αρα με παραπεμπεις στο αρθρο στην πρωτη σελιδα του σαιτ
2. Οι άντρες πηγαίνουν στις πόρνες μόνο για σεξ
Συχνά τις πληρώνουν και για να μιλήσουν. Έχω ήδη μελετήσει πόρνες πολυτελείας (και εννοώ αυτές που κερδίζουν περισσότερα από 200€ ανά «ραντεβού») στη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Παρίσι για περισσότερο από μια δεκαετία, και μια από τις πιο εντυπωσιακές διαπιστώσεις μου είναι ότι πολλοί άνδρες πληρώνουν τις γυναίκες για να μην κάνουν σεξ. Δηλαδή πληρώνουν για σεξ, αλλά στη συνέχεια καταλήγουν να συζητούν ή να τρώνε, και ποτέ δεν έρχονται σε σωματική επαφή. Περίπου το 40% των συναλλαγών που κάνουν οι πόρνες πολυτελείας καταλήγουν να είναι χωρίς σεξ. Αλλά ακόμα και στις πόρνες που αμείβονται με λιγότερα χρήματα περίπου το 20% των συναλλαγών δεν καταλήγει σε σεξ.
Η παρατήρηση μιας πόρνης από’τη Νέα Υόρκη είναι χαρακτηριστική: «Στους άντρες αρέσει να τους ακούς... το έμαθα εδώ και πολύ καιρό. Σε πληρώνουν για τους ακούς – και να τους λες πόσο σπουδαίοι είναι». Πράγματι οι πόρνες πολυτελείας που έχω μελετήσει συνήθως θεωρούν τους εαυτούς τους ότι ενεργούν σαν θεραπεύτριες ή σύμβουλοι γάμου. Λένε ότι δουλειά τους είναι να ικανοποιούν την ανάγκη των αντρών για φιλία χωρίς κριτική και κατά καιρούς να τους βοηθούν να αποκαταστήσουν την κλονισμένη τους σχέση.