Ωραία μέρα η σημερινή... ηλιόλουστη και ελπιδοφόρα...
Η "σκόρπια" "βόλτα" μου, ξεκίνησε από το
Κροκεών 6:
Ιζαμπέλα! Η αδύνατη, με μικρό στήθος αλλά πάντα χαμογελαστή Τσέχα! Μεταξύ άλλων για τους ενδιαφερόμενους προσφέρει και πρωκτικό...
Επόμενη στάση,
Σπύρου Πάτση 40: Η υπηρεσία γνωστή... ευγενική και με διάθεση για κουβέντα... μου παρουσίασε την ξανθιά
Βικτώρια! Όμορφη κοπέλα...
Μετά πήγα Καλλιθέα...
Ελ. Βενιζέλου 35: Η υπηρεσία ή καλύτερα τσατσά αξίζει 0(μηδέν)... πρώτον: μου παρουσίασε μεν το κορίτσι... η Ξένια... (κάποιοι ίσως την θυμούνται από το Multiplex Kassandra Studios όπου εργαζόταν με το ίδιο όνομα...) Η
Ξένια είναι χάλια, κατ' εμέ... και άρχισε η τσατσά να μου λέει "Τι δεν σου αρέσει? Τι έχει η κοπέλα? Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλετε!", αλλά ο τόνος και ο τρόπος ήταν σαφώς επιθετικός... και κλείνοντας άκουγα τα βρισίδια της "Αει στο διάολο..." και τα συναφή!
Η υπηρεσία
ΜΑΥΡΟ! Αλλά εμένα στα @@ μου...
Ελ.Βενιζέλου 40: Εδώ είχα άλλη έκπληξη! Με πέρασαν για πωλητή! "Καλά φαίνομαι για πωλητής λέω?" , "Σε μπέρδεψα μου λέει..." Τεςπα... Αναμαλλιασμένη υπηρεσία (ίσως να την ξύπνησα κι όλας)... Τα κορίτσια 2(δύο):
Αντριάννα και
Δέσποινα...
Μετά βουρ για τα όρη!
Βριλησσού 55:
Σάντρα... η Ρωσίδα που εργάζεται και στο Σερβίων 26... με μαύρο δίχτυ μέσα από το οποίο διαγραφόταν το στήθος της!
Βριλησσού 57:
Κλειστόν!
Βριλησσού 36: Το προσπέρασα! Αρκετά συμβάντα είχα με υπηρεσίες!
Βριλησσού 42:
Φρίντα! Καιρό είχα να την δώ! Χαμογελαστή όπως πάντα... Φορούσε ένα μπλε κυλοτάκι και αντίστοιχο στηθόδεσμο... Μια σέξι αύρα πλημμύρισε το σαλονάκι...! :-* :-* :-*
Βριλησσού 46: Η
Μαρίνα... Μετά τις 18:00 την διαδέχεται η Diamond, δηλαδή η Κάρμεν από Τσεχία...με θητείες σε: κασσάνδρας και Κροκεών... αλλά τώρα εργάζεται, εκτός του 46 και στο Αριστοτέλους 6!
Βριλησσού 60(ανώγειον): Η
Βαλεντίνα!
Βριλησσού 60(κατώγειον): Η
Λούσυ!
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν...