Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ποιά είν ετούτη η Νίνι ?
Ξηγιέται, γιά το ξύνει ?

Δώσε ένα φώς ρε Πιτσιρίκο
γιατί άμα είν ξυνό το σύκο
δεν πάω να της τον καταθέσω
θα τον κρατήσω, θα τον δέσω !

:grin:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Ποιά είν ετούτη η Νίνι ?
Ξηγιέται, γιά το ξύνει ?

Δώσε ένα φώς ρε Πιτσιρίκο
γιατί άμα είν ξυνό το σύκο
δεν πάω να της τον καταθέσω
θα τον κρατήσω, θα τον δέσω !

:grin:
Νίνι τι εστί?
Μια μούνα παλαιότερα ελαφρώς ξυνή...
Αν άλλαξε κάτι?
Θα δείξει αφού δώσω παραδάκι...

Υ.Γ. Καλά τα πάω?  :2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Άντε να επιστρέψει γιατί αρχίζουμε και τυφλωνομαστε από τα φλόκια!!!! :rockon: :rockon:

URL]]

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Είδα και εγώ τη Νίνι σήμερα... Για πείτε κανένας που την έχει πάρει πληροφορίες...

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Αυριο 7/09:

Δροσοπουλου 95 Εμανουελα- Βερονικα- Αννα :rockon:

Αγ. Μελετιου 37 Γιαννα- Σοφια- Βαλεντινα :tits2:

Χαλκιδικης 83 Συλβια- Νικι- Ειρινη :kissass:

φιλακια σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Κασσάνδρας εχτες το βράδυ έπαιζε καλή φάση πάντως.στο 4 κάτω νομίζω (δεν συγκρατώ καλά διευθύνσεις )είχε νεαρό μελαχρινό εν ονόματι Κατερίνα που την τίμησε φίλος και είπε καλές εντυπώσεις (μόνο αρνητικό μια σχετική βιασύνη πριν το τέταρτο ) η μουναρα Νικόλ δίπλα που για μένα απλά είναι μακράν ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε εμφάνιση και μέτραω αντίστροφα να την τιμήσω και 2 αξιοσημείωτα ξανθά κορίτσια στα απέναντι ,πάνω Νάταλι και κάτω μια ωραία δεσποινίδα με ένα ταττοο στο κωλαρακι

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Χθές βράδυ Καρέα 30 είχε 3 μαυρομάλλες.Τζίνα,Όλγα και μια άλλη καλή αλλά δεν θυμάμαι όνομα. :think: :think: :think:

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :)  :)  :)  Σημερα 07/09  :)  :)  :) [/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Βαλεντινα - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/eva]Ευα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 4(κατω): www.kassandras4-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - Αντριανα - Καρολινα
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(πανω): Αντριανα - Αννα - Ναταλι
Βριλησου 60(κατω): Νινα - Ναταλι - Κατερινα

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Κασσάνδρας εχτες το βράδυ έπαιζε καλή φάση πάντως.στο 4 κάτω νομίζω (δεν συγκρατώ καλά διευθύνσεις )είχε νεαρό μελαχρινό εν ονόματι Κατερίνα που την τίμησε φίλος και είπε καλές εντυπώσεις (μόνο αρνητικό μια σχετική βιασύνη πριν το τέταρτο ) η μουναρα Νικόλ δίπλα που για μένα απλά είναι μακράν ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε εμφάνιση και μέτραω αντίστροφα να την τιμήσω και 2 αξιοσημείωτα ξανθά κορίτσια στα απέναντι ,πάνω Νάταλι και κάτω μια ωραία δεσποινίδα με ένα ταττοο στο κωλαρακι
Αρχισε η κατιουσα!!!! :P
Χθές βράδυ Καρέα 30 είχε 3 μαυρομάλλες.Τζίνα,Όλγα και μια άλλη καλή αλλά δεν θυμάμαι όνομα. :think: :think: :think:
Τελικα η Τζινα δεν πηγε διακοπες?Και τοσο καιρο δεν περναγα νομιζοντας οτι ελειπε!!! :headbang:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Ρε λεβέντες, αυτή η Στεφανία ,από τριγγετοαλυσίδα ,που είναι σήμερα Συγγρού 144 ,έχει τεσταριστεί -επειδή θα είμαι κοντά στην περιοχή - ή να στραφώ αλλού?
ευχαριστώ...

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
Ρε λεβέντες, αυτή η Στεφανία ,από τριγγετοαλυσίδα ,που είναι σήμερα Συγγρού 144 ,έχει τεσταριστεί -επειδή θα είμαι κοντά στην περιοχή - ή να στραφώ αλλού?
ευχαριστώ...

πριν λιγο καιρο την λεγαν βανεσσα. ψοφια πραγματα...

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
ευχαριστώ φίλε

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26

παντως αυτη την στιγμη που μιλαμε νομιζω οτι η καλυτερη επιλογη απο καθε πλευρα στην τριγγετοαλυσιδα ειναι η Μαριλύν (Εμανουελλε). οχι τιποτα το τρομερο, αλλα τιμια επιλογη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
παντως αυτη την στιγμη που μιλαμε νομιζω οτι η καλυτερη επιλογη απο καθε πλευρα στην τριγγετοαλυσιδα ειναι η Μαριλύν (Εμανουελλε). οχι τιποτα το τρομερο, αλλα τιμια επιλογη.

Σωστός  ;)

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
την είχα συνατήσει το χειμώνα κάποια στιγμή στην τριγγέτα, είχαν γράψει πιο πριν 1-2 καλές κριτικές κάποια παιδιά ,αλλά εμένα δεν μου βγήκε...πολύ κουβέντα ,πονάω έτσι ....όχι εκέινο.
Δεν ξέρω ,ενώ γούσταρε κορμί κτλ και πιάσαμε και κουβέντα τι κάνεις και σου πα μου....δεεεννν.....εμένα δεν μου βγήκε παιδιά...πάντως ακόμα συνεχίζει να έχει καλές κριτικές ,δεν θα είναι τυχαίο

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
την είχα συνατήσει το χειμώνα κάποια στιγμή στην τριγγέτα, είχαν γράψει πιο πριν 1-2 καλές κριτικές κάποια παιδιά ,αλλά εμένα δεν μου βγήκε...πολύ κουβέντα ,πονάω έτσι ....όχι εκέινο.
Δεν ξέρω ,ενώ γούσταρε κορμί κτλ και πιάσαμε και κουβέντα τι κάνεις και σου πα μου....δεεεννν.....εμένα δεν μου βγήκε παιδιά...πάντως ακόμα συνεχίζει να έχει καλές κριτικές ,δεν θα είναι τυχαίο

πιστευω οτι αν δεν ηταν τοσο πολυ καλο μουνι απο θεμα εμφανισης, ισως να ειχε προβλημα. η διαθεση της ειναι καθαρα επαγγελματικη. νομιζω οτι κυμαινεται γυρω στο 8.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom