lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
τι δεν καταλαβες...
εννοω οτι παρολο που αλλαξε ονομα παρεμεινε στα ιδια μαγαζια!
τι δεν καταλαβες...
Στα ιδια μαγαζια ναι, στην ιδια αλυσιδα οχι!!!τι δεν καταλαβες...
εννοω οτι παρολο που αλλαξε ονομα παρεμεινε στα ιδια μαγαζια!
απο οτι φαινετε ειχα παραμεινει στα παλια εγω!Στα ιδια μαγαζια ναι, στην ιδια αλυσιδα οχι!!!
Ηρθα τωρα απο Λιντα(Βουλιαγμενης 83). Της πουτανας! Τιγκα τα δωματια. Στο σαλονι 6 ατομα! Κατα τα αλλα ακολουθει κριτικη...
Υπερβολές!!!spoon έγραψε:Η ειρωνεια ειναι οτι αμα σε ρωτησω αυτη τη στιγμη να μου πεις τι παιζει σε καμια εκατοστη μπουρδελα ειμαι σιγουρος οτι θα θυμασαι απ'εξω ολα τα ονοματα και τις διευθυνσεις!!! ...
Το έχει και το κατέχει...spoon έγραψε:...
Βριλησσου 36: Ντορινα!!!Καστανοξανθο σκουροδερμο ψηλο αλογο με πολυ αερα και ανεση στο σαλονι και με πρωκτικο στα προγραμματα της!!!Δειχνει να το κατεχει παντως...
Σύμπτωση, απλή σύμπτωση...spoon έγραψε:...
Βριλησσου 60: Για καποιο λογο την ωρα που πηγαμε ηταν κλειστο παρ'οτι ειχε ανοιχτα τα φωτα!!!
...
Ξένια από τα ξένα, νέα κοπέλα στη δουλειά με εμφανή την απειρία (όχι μόνο στο σαλόνι), συμπαθητικά (αλλά μόνο συμπαθητικά) χαρακτηριστικά, μάλλον κοντή, κανονικό σώμα με αποδεκτά βυζιά και αποδεκτό κώ(ο)λο υπο προϋποθέσεις...spoon έγραψε:...
Κων/λεως 80: Ξενια!!!Δεν θυμαμαι καν την κοπελα farkeli....
...
Αυτή που νόμισε ότι είμαστε συγγενείς...spoon έγραψε:...
Κασσανρας 3 πανω: Λιζα!!!Ελληνιδα η κοπελα και χαβαλεδιαρα!!!Ξανθια με γεματο καπως σωμα, φανηκε να ειναι λιγο πρωταρα....τουλαχιστον στα ματια τα δικα μου!!!Ισως να κανω και λαθος, ακομπλεξαριστη παντως!!!
Ναι αυτη!!!Αυτή που νόμισε ότι είμαστε συγγενείς...
Μην μου πεις ότι την πίστεψες;Αμαν τι ειπες τωραααααααααααααα
μου ειχε πει οτι θα γυριζε μετα τις 4/9
Μην μου πεις ότι την πίστεψες;
Δεν καταλαβες....Αρα μάλλον ο lex ΔΕΝ ειναι γκαντεμης!
spoon έγραψε:Πιπινου 118, Αλικη (γυρω στις 23:00)Αριστομενους 72, Αχαρνων 106 Ξενια και 104 και 85, Παιωνιου 10 κλειστα καθως και τα Φωκαιας και Αγκυρας ολα!!!
Βλεπε ενημερωση μου....
Βριλησσου 42: Μαργκο!!!Οφειλω να πω οτι η κοπελα εχει ομορφυνει τρομερα....εχω να την δω και κανενα χρονο!!!Ξανθια πλεον, μαυρισμενη, πολυ καλο σωμα και τωρα χωρις γυαλια....σε μερικους μπορει να αρεσει αυτο και σε αλλους οχι, παντως απο εμφανιση σκιζει!!!
Στο δωματιο σε προσφατη σχετικα επισκεψη μέτρια επιεικως....
Κασσανδρας 4 πανω: Αννα!!!Μαυρισμενη και αυτη , μελαχρινη με σγουρα μαλλια και χορταστικο κωλο!!!Αν θυμαμαι καλα τον σερβιρει κιολας!!!
Δυστυχως δεν θυμασαι καλα. Δεν τον σερβιρει. Μονο ελευθερο στοματικο απο τα extreeme sports.......
Κασσανρας 3 πανω: Λιζα!!!Ελληνιδα η κοπελα και χαβαλεδιαρα!!!Ξανθια με γεματο καπως σωμα, φανηκε να ειναι λιγο πρωταρα....τουλαχιστον στα ματια τα δικα μου!!!Ισως να κανω και λαθος, ακομπλεξαριστη παντως!!!
Ειναι απο τα προσεχως.....
Όχι.Ηθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, αν η Μπέτυ που δουλεύει τώρα στο Φ104, είναι η γνωστή Ηρα Τατάρα??