Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Ειδα στις "κυριες"  μια Σιλβη στο Χαλικδικης 83, που εκτοξευσε το ενδιαφερον μου. :cum:
Μελαχρινο milf με πλουσιο στηθος.  :tits:Κλασικη νταρντανα.
Θα συνεχισει να εργαζεραι εκει? :think:
Υπαρχει περιπτωση να "κατεβει" στο Paradise ή στο Eros ?
ναι, θα συνεχισει εκει κανονικα. ΟΙ βαρδιες της ειναι Τριτη και Παρασκευη πρωινες. Αν κατεβει στο Ερως η στο Παρανταις δεν το ξερω ακομα, θα δουμε πρωτα πως θα παει η συνεργασια μας :grin:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Δεν καταλαβες.... :dancing:

Χθες εβρισκα τα μαγαζια κλειστα.
με εσενα μαζι δεν μας ανοιγανε.

Εχει διαφορα.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βρε αστα διααλα....

εγω φταιω που ηρθα... γερος ανθρωπος
:2funny:

τουλαχιστον η κυρια χαλκιδικης 83 μου ειπε πως πλεον θα μας ανοιγει την πορτα!  ;)
:2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Νυχτερινή βολτιτσα με συνοδοιπόρο τον SPEED:

Βριλησσου 60 (κάτω): Γνωριμία με το νέο ίδρυμα της περιοχής. Κάθοδος καμιά δεκαριά σκαλιών και είσοδος στον περιβάλλοντα χώρο. Είσοδος στο μικρό αλλά πολυτελές σαλόνι, με σήμα κατατεθέν τον μεταλλικό στύλο, των ιδρυμάτων του ομίλου Κασσάνδρας.
Για την ιστορία εργαζόμενο κορίτσι η Σαντρα, η γνωστή μελαχρινή με τα ίσια μακριά μαλλιά, το πλούσιο φυσικό στήθος και την αξιοσημείωτη περιφέρεια. Σαρκωδη χείλη, μεγάλα εκφραστικά σκουρόχρωμα μάτια.

Βριλησσου 60 (πανω) : Μια ανασα ειμασταν, γιατι να μην ανέβουμε? Η ευγενέστατη υπηρεσία μας παρουσίασε την Μαριάννα. Την γνωστή ξανθή Ρωσίδα, με το αγαλματένιο κορμί. Αρκετά τσαχπίνα και ναζιάρα στο σαλόνι, η εξέλιξη της είναι εμφανής…

Θαρυπου 10: Μαρίνα. Ξανθό νταρντανοειδες milf, με πλούσιο φυσικό στήθος. Ξανθιά με σπαστά μακρυα μαλλιά, τιμή εκκίνησης τα 40 ευρώ. Για τον SPEED η τσάρκα τελείωσε εδώ.

Φραντζή 47: Ρέα. Γνωστή νεαρή Ρουμανις, ιδιεταιρα ευδιάθετη. Οι αναμνήσεις μου θετικές….

Ιππονακτος 14: Λιλλη. Μελαχρινή με τα μαλλιά της πιασμένα πίσω. Αδιάφορη, μα τόσο αδιάφορη που το μόνο που θυμάμαι είναι το τατουάζ που είχε στο δεξί της μπράτσο.

Ηλία Ηλιου 82: Σάρα. Νεαρή, ξανθή με κοντό σχετικά μαλλί. Εργάζεται και Φραντζή 47 και παλιότερα στο Πειραιώς 109.

Βουλιαγμένης 68: Σοφία Γιοκο Λυν. Η γνωστή μελαχρινή milf με τα Ασιατικά χαρακτηριστικά.

Βουλιαγμενης 83: Γιουλια. Νεαρή Ξανθιά με ίσια μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους.
Γλυκιά, ψιλοαδυνατη  κοπελίτσα χωρίς όμως sex appeal.

Καρεα 30: Τρεις !!!! κοπέλες. Τζινα, Σάρα γνωστές και μη εξαιρετέες που δεν νομίζω να χρειάζονται περιγραφή και συστάσεις και η Όλγα, νεαρή αδύνατη μελαχρινή με ίσια μαλλιά κάτω από τους  ώμους. Στενό κολαράκι. Πολύ μακριά από τα standards της γυναίκας που μου αρέσει. Η τιμή εκκίνησης παραμένει 60 ευρώ…..

Βουρβαχη 19: Βαλερια. Η τσάρκα τελείωσε εδώ. Λεπτομέρειες στην κριτική που ακολουθεί.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :)  :)  :)  Σημερα 05/09  :)  :)  :) [/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Ναταλι - Λιζα - Κατερινα
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Αννα
Κασσανδρας 4(κατω): Βαλεντινα - Αντριανα - www.kassandras4-kato.com/eva]Ευα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Αντριανα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/katia]Κατια[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/fiona]Φιονα[/url] - www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url]
Νεο! Βριλησου 60(κατω): Μαριανα - Σαντρα - Καρολινα

makhs67

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
STUDIO 2 Παπαδοπούλου 2 (Ρέντη)  6939310291.

σήμερα από  10:00 18:00  είναι η ΕΜΑ,
      και από  18:00 01:30  η ΕΛΕΝΑ.

Επισκέπτης
Κασσανδρας 3 κατω: Ναταλι!!!Ξανθια προ-μιλφ με προστυχο παρουσιαστικο και ιστορικο!!!Θεωρω οτι ειναι απο τις καλες περιπτωσεις, ειδικα για τον ομιλο!!!
συμφωνω απολυτα..
επισκεψη παρασκευη απογευμα κατα τις 8,30..
σπεσιαλ καραμελωμα & καθισμα βαθυ με το ελαφρως σαλιωμενο σουφριδι της στο καυλι μου..
αλλαγης στασης στα 4 για σουφρετοσουβλισμα με τριψιμο του μουνιου της απο μερους της..
ιδανικη καταθεση στην προσχαρη εργατρια που σεβεται το χρημα που τσιμπαει..
την συνιστω ανεπιφυλακτα..
Υ.Γ δεν ειδα το σκουπακι & λεω να ξαναπερασω σημερα που δουλευει πρωϊνη η ναταλι..
Υ.Γ1 οι μαλακες που εχουν νοικιασει στην απεναντι πολυκατοικια πρεπει να ειναι τεραστια νουμερα..
κλαρινα στη διαπασων απογευματιατικα ρε???
ημαρτον..

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
συμφωνω απολυτα..
σπεσιαλ καραμελωμα & καθισμα βαθυ με το ελαφρως σαλιωμενο σουφριδι της στο καυλι μου..
αλλαγης στασης στα 4 για σουφρετοσουβλισμα με τριψιμο του μουνιου της απο μερους της..
Υ.Γ δεν ειδα το σκουπακι & λεω να ξαναπερασω σημερα που δουλευει πρωϊνη η ναταλι..
Υ.Γ1 οι μαλακες που εχουν νοικιασει στην απεναντι πολυκατοικια πρεπει να ειναι τεραστια νουμερα..
ημαρτον..
Οπως τα λεει ο Pleasure ειναι.
Ουτε θυμαμαι ποσες φορες εχουμε βρεθει με την ναταλι.
Απο τις μεγαλες αδυναμιες μου..
Σταθερη αξια. Ειδικα αμα ειναι στα κεφια ης, ρεσιταλ !!!!

ΥΓ: Ο μονος λογος που μπορει να νοικιαζα διαμερισμα εκει, ηταν για να μην χανω χρονο στις τσαρκες μου....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
συμφωνω απολυτα..
ημαρτον..

ΔΕΝ λες παλι καλα  που χα νε κλαρινα και δεν βαραγανε τιποτα πακιστανικα να μην μπορεις να κανεις δουλεια σου... :fuck2: :fuck2:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Καλημερα παιδια!!!

Σημερα παιζουν:

Αγ. Μελετιου 37 Βικυ- Γιαννα- Ειρινη :dancing:

Δροσοπουλου 95 Ιλιανα- Λαουρα- Σιλβανα :rockon:

Χαλκιδηκης 83 Χριστινα- Χριστινα- Ιλιανα :grin:

φιλια σε ολους!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Επίσκεψη Βουλιαγμένης 83, Λίντα, πολύ καλή περιποίηση ευγενικότατη και φυσικά καθαρότατη (! ναι αξίζει να τα λέμε όταν
κάποιες κάνουν μπάνιο 1 φορά στην βάρδια αυτή παίζει να κάνει 2-3 για να είναι φρέσκια για τους πελάτες), και πάνω
από το GFE ευγενέστατη!! συνιστάται ανεπιφύλακτα ;)

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
το καινουριο μας κοριτσι Ηλιανα :grin:

Συνημμένα

• IMG_4596.jpg
    IMG_4596.jpg
    331,3 KB · Εμφανίσεις: 45

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πολυ ωραια κοπελα. :rockon: :rockon: :rockon:

Και δεν "κολλαει" να δειξει το προσωπο της.....

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
το καινουριο μας κοριτσι Ηλιανα :grin:

καλό τεμάχιο φαίνεται νταρια μου. πρέπει να έρθω να το τιμήσω και εγώ. φέρτο και αγ μλετίου.
απο κωλαράκικαλό ωραίο προσωπάκι έχει λίγη κυταρίτδα αλλα με τις ελλεηνίδες που γαμάμε έχουμε συνηθίσει.
σήκωσε και άλλες φώτο.
να σου πω όλα τα μαγαζιά σου έχουν το πρόγραμμα των 200εουρων?

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Σημερα νυχτερινη βαρδια Χαλκιδικης 83 :rockon:

Συνημμένα

• IMG_4550.jpg
    IMG_4550.jpg
    268,4 KB · Εμφανίσεις: 39

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
καλό τεμάχιο φαίνεται νταρια μου. πρέπει να έρθω να το τιμήσω και εγώ. φέρτο και αγ μλετίου.
απο κωλαράκικαλό ωραίο προσωπάκι έχει λίγη κυταρίτδα αλλα με τις ελλεηνίδες που γαμάμε έχουμε συνηθίσει.
σήκωσε και άλλες φώτο.
να σου πω όλα τα μαγαζιά σου έχουν το πρόγραμμα των 200εουρων?
Το προγραμμα 200ευ συμφαιρει να παρεις στο Χαλκιδικης 83 γιατι εχει και τζακουζι :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom