sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Έλα ρε παιδιά, μια κριτική για τη Βαρβάρα να σιγουρευτούμε ντέ!!!!!!
Ομολογουμένως, είσθε άλλης σχολής...
Μου είναι αδύνατον να γράψω έστω δυο στίχους με μέτρο...
οταν κυκλοφορανε εκει εξω αγραμματες ανοργασμικες 50αρες, που γραφουν μελοδραματικες νουβελες και πουλανε 50 χιλιαδες βιβλια.Πρεπει να τις πολεμησουμε!
Και ο SPEED τι θα κανει; :SΘάνατος στις 50άρες
Και ο SPEED τι θα κανει; :S
Μην γινεσαι εγωιστης!
Μα... Αυτό δεν είναι εμπειρία. Είναι μη εμπειρία.Λοιπόν αγαπητέ Γκαζόζα, ορίστε μιά δικιά μου "κριτική" :
Την είδα απο κοντά και δεν πέρασα (κι αυτό πριν δυό χρόνια, που τανε και πιό νιά) ;)
Αυτά για την δική μου έμπειρία , χωρίς αυτό να σημαίνει πως και η δικιά σας θα είναι ανάλογη ! (Οπως σοφά λέει και ο Αρχηγός)
Μα... Αυτό δεν είναι εμπειρία. Είναι μη εμπειρία.
απο καζακσταν? πριν κανα πενταρι και βαλε χρονια ηταν στο αριστομενους,λιγο στο λελας κλπ?Αυτη ηταν φιλε μου!!!
Η Βαρβαρα η γνωστη απο τα παλια.....Φυλης 59, Αχαρνων 85, Αγ. Μελετιου.....κλπ!!!
Πολυ δυνατη στα ενδοτερα απο τη Φυλης ακομα!!!
Δικαιως!!ΥΓ : Η κοπέλα έχει όμως φαν κλάμπ !!! Για να λέμε και του στραβού το δίκιο,....
Oχι!!!απο καζακσταν? πριν κανα πενταρι και βαλε χρονια ηταν στο αριστομενους,λιγο στο λελας κλπ?
Θάνατος στις 50άρες
ζήτω οι καλές μουνάρες
που απο γράψιμο δεν ξέρουν
κι απο λέγειν υποφέρουν
Εχουν όμως σέξυ χείλια
στο κοντέρ τους έχουν μίλια
στα βυζιά τους σιλικόνη
κώλο που μας τον σηκώνει !
Ψόφο ανοργασμικές κυράτσες
ξεφτυλοπαλιολινάτσες
θα΄ ναι η εκδίκησή μας
η έκδοση της συλλογής μας !
Συναντήθηκαν τα βλέμματά μας
όχι όμως τα υγρά μας
επαφή δευτέρου τύπου
εμπειρία στο περίπου !
ΥΓ : Η κοπέλα έχει όμως φαν κλάμπ !!! Για να λέμε και του στραβού το δίκιο,....
Δουλευει.ΡΕ ΧΑΔΙΑΡΑ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΟ ΠΙΠΙΝΟΥ 118 ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ?
Λοιπόν αγαπητέ Γκαζόζα, ορίστε μιά δικιά μου "κριτική" :
Την είδα απο κοντά και δεν πέρασα (κι αυτό πριν δυό χρόνια, που τανε και πιό νιά) ;)
Αυτά για την δική μου έμπειρία , χωρίς αυτό να σημαίνει πως και η δικιά σας θα είναι ανάλογη ! (Οπως σοφά λέει και ο Αρχηγός)
Ή για την Κλαρα-Λειλα?Μηπως λες για την Σασα Παολα!!! :-
Στο Αχαρνων 106 ο ΤΑΚΜΑΝ!!Παίδες, έχει πάρει κανένας την Κατερίνα από το Κεφαληνίας 75; Ξέρουμε αν δουλεύει σε κανένα άλλο studio;
Την ειχα πτυχει και εγω πολλες φορες στον Αγ. Παντλεημονα!!!Ή για την Κλαρα-Λειλα?
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1933.msg27973#msg27973]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1933.msg27973#msg27973[/url]
Υ.Γ Δες εδω ποστ για την καυλοκαζακα!
Respect
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1933.msg212836#msg212836]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1933.msg212836#msg212836[/url]