spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Απο τις 12 και μετα.....ναι αυτο ειναι!!!Απο 11 θα ειναι εκει?Το Καρεα ειναι αυτο κοντα στο νεκροταφειο?
Απο τις 12 και μετα.....ναι αυτο ειναι!!!Απο 11 θα ειναι εκει?Το Καρεα ειναι αυτο κοντα στο νεκροταφειο?
Καλα εκει δεν εχουν 60τη ταριφα?Απο τις 12 και μετα.....ναι αυτο ειναι!!!
Για να δουμε! Εχιες πμ φιλεΝαι αλλα τουλαχιστον αυτες τα αξιζουν τα λεφτα που παιρνουν!!!
Από 23:00 μέχρι 0:00 δουλεύει και η Φρίντα στο Βριλησσού 42 , για μένα η τοπ κοπέλα που δουλεύει αυτόν τον καιρό . (από όσες έχω δοκιμάσει)Απο 11 θα ειναι εκει?Το Καρεα ειναι αυτο κοντα στο νεκροταφειο?
Απο 11?Εχει επιλογες Φριντα,Τζινα,Σαρα.Οποια μου αρεσει και βλεπουμε.Ναστε καλα παιδιαΑπό 23:00 μέχρι 0:00 δουλεύει και η Φρίντα στο Βριλησσού 42 , για μένα η τοπ κοπέλα που δουλεύει αυτόν τον καιρό . (από όσες έχω δοκιμάσει)
Από 23:00 μέχρι 0:00 δουλεύει και η Φρίντα στο Βριλησσού 42 , για μένα η τοπ κοπέλα που δουλεύει αυτόν τον καιρό . (από όσες έχω δοκιμάσει)
Συνηθως στο 42 οπως πλεον και στο 55 και 57 τελευταια οι βαρδιες αλλαζουν στις 12.....η Φριντα γιατι τελειωνει στις 23?Θα συμφωνήσω απόλυτα! Πέρασα και χθες για τεστάρισμα μετά από καιρό! Μόνο που η βάρδια της τελειώνει στις 23:00
Συνηθως στο 42 οπως πλεον και στο 55 και 57 τελευταια οι βαρδιες αλλαζουν στις 12.....η Φριντα γιατι τελειωνει στις 23?
Στο προφίλ της λέει μέχρι δώδεκα πάντως !
Από 23:00 μέχρι 0:00 δουλεύει και η Φρίντα στο Βριλησσού 42 , για μένα η τοπ κοπέλα που δουλεύει αυτόν τον καιρό . (από όσες έχω δοκιμάσει)
δεν το εχω δει απο κοντα αυτο το μωρο και πρεπει να ειναι πολυ ομορφο.
καραμελωνει ομως?
Mαζι σου αρχοντα!Από 23:00 μέχρι 0:00 δουλεύει και η Φρίντα στο Βριλησσού 42 , για μένα η τοπ κοπέλα που δουλεύει αυτόν τον καιρό . (από όσες έχω δοκιμάσει)
ισως και απο σερβις να μη του κανει.ειναι gf φαση,δε βγαζει προστυχια αν θες τετοιο στα'ι'λ κοκολογκε. κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη,ομορφουλα,πολυ περιποιητικη κοκ .δοκιμασε,σιγουρα δε θα τα κλαιςΚαλη συμφωνω.....αλλα απο εμφανιση κοκο δεν νομιζω να σου κανει!!!
Καλη συμφωνω.....αλλα απο εμφανιση κοκο δεν νομιζω να σου κανει!!!
ισως και απο σερβις να μη του κανει.ειναι gf φαση,δε βγαζει προστυχια αν θες τετοιο στα'ι'λ κοκολογκε. κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη,ομορφουλα,πολυ περιποιητικη κοκ .δοκιμασε,σιγουρα δε θα τα κλαις
Πες μας και σε ποια αναφερεσαι να καταλαβουμε και εμεις!!!H Natali ολα τα λεφτα...Τσεχα ,ωραιο σωμα και γενικα αρκετα καλη....