- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
ομιλει και την γαλλικη!!!!!!!!!!
απταιστα. εχει κανει πολλα χρονια στο παρισι, ειναι εκλεπτυσμενος κιναιδος αλλα καμμενος επισης
ομιλει και την γαλλικη!!!!!!!!!!
ναι ο αρης μορφη τον ειχα πρωτοδει στο διδυμου 20 που δουλευε με την αφροδιτη την μελαχρινη θεα(αιγυπτια)οπου παντα ειχε το ντεφι του μαζι και εκανε προγραμμα στο μαγαζι ...και γκράντε μορφή πάνω απο όλα!
Ο Αρης, οπως σωστα ειπαν και οι πρoλαλλησαντες.Για βοηθήστε με οι πιό παλιοί στις εγκυκλοπεδικές γνώσεις μου... :-
Τη περασμένη Πέμπτη στο Κασσάνδρας 3 επάνω ποιός ήτανε αυτός ο τσάτσος, στράκι, ηλικιωμένος?
Μου έκανε εντύπωση γιατί τόσα χρόνια δεν τον έχω δει ποτέ... Μη με ρωτήσουν και δεν ξέρω
Καλά απίστευτο, που να το ξέρω ότι σε τσάρκα μου θα έπεφτα πάνω σε ζωντανή ιστορία. Τι μου λέτε τώραΟ Αρης, οπως σωστα ειπαν και οι πρoλαλλησαντες.
Η γνωστη μορφη με το Ουζμπεκικο καπελο, το ξυρισμενο καφαλι.
Με θητεια στο Αγκυρας 12Α σαν τσατσος της Ζανας και στην συνεχεια στο Καλυμνου 48Α με ενδιαμεση πορεια σε πολλα μπουρδελα.
Χαρακτηριστικα τα γαλλικα που μιλάει.
Μια απο τις πλεον cult φυσιογνωμιες των μπουρδελλων και τωρα στο Κασσανδρας 3 (πανω)
Κλασικη απαντηση στην ερωτηση: "Τι κανετε κυριε Aρη ?"
" Γαμιομαστε."
Ο Αρης, οπως σωστα ειπαν και οι πρoλαλλησαντες.
Με θητεια στο Αγκυρας 12Α σαν τσατσος της Ζανας και στην συνεχεια στο Καλυμνου 48Α με ενδιαμεση πορεια σε πολλα μπουρδελα.
Μια απο τις πλεον cult φυσιογνωμιες των μπουρδελλων και τωρα στο Κασσανδρας 3 (πανω)
" Γαμιομαστε."
Ο Αρης, οπως σωστα ειπαν και οι πρoλαλλησαντες.
" Γαμιομαστε."
Τσάτσευε ο Άρης την Άντζελα στα πρώτα της βήματα; :oο τυπος ειχε την Αντζελα
τελος.
Τσάτσευε ο Άρης την Άντζελα στα πρώτα της βήματα; :o
ναι καλα τα λες..........δεν ξερω αν σπονταρεις τωρα...
μιλαω για την Αντζελα
ισως την ομορφοτερη γυναικα σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ εβερ.