Σημερα νυχτερινη βαρδια Χαλκιδικης 83
πιπίνι άντε ρε ντάρια επιτέλους μας είχες φλομώσει στα μιλφακια............
είναι κουκλάρα
πως και την έπεισες να δείξει πρόσωπο?
Σημερα νυχτερινη βαρδια Χαλκιδικης 83
Το προγραμμα 200ευ συμφαιρει να παρεις στο Χαλκιδικης 83 γιατι εχει και τζακουζι
Της είπε ότι θα το καλύψειπως και την έπεισες να δείξει πρόσωπο?
η ιδια μου ειπε οτι θελει με προσωπο... θελει δουλεια το κοριτσι και δεν κολλαει σε τπτπιπίνι άντε ρε ντάρια επιτέλους μας είχες φλομώσει στα μιλφακια............
είναι κουκλάρα
πως και την έπεισες να δείξει πρόσωπο?
η ιδια μου ειπε οτι θελει με προσωπο... θελει δουλεια το κοριτσι και δεν κολλαει σε τπτ
?????????????[size=50pt]πρόγραμμα των 200εουρων[/size]?
?????????????
δηλαδης???
αγοραζεις μετοχες της επιχειρησης???
καλα ξηγιεσαι αλλα τι παιζει μαστορα με το 200αρι???για ριξε ενημερωση..έχω αγοράσει ήδη άρχοντα
ερωτηση εκανα για να ενημερωθω παιχτη..κοίτα η αδυναμία μου για την ντάρια είναι γνωστή. δεν το παίζω προμότορας. είμαι εδω μέσα 5 χρόνια μέλος. απλά η κοπέλα έσκασε νέο μενού στο εστιατόριο της. 200 εουράκια για μία ώρα κάθεται και παραπάνω με όσες εκτονώσεις θες. με λίγα λόγια κλείνεις τοστουντιάκι για πάρτι σου και περνάς ωραία. αυτο συμβαίνει και στα τρια ιδρύματα που διαθέτει.
περι ορέξεως κωλοκυθόπιτα
ότι άλλο θες τιτανομέγιστε σεβάσμιε άρχοντα πλέζουτα ρώτα χωρίς αναστολές........
ερωτηση εκανα για να ενημερωθω παιχτη..
αμα εβρισκα & κανα παρκινγκ στην περιοχη της,καλα θα ηταν..
εχω μονο μια καλη αναμνηση(ζλατα)απο εκει..
Mιας και η κουβεντα για τα κοριτσια του Αγιου Μελετιου, θα συμφωνησω οτι η Νικη ειναι απο τα κορυφαια milf οσον αφορα τις υπηρεσιες στο δωματιο.φίλε απο αγιου μελετίου έχω πάει με όλες. παρομοιως εκτος απο τις "προσφατες" σχετικα Βικυ και Αννα.η ζλάτα τα γαμούσε όλα πηδιόταν με κέφι. μετά την ζλάτα σε επίπεδο μιλφακι είναι η νίκη. την νίκη την πρωτογνώρισα τον γεναρη του 2009 όταν δεν γινόταν τόσο ντόρος. η γυναίκα είναι γεννημένη για να κάνει αυτή την δουλειά. τρελό μιλφ συμμετοχή τέλεια στο κρεβάτι.
έλα ρε πλεζουρα άστο στο πάρκινγκ το τουτου όλο δικαιολογίες είσαι.
Την Βικυ λες ?Μηπως ξεχασες καποια?...
Ρε συ αυτη δεν ηταν και στο Χαλκιδικης 83 ?και καλα θα κανεις να μη σου αρεσουν τετοιες γυναικες...χαχααααα!!!!
χαλια ειναι και στο 5 λεπτο φευγει....χαχαχαχ!!!!
ερωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωως.....λεμεεεεεεεεεεε!!!!!
Σαν πολλά δεν ζητας κουκλα μου 200 ευρω για μια μπανιέρα με μια γκομενα? 5 μεροκαματα ειναιΤο προγραμμα 200ευ συμφαιρει να παρεις στο Χαλκιδικης 83 γιατι εχει και τζακουζι