω)? Δεν θέλω να φαίνομαι γύφτος ή τζάμπας αλλά 50 Ευρώ είναι πολλά για λίγα λεπτά σεξ με κοπέλες που πολλές φορές η εμφάνισή τους είναι για απλούς οίκους ανοχής και όχι στούντιο.
σπυρου πατση 27,ιεροφαντων στο γκαζι,κηφισσου 60
και σε καποια αλλα ανεπισημα.αν κανεις να φυγεις σου λενε
¨αντε για σενα 40"
λες και σε ξερουν απο το στρατο
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.754
Πόντοι
7.783
αγαπητέ πύραυλε είναι εμφανές οτι η Ντιάνα είναι τσιμπημένη μαζι σας και αυτο σας φέρνει σε αμηχανία. Θα σου πρότεινα να ζητήσεις απο την Ντιάνα να πάτε κάποια βόλτα μαζι να μιλήσετε. Ποιός ξέρει ίσως να είναι το τυχερό σου.

"Τυχερό";
Δε νομίζω ότι θα ήταν τύχη κάτι τέτοιο.

Ούτε πιστεύω ότι έχει κάποιοα ιδιαίτερη συμπεριφορά απέναντί μου, πέρα από το ότι με θυμάυαι γιατί την έχω καταγαμήσει αρκετές φορές.

Απλώς τα περιγράφω ωραιοποιημένα και με καλιέπεια.
 

12SoniaSonia12

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Μηνύματα
23
Like
0
[size=20pt]SONIA[/size]

 
      :lheel: :lheel: :lheel:

 
    [size=15pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης[/size]
 

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
8.210
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 30/01  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]/Ζετα - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αμιρα - Σονια - Ναταλι
Κασσανδρας 4Β(κατω): Νταιανα - www.kassandras4-kato.com/tzoulia]Τζουλια[/url] - Λολιτα/www.kassandras4-kato.com/tzoulia]Τζουλια[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ρομινα - Σουεντη - Κλαουντια
Κασσανδρας 4(πανω): Σαντρα (Γερμανιδα) - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Σονια - www.kassandras6.com/mixaela]Μιχαελα/Σαρα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/paola]Παολα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/elena]Ελενα[/url] - ?
Βριλησου 60(πανω): ? - Ρομινα - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/efi]Εφη[/url] - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Μαριλενα/Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/marilena]Μαριλενα/Σοφια[/url]

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα/Παολα[/url]
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom