CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ημουν σιγουρος οτι θα λυσεις το "μυστηριο".......Φραντζη 47: Ρεα!!!
Ηλ. Ηλιου: Καρινα!!! (οποτε μαλλον η Ριτα ειναι οντως η Ρεα Cheyenne)
Ημουν σιγουρος οτι θα λυσεις το "μυστηριο".......Φραντζη 47: Ρεα!!!
Ηλ. Ηλιου: Καρινα!!! (οποτε μαλλον η Ριτα ειναι οντως η Ρεα Cheyenne)
Ηταν τα δυο πρωτα μαγαζια που πηρα!!!Ημουν σιγουρος οτι θα λυσεις το "μυστηριο".......
Στα δυο banner ομως φαινονται σαν εντελως διαφορετικες γυναικες.Ηταν τα δυο πρωτα μαγαζια που πηρα!!!
Ναι αλλα αν εξαιρεσεις αυτα, το βυζι, το βραχιολι και το δαχτυλιδι ειναι ιδια και στα δυο μπαννερ!!!Στα δυο banner ομως φαινονται σαν εντελως διαφορετικες γυναικες.
Τι σου κανει φιλε μου η τεχνολογια και ενα διαφορετικο χτενισμα........
Oπου...Ηλ. Ηλιου: Καρινα!!! (οποτε μαλλον η Ριτα ειναι οντως η Ρεα Cheyenne)
Bουλιαγμενης 83: Λορνα!!!
Βουλιαγμενης 68: Φιονα αν θυμαμαι καλα!!!
Αν λεμε την ιδια...εχει παει στην πατριδα της εδω κ δυο χρονια περιπου!Παίχτες, μια Νάντια με κοντά αγορέ μαύρα μαλλιά από Τριγγετοαλυσίδα, την έχει πάρει πουθενά το μάτι σας??
γενικα οσο μπορω σεβομαι το παρον θρεντ σας και κοιταω να ειμαι ontopic ;)
φανταζομαι και εσυ ε?
εσυ δεν εισουν τις προαλλες νομιζω που στο αναλογο θρεντ της ημερησιας για μπουρδελα αγανακτουσες για την παρουσια μιας κοπελας που θα σας χαλαγε την υποτιθεμενη ενημερωση που στα 10 post το ενα εχει σχεση με το θεμα του thread ?
φανταζομαι και το παραπανω σχολιο σου εχει σχεση με το νοημα του εδω θρεντ και οτι εσυ σε καμια περιπτωση δεν το εκανες επειδη εισαι λιγο κακοβουλος και απλα ειπες να γραψεις την εξυπναδα σου.
λεω εγω τωρα..........
anyway.....
ευχαριστω παντως μωρο για την πασα που μου δινεις να βαλω xl τη φωτογραφια μου εδω αφου τοσο σου κεντρισε την περιεργεια ;)
www.imagerous.com/] [/URL]
τρανς ξετρανς να εισαι συγουρος οτι αυτη σου η πασα σε ενα thread με τοση επισκεψημοτητα μονο σε καλο εχει να μου βγει ;)
thank u baby :-* :-* :-* :-* :-*
Ω κυριε BABY τι κανετε?Και φωτογραφος βλεπω ο κυριος PIATSAS !!!
Ειπα και εγω μην χαλασες και εσυ .Ω κυριε BABY τι κανετε?
Μπα αυτη παραειναι ντυμενη για να ειναι δικια μου!
Πινς νιρό, πινς βιλούδο!Bουλιαγμενης 83: Λορνα!!!
Το παλαιό αθιγγανορουμάνικο μπάζο;Ισμηνης 2: Ντελια!!!
Πινς νιρό, πινς βιλούδο!