nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Παλικαρια μια Σερβα απο την φυλης 104 που γαμιεται τωρα την εχω χασει.Μηπως ξερει κανενας να μου πει ? Ονομα δεν θυμαμε.Ευχαριστω...
Ποια απ'τις 2.....η Κελυ ή η Νατασα!!!Παλικαρια μια Σερβα απο την φυλης 104 που γαμιεται τωρα την εχω χασει.Μηπως ξερει κανενας να μου πει ? Ονομα δεν θυμαμε.Ευχαριστω...
Μαλλον η Κελυ αν θυμαμε καλα. Spoon σ ευχαριστω πολυ.Ποια απ'τις 2.....η Κελυ ή η Νατασα!!!
Η πρωτη ειναι στο Κων/λεως 132 και η δευτερη Τριγγετα κλπ!!!
Βριλησσου 46: Εβιτα....καινουρια ειπε!!!
Βριλησσου 24.....επισης καινουρια!!!
Οπου Κατερινα γλυκια μελαχρινη με μετριο σωμα και Εβιτα η γνωστη απο Σπ.Πατση 40!!!ξεχασες το ονοματακι της εεε? κατερινα απο ρωσσια...λιγων ημερων στο χωρο ειπαν
Δεν το σηκωσαν επειδη το Σπ. Πατση 27 καθημερινες δεν δουλευει πρωτη βαρδια συνηθωςΔροσοπουλου 95: Νταρια!!!
Σπ.Πατση 27: Δεν το σηκωνουν!!!
Λουκιανου 20: Ζλατα.....η ιδια που θα ειναι στο Δροσ. 95 μετα υποθετω!!!
Καλε ρε
Οτι δεν εγραφες τοσο καιρο βαλθηκες να το γραψεις σε μια μερα ?
Βλεπεις κενα που εχω να καλυψω?Δεν το σηκωσαν επειδη το Σπ. Πατση 27 καθημερινες δεν δουλευει πρωτη βαρδια συνηθως
Εγω πητα σαββατο βραδυ και δεν μου ανοιξαν......
Οντως η ιδια ειναι
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δεν πρεπει να ειναι η ιδια.Τωρα ειναι η Ριτα....δλδ η γνωστη Ρεα αν δεν κανω λαθος!!!
Σε μια δυο μερες θα εχεις εγκλιματιστει.Βλεπεις κενα που εχω να καλυψω?
Τις ετρωγα ποτε ποτε κιολας!!!Φαντάσου τι καταπίεση έτρωγε στο σπίτι.
Με το αυριανο πρωινο τηλε scouting θα λυθει το θεμα!!!Δεν πρεπει να ειναι η ιδια.
Στο banner του Φραντζη 47 φανεται η Ρεα στην πρωτη βαρδια αυριο και στο banner του Ηλια Ηλιου 82 φανεταιη Ριτα στην πρωτη βαρδια αυριο
Βεβαια τα προγραμματα δεν ειναι εαυγγελιο, και γι΄αυτο δεν μπορω να ειμαι απολυτα σιγουρος.
spoonako μετα το τηλεφωνικο scouting σε βλεπω να δοκιμαζεις και το τηλεφωνικο σεξ μιας που απ οτι καταλαβα δε θελεις να το στενοχωρησεις το κοριτσι που φυγε για ταξιδακιΜε το αυριανο πρωινο τηλε scouting θα λυθει το θεμα!!!
Το πνευμα προθυμο, η σαρξ ασθενης.spoonako μετα το τηλεφωνικο scouting σε βλεπω να δοκιμαζεις και το τηλεφωνικο σεξ μιας που απ οτι καταλαβα δε θελεις να το στενοχωρησεις το κοριτσι που φυγε για ταξιδακι
Οπου να'ναι θα γραψω και την πρωτη τηλε κριτικη!!!spoonako μετα το τηλεφωνικο scouting σε βλεπω να δοκιμαζεις και το τηλεφωνικο σεξ μιας που απ οτι καταλαβα δε θελεις να το στενοχωρησεις το κοριτσι που φυγε για ταξιδακι
τελικα οι γερμανοι ειναι φιλοι μαςΕνα νεο studio ετοιμαζεται να ανοιξει τις "πυλες του"
Προκειται για το studio Venus με διευθυνση Πειραιως 200.
Πληροφοριες αναφερουν οτι ανοικει στην Τριγγετοαλυσιδα.