Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ρε παίδες, η Μόνικα από Πειραιώς 193 σε ποιά αλλά γήπεδα παίζει μπάλλα; :rockon:
Ήξερα για Κηφισού 30 και μάλλον έχει βάρδια τώρα!!!!!
Για πάρε τηλ. εκεί να σιγουρευτείς!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μοναχική βολτιτσα μετά το σχόλασμα, ή αλλιώς:

ΤΣΑΡΚΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΗ….

Αριστομένους 72: Κλειστόν

Πιπινου 107: H πινακίδα  «107» φωτεινή. Η πόρτα κλειστή με λουκετο….
Δεν αρχίσαμε καλά.

Πιπινου 118: Άλικη. Ψηλή. Νεαρή, ωραίο σώμα. Μαύρα μακριά μαλλιά, πιασμένα κοτσίδα. Εργάζεται και με άλλα ονόματα σε άλλα studio.

Παρασείου 36:Τζεσικα. Επίσης ψηλή, καλλίγραμμη μελαχρινή Ρωσσίδα. Σας μεταφερv την προσφώνηση των προγραμμάτων από τον νεαρό επί της υποδοχής: «40 το απλό. 120 το φουλ, 90 το 69 !!!!, 80 το ελεύθερο στοματικό.(εκτός αν μπερδεύτηκε). Το απλό είναι απλό, χωρίς κάποια extra».

Παιωνιου 10: Κλειστόν

Αχαρνών 85: Ταμπέλα σβηστή, πόρτα ανοιχτή, διάδρομος φωτισμένος. Ανέβηκα. Ώρα περίπου 23:10 Ανοίγει ξυπόλυτη η υπηρεσία, που σφουγγαρίζοντας μου λέει ότι ανοίγουν μετά τις 12:00. Σε ερώτηση ποια κοπέλα θα είναι, απάντηση η «Τζανιν» -δεν την ξέρω, δεν ξαναπήγα….

Αχαρνών 106: Ξενια. Ξανθια, εντυπωσιακή αρκετα βελτιωμένη συγκριτικά  από την τελευταία φορά που την είδα. Στιχομυθία μεταξύ μας:
Ξένια: «Που σε ξέρω εγώ εσένα?» - Με βλέμμα ακρως προκλητικό…
Cheyenne: Από τα Κασσάνδρας…..(χαμογελώντας)
Ξένια: Ωωωωωωωωχ !!!
Άφωνη η νεαρή υπηρεσία. Πάντως είναι αρκετα πιο προκλητική σαν παρουσία και πολύ βελτιωμένη στο σαλόνι.

Φυλής 104: Mαρινα. Γνωστή μελαχρινή, από τα top ονόματα του ιδρύματος. Ντυμένη με μπικίνι, καλό σαλονάρισμα, πληθώρα προγραμμάτων. Προσωπικά δεν έχω λαμπρές αναμνήσεις, αλλά συμβαίνουν αυτά…… πάντως ομολογουμενως είναι εντυπωσιακή.

Αριστοτέλους 177: Κλειστον (αναμενομενον)

Κεφαλλήνιας 75: Δυο κορίτσια. Η Κορινα. Μελαχρινή, με συμπαθητικό πρόσωπο, κότσο τα μαλλιά της σώμα σε σχήμα αμφορέα. Δηλαδή αδύνατη μέχρι την μέση και η περιφέρεια εξαιρετικά δυσανάλογη και πεταχτή συγκριτικά με το υπόλοιπο σωμα. Αλικη. Ψηλή, αδύνατη, ξανθή με ίσια μαλλιά με αφέλειες. Μου φάνηκε ντροπαλή και άβγαλτη…..

Λελας Καραγιάννη 35: Γιάννα. Καστανόξανθη νεαρή, με καλοσχηματισμένο κωλαρακι. Την έχω ξαναδεί και στο Αριστομένους 72

Δροσοπουλου 97: Άντζελα. Ψηλή, αδύνατη, ξανθή, με παρατεταμενη γνάθο.(κάτι σαν τον Γκμοχ) Φιλική και χαμογελαστή στο σαλόνι, αλλά δεν έφτανε…..

Δροσοπουλου 95: Ειρήνη. Νεαρό ξανθό πιπίνι, με πρωκτικό στα 80 για τους ενδιαφερομένους. Και πάλι ο Βασιλης με άφησε άφωνο με τις γνωστές του ατάκες. Χαρακτηριστικά: «Τι να τις κάνω τις διακοπές. Τρωω τα λεφτά μου με κανένα πιπινακι. Το πάω για ψαράκι, ο σερβιτόρος να σου καθαρίζει την τσιπούρα, και εγώ να χαϊδεύω το μπαρμπούνι…»
Respect !!!!

Αγίου Μελετίου 37: Νίκη. Γνωστή σταθερή αξία του ιδρύματος. Η τσάρκα τελείωσε εδώ. Λεπτομέρειες στην κριτική μου. Σημείωση: Η υπηρεσία ΑΞΙΟΛΟΓΟ milf με προοπτικές. Ας το σκεφτεί λίγο καλυτέρα…. :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ικανοποιητική βόλτα σήμερα 2/9/2010 ώρα 20.00’ με τον συνάδελφο Spoon σε διάφορα στούντιος διαφόρων περιοχών ξεκινώντας από Βριλλησού με το βουνό να παρακολουθεί τα πορνο-βήματα μας

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/05893521394381505371.jpg[/img[/URL]]

[color=red]ΒΡΙΛΛΗΣΟΥ 55[/color]
[color=green]Έμιλυ[/color] τσαχπινογαργαλιάρα με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, διανθισμένα με ανταύγειες και χαμογελαστό πρόσωπο, κανονικό σώμα σε μέτριο ύψος, αποδεκτά βυζιά και τεντωμένο κώ(ο)λο

[color=red]ΒΡΙΛΛΗΣΟΥ 57[/color]
[color=green]Δάφνη[/color] με ξανθά μαλλιά (μάλλον κοντά) πιασμένα πίσω, συμπαθητικό πρόσωπο ελεγχόμενης αισιοδοξίας, μάλλον ψηλή, λεπτή με αποδεκτά βυζιά και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

[color=red]ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 57[/color]
[i]Δυο κοπέλες[/i]
[color=green]Αλίκη[/color] με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον μέτρια προς ψηλή, λεπτή με αποδεκτά βυζιά και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο
[color=green]Κορίνα[/color] με καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες από Φυλής 80, πουτανιζέ πρόσωπο, μέτρια προς ψηλή, ικανοποιητικά βυζιά και αχλαδοκώ(ο)λα με υπερ-τροφοδοτούμενη περιφέρεια

[color=brown][i]Τα υπόλοιπα από τον συνάδελφο Spoon γιατί έχουν ψιλο-ανακατευτεί οι πορνο-πληροφορίες στο εγκέφαλο μου[/i][/color]  :D

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ικανοποιητική βόλτα σήμερα 2/9/2010 ώρα 20.00’ με τον συνάδελφο Spoon σε διάφορα στούντιος διαφόρων περιοχών ξεκινώντας από Βριλλησού με το βουνό να παρακολουθεί τα πορνο-βήματα μας

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 57
Δυο κοπέλες
Αλίκη με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον μέτρια προς ψηλή, λεπτή με αποδεκτά βυζιά και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο
Κορίνα με καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες από Φυλής 80, πουτανιζέ πρόσωπο, μέτρια προς ψηλή, ικανοποιητικά βυζιά και αχλαδοκώ(ο)λα με υπερ-τροφοδοτούμενη περιφέρεια

Πως και δεν σας πετυχα !!!!!

Περασα γυρω στις 23:30 απο εκει........

Βλεπβ η περιγραφη μας για την Κορινα ταυτιζεται απολυτα.......

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μοναχική βολτιτσα μετά το σχόλασμα, ή αλλιώς:

Παρασείου 36:Τζεσικα. Επίσης ψηλή, καλλίγραμμη μελαχρινή Ρωσσίδα. Σας μεταφερv την προσφώνηση των προγραμμάτων από τον νεαρό επί της υποδοχής: «40 το απλό. 120 το φουλ, 90 το 69 !!!!, 80 το ελεύθερο στοματικό.(εκτός αν μπερδεύτηκε). Το απλό είναι απλό, χωρίς κάποια extra».
Πιθανοτατα ειδες αυτην..
www.bourdela.com/sex/myreviews/#jr_review_14810]http://www.bourdela.com/sex/myreviews/#jr_review_14810[/url]

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πως και δεν σας πετυχα !!!!!
Περασα γυρω στις 23:30 απο εκει........
Εμείς περάσαμε γύρω στις 21.00' (αν θυμάμαι καλά)

Βλεπβ η περιγραφη μας για την Κορινα ταυτιζεται απολυτα.......
Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά γιατί η Κορίνα έχει συγκεκριμμένα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά  ;)  :kissass2:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ρε πιατσα

το λινκ λεει πανω
κριτικες που εχει γραψει ο πιατσας

αλλα δειχνει τις δικες μου.

πως το εκανες το μαγικο.

Πάτησα και εγώ το λινκ και δείχνει μια κριτική που είχα γράψει για την Αλεξία...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Αλήθεια ρε Πιάτσα πως?
Σε εμένα γράφει Πιάτσας και βγαίνουν οι δικές μου!!!!
Είσαι ΘΕΟΣ λέμεεεεεεεεεεεεεε.....

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Πάτησα και εγώ το λινκ και δείχνει μια κριτική που είχα γράψει για την Αλεξία...

εμενα μου δειχνει ολες τις δικες μου.

ειναι λινκ πασπαρτου

piatsas for mode τωρα

θα κανει το σαιτ πουτανα

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Τελικά όλες οι κριτικές του σάϊτ είναι του.....ΠΙΑΤΣΑ!!!!
Και έλεγα ποια είναι η μετενσαρκωσή μου!!!!
Respect......Respect.....είσαι τεράστιοςςςςςςςς!!!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Επισκέπτης
ρε μαλακες αμα σας ποσταρω τις δικες μου,επανω θα γραφει το νικ μου αλλα παλι απο κατω θα διαβαζετε τις δικες σας..
αδυναμια του συστηματος ειναι..
τον παιζει το αφεντικο λεμε..

NERICAST

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Κριτικές
11
Like
3
Πόντοι
11
Ρε μάγκες η Ζινα που είναι τώρα στη Βουλιαγμένης 83 εμφανιζόταν μέχρι χτες ως Νάνσυ πάλι στο ίδιο studio!!Γιατί της αλλάξανε το όνομα;Μήπως επειδή δεν είχε πολύ καλές κριτικές θέλουν να μας μπερδέψουν;  :think:  :jerking:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ρε μάγκες η Ζινα που είναι τώρα στη Βουλιαγμένης 83 εμφανιζόταν μέχρι χτες ως Νάνσυ πάλι στο ίδιο studio!!Γιατί της αλλάξανε το όνομα;Μήπως επειδή δεν είχε πολύ καλές κριτικές θέλουν να μας μπερδέψουν;  :think:  :jerking:
Δεν ειναι η μοναδικη και ουτε ειναι σπανιο φαινομενο.
τωρα το γιατι...
θα εχουν τους λογους τους.....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

Τα υπόλοιπα από τον συνάδελφο Spoon γιατί έχουν ψιλο-ανακατευτεί οι πορνο-πληροφορίες στο εγκέφαλο μου[/i][/color]  :cheesy:

Τα χασατε στην πορνοβόλτα σας? μήπως πετύχατε κανεναν "ανεπιθύμητο" πουθενα?

χαχαχαααχαχαχαχαχα

NERICAST

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Κριτικές
11
Like
3
Πόντοι
11
Δεν ειναι η μοναδικη και ουτε ειναι σπανιο φαινομενο.
τωρα το γιατι...
θα εχουν τους λογους τους.....
Πάντως εμφανισιακά φαίνεται πολύ top η γκόμενα!!!Την έχεις πάρει συνάδελφε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom