The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
νομιζω καπιος συναδελφος εδω στην ενημερωση ειχε πει πως δεν βλεπεταιεχει αποψη καποιος παιχτης για Σαμπρινα απο Παπαδοπουλου 2?
δεν υπαρχει καμια κριτικη...
στο Χαλκιδικης 83 παντος δεν εργαζεται πια....μηπως καποιοσ φιλος μπορει να με πληροφορησει που εργαζεται η συλβια απο χαλκιδικης 83,λουκιανου 20 και δοξατου 2 και σερρών?ψαχνω στα προγραμματα αλλα δεν την βρισκω πουθενα!
αν επιτρεπεται γιατι?μηπως ξέρεις που δουλεύει τώρα καλη μου ντάρια???στο Χαλκιδικης 83 παντος δεν εργαζεται πια....
Μολις την ανακαλυψα τυχαια στα δεξια μπανερ. Κων/πολεως 61 στουντιο Αρτεμις και την εψαχνα καιροξερει κανεις να μου πει αν η ευα που φαινεται αυριο πρωινη στο ηλια ηλιου82 ειναι η ευα που δουλευε παλια φυλης 104; θα με ενδιεφερε αλλα να μην τρεχω τζαμπα.....
μηπως καποιοσ φιλος μπορει να με πληροφορησει που εργαζεται η συλβια απο χαλκιδικης 83,λουκιανου 20 και δοξατου 2 και σερρών?ψαχνω στα προγραμματα αλλα δεν την βρισκω πουθενα!
Δεν ειναι η ιδια.Στο Κροκεών 6 δουλεύει ακόμα μια ξανθιά Τσέχα Σύλβια.Δεν ξέρω αν είναι η ίδια αλλά δε χάνεις τίποτα να το τσεκάρεις.
Η ιδια ειναι 99%ξερει κανεις να μου πει αν η ευα που φαινεται αυριο πρωινη στο ηλια ηλιου82 ειναι η ευα που δουλευε παλια φυλης 104; θα με ενδιεφερε αλλα να μην τρεχω τζαμπα.....
θενξ....το διασταυρωσαΗ ιδια ειναι 99%
Η Λούσυ... ... από πλευράς εμφάνισης: είναι αδύνατη, με μακριά, ίσια, μαύρα μαλλιά... στήθος καλό για τα κυβικά της...Πιτσιρίκος καλημέρα, μήπως ξέρεις τι εστί Λούση στο Β60?
Η Λούσυ... ... από πλευράς εμφάνισης: είναι αδύνατη, με μακριά, ίσια, μαύρα μαλλιά... στήθος καλό για τα κυβικά της...
Τώρα που έχει θητεύσει...? Και από που δεν έχει περάσει... είχε ξεκινήσει πέρσι από Φραντζή 47 και Βριλησσού 55... αργότερα μεταπήδησε αλλού... νομίζω έκανε και μια θητεία (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) και στο Καρέα 30... πρόσφατα την είδα σε "βόλτα" στο Κωνσταντινουπόλεως 132... και προ εκπλήξεως βρέθηκα όταν χθες απόγευμα την είδα στο Βριλησσού 60!
Αυτά τα ολίγα...
Αν λες για την τσέχα Λούσυ που δούλευε Καρέα 30 τότε σίγουρα δεν είναι αυτή γιατί αυτή σταμάτησε τη δουλειά και είναι στο χωριό της στην τσεχία,εκτός και αν λες άλλη που δούλεψε στον καρέα με άλλο όνομα.Η Λούσυ... ... από πλευράς εμφάνισης: είναι αδύνατη, με μακριά, ίσια, μαύρα μαλλιά... στήθος καλό για τα κυβικά της...
Τώρα που έχει θητεύσει...? Και από που δεν έχει περάσει... είχε ξεκινήσει πέρσι από Φραντζή 47 και Βριλησσού 55... αργότερα μεταπήδησε αλλού... νομίζω έκανε και μια θητεία (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) και στο Καρέα 30... πρόσφατα την είδα σε "βόλτα" στο Κωνσταντινουπόλεως 132... και προ εκπλήξεως βρέθηκα όταν χθες απόγευμα την είδα στο Βριλησσού 60!
Αυτά τα ολίγα...
στο 132 με αυτο το ονομα δουλευε?μια μαγδα εννοεις?Η Λούσυ... ... από πλευράς εμφάνισης: είναι αδύνατη, με μακριά, ίσια, μαύρα μαλλιά... στήθος καλό για τα κυβικά της...
Αυτά τα ολίγα...