Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Ναι!Παίδες...Βαλέρια από <ορχιδέα> και Βανέσσα(athens ladies) απο θησέως 365...το ίδιο και το αυτό ε?
Ναι!Παίδες...Βαλέρια από <ορχιδέα> και Βανέσσα(athens ladies) απο θησέως 365...το ίδιο και το αυτό ε?
Oπως επισης και Σερβιων 26 (τριτη βραδυ)Παίδες...Βαλέρια από <ορχιδέα> και Βανέσσα(athens ladies) απο θησέως 365...το ίδιο και το αυτό ε?
Με τα φεγγάρια της!Ευχαριστώ πολύ παιδιά....και απ ότι έχω δει- διαβάσει δηλαδή ..είναι καλή στο σέρβις της ε?
Εγω εχω παεο τρεις φορες μαζι της.Ευχαριστώ πολύ παιδιά....και απ ότι έχω δει- διαβάσει δηλαδή ..είναι καλή στο σέρβις της ε?
Εσυ απογευμα δεν θα παιξεις ποτε?Καλησπερα σε ολους! :-*
Σημερα, 6/09 παιζουν:
Δροσοπουλου 95 Βερονικα- Λαουρα- Ειρινη
Αγ. Μελετιου 37 Ντιανα- Αννα- Βικυ
Χαλκιδικης 83 Δεσπινα- Γιουλι- Αννα
Φιλακια :-* :-* :-* :-* :-*
Απογευμα παιζει τενις...........Εσυ απογευμα δεν θα παιξεις ποτε?
Καλησπερα σε ολους! :-*
Σημερα, 6/09 παιζουν:
Δροσοπουλου 95 Βερονικα- Λαουρα- Ειρινη
Αγ. Μελετιου 37 Ντιανα- Αννα- Βικυ
Χαλκιδικης 83 Δεσπινα- Γιουλι- Αννα
Φιλακια :-* :-* :-* :-* :-*
Απογευμα παιζει τενις...........
Στοιχημα........Κι εγω που δεν παιζω , τι να παιξω !!!!!!
Στοιχημα........
μια στο τοσο κατεβαινω και κανα απογευμα.. οταν μενω απο κοπελα.. αλλα οντος πολυ σπανια και συνηθως ειναι κατι απροβλεπτο.... ΠΧ με παινει καποια και λεει οτι ειναι αδιαθετη και εγω βαριεμαι να ψαχνω αλλη και κατεβαινω ιδια....Ποτε θα δουλεψει απογευματινη βαρδια , μπα θα χασω δεν μου κανει το χατιρι
μια στο τοσο κατεβαινω και κανα απογευμα.. οταν μενω απο κοπελα.. αλλα οντος πολυ σπανια και συνηθως ειναι κατι απροβλεπτο.... ΠΧ με παινει καποια και λεει οτι ειναι αδιαθετη και εγω βαριεμαι να ψαχνω αλλη και κατεβαινω ιδια....
Aλλαγη:[move] Σημερα 06/09 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Βαλεντινα - Ναταλι - www.kassandras3-kato.com/eva]Ευα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - Βαλεντινα - Καρολινα
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(πανω): Αντριανα - www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - Κατια
Βριλησου 60(κατω): Μαριανα - Ιρενα - Σαντρα