Έιπα ότι κάθε φορά ήταν και χειρότερη.Την πρώτη ήταν αρκετά καλή αλλά πάει καιρός.Στη τελική δε το έγραψα αυτό για να αποτρέψω κάποιον απο το να πάει.Δεν μου φαίνεται οτι το χρειάζεται αυτό η Πένυ γιατί οταν έφευγα απο το στούντιο πάλι γεμάτο ήταν.Απλά εμένα αυτό μου βγάζει.Κάθε φορά το ίδιο σόου ,οι ίδες κινήσεις ,ο ίδιος χρόνος στα προκαταρκτικά ,το ίδιο γλύψιμό στο αυτί όταν είναι απο πάνω ,να μη πώ και στο ίδιο αυτί.Καμία πρωτοβουλία κάτι που με ξενερώνει αφάνταστα.Όσο για το χρόνο παρά 1 μπήκε ,και 5 βγήκε,Τόση ώρα άλλες κοπέλες κάνουν μόνο τα προκαταρκτικά.
πας και εσυ ρε τυπε με τα ιδια αυτια καθε φορα? και μετα σου φταινε οι κοπελες
σαββατο βραδακι :
βριλησσου57 η λολα(τελεφωνικα)
παιωνιου10...η μονικα,καμια 25 χρονων,καστανη,αδιαφορη.
πειραιως 109 η τζεσσικα(τηλεφωνικα)
παπαδοπουλου 2...τηλεφωνο και ειπαν θα ειναι η τζινα,μια καινουρια,μεχρι να παμε να δουμε(πριν ληξει η βαρδια βεβαια,αρκετη ωρα...)...με το ζορι ανοιξαν και ειπαν δεν υπαρχει κοπελα,περαστε αργοτερα
δεν εχουμε αλλη δουλεια να κανουμε,θα πηγαινοερχομαστε στις κολοερημιες οκ
θησεως 35...2 κοπελες ειπαν στο τηλ,νομιζω χριστινα και ξενια.
αριστοτελους 6...μια ξανθια με σιλικονες,πρεπει να ηταν η ευα, παλιοτερα απο το κεφαληνιας κοκ
κεφαλληνιας 75...η κορινα και η αννιτα. η αννιτα εχει δοκιμαστει στο παρελθον,αλλα με τετοια εμφανιση + σερβις + εμπειρια που εχει,καλυτερα για φυλης θα ταιριαζε...πιτσιρικα,ατεχνη,χωρις ορεξη,ψευτικα βογγητα,νινι πηγαδακι.
ιπποκρατους...τηλεφωνο κλειστο.