Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :)  :)  :)  Σημερα 02/09  :)  :)  :) [/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Ναταλι - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι - Αννα
Κασσανδρας 4(κατω): www.kassandras4-kato.com/fiona]Φιονα[/url] - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - Κατερινα
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - Αλεξια
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - Αντριανα

Βριλησου 60: www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/nina]Νινα[/url] - Νικολ

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :)  :)  :)  Σημερα 02/09  :)  :)  :) [/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Ναταλι - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι - Αννα
Κασσανδρας 4(κατω): www.kassandras4-kato.com/fiona]Φιονα[/url] - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - Κατερινα
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - Αλεξια
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - Αντριανα

Βριλησου 60: www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/nina]Νινα[/url] - Νικολ
Αλλαγη:

Κασσανδρας 3(κατω): Ναταλι - Ναταλι - Σαντρα
Κασσανδρας 3(πανω): Νινα - Λιζα - Αννα

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
αριστομενους 72 παιζει τελευταια η καρολινα.ρωσσακι λεπτο 22 χρονων,μετριο υψος,κοντο μαλλακι,πιρσινκγ στις ρογες κλπ.ομορφουλα αλλα οχι τοπ,ναζιαρα,πολυ καλο πιπονι..βαθυ λαρυγγι ;),παρα πολυ καλη συμμετοχη στα ενδοτερα,δειχνει να γουσταρει μαμησακι.γενικα η κοπελλα ειναι σουπερ :-*.αν και ψωνιζω απλο,κανει λεει ολα τα προγραμματα ελευθερα,πρωκτικα κλπ. δοκιμαστε τη πριν ανοιξουν τα πανεπιστημια της μοσχας :grin:

εχει δει κανεις τελευταια την ευα απο πιπινου 118?που τη θυμηθηκα τωρα αυτη?αβυσσος η ψυχη του αντρα γμτ το φλαρο μου :think:

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
αριστομενους 72 παιζει τελευταια η καρολινα.ρωσσακι λεπτο 22 χρονων,μετριο υψος,κοντο μαλλακι,πιρσινκγ στις ρογες κλπ.ομορφουλα αλλα οχι τοπ,ναζιαρα,πολυ καλο πιπονι..βαθυ λαρυγγι ;),παρα πολυ καλη συμμετοχη στα ενδοτερα,δειχνει να γουσταρει μαμησακι.γενικα η κοπελλα ειναι σουπερ :-*.αν και ψωνιζω απλο,κανει λεει ολα τα προγραμματα ελευθερα,πρωκτικα κλπ. δοκιμαστε τη πριν ανοιξουν τα πανεπιστημια της μοσχας :grin:

εχει δει κανεις τελευταια την ευα απο πιπινου 118?που τη θυμηθηκα τωρα αυτη?αβυσσος η ψυχη του αντρα γμτ το φλαρο μου :think:
Ρε συμπαίκτες, επειδή γύρισα από Κασσάνδρας η Μελίνα πήρε κιλάκια και άρχισε να κάνει κοιλίτσα (μην φανταστείτε καμιά μπυροκοιλιά) ή μου φάνηκε? Πολύ καλή παραμένει, αλλά είχε την κορμάρα προ διακοπών, ενώ τώρα κάπως ήταν.. δεν ξέρω. Ασε και το άλλο. Αργεί πολύ να μπει στο δωμάτιο, έχει δεν έχει πελάτη ένα 20λεπτο το τρως στο περίμενε..Δεν πάει έτσι!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

Τί βάρδιες είναι η Καρολίνα ?
Η Εύα είχα την αίσθηση ότι δουλεύει τα πρωινά στο κάτω. Είχε γυρίσει από διακοπές.
Ξανάφυγε ?  :think:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Τί βάρδιες είναι η Καρολίνα ?
Η Εύα είχα την αίσθηση ότι δουλεύει τα πρωινά στο κάτω. Είχε γυρίσει από διακοπές.
Ξανάφυγε ?  :think:
την εχω πετυχει να κανει διπλοβαρδιες,παρε τηλ για σιγουρια.υποψιν οτι κλεινει στις 1,δε κρατανε αργα εκει.

vavel84

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
36
Like
2
Πόντοι
11
Μεταξυ των δυο, Στεφανια με κλειστα ματια.

Πολυ καλυτερο σερβιςς απο την Νικη.

Εχω  παει απο δυο φορες με την καφε μια.

Στεφανια μακραν.......
Τελικα Στεφανια πηγα χθές.Αυτο που ζητουσα ήταν και απο εμφανιση και από σερβισ  :rockon:

johny_car

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά πώς μπορώ να μάθω τι βάρδιες είναι η Πατρίτσια στο Κων/λεως 130 ? Μηπως έχετε τηλ από το 130 ?
Πειραιώς 193 ξέρω.

Ευχαριστώ

ΥΓ: Άσχετο... Η Jessica από Σπύρου Πάτση 40 δούλευε παλιά στο Αθανασίας 3 ? Κι αν ναι με τι όνομα ?

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
απογευματινη βαρδια (17:00-23:00)

Δροσοπουλου 95 Μαίρα :cum:

Αγ. Μελετιου 37 Γιαννα :tits:

Χαλκιδικης 83 Εμανουελλα :rockon: :rockon: :rockon:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Παιδιά πώς μπορώ να μάθω τι βάρδιες είναι η Πατρίτσια στο Κων/λεως 130 ? Μηπως έχετε τηλ από το 130 ?
Πειραιώς 193 ξέρω.

Ευχαριστώ

ΥΓ: Άσχετο... Η Jessica από Σπύρου Πάτση 40 δούλευε παλιά στο Αθανασίας 3 ? Κι αν ναι με τι όνομα ?
το πρωι η πατριτσια ηταν στο βρηλισου 55

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Πειραιώς 193 ξέρω.

Ευχαριστώ

Δευτέρα-Παρασκευή και Κυριακή, όλες απογευματινή βάρδια η Πατρίτσια. Η Jessica είναι η Τζούλια στο Αθανασίας 3 :)

johny_car

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δευτέρα-Παρασκευή και Κυριακή, όλες απογευματινή βάρδια η Πατρίτσια. Η Jessica είναι η Τζούλια στο Αθανασίας 3 :)

Φίλε σίγουρο αυτό για Πατρίτσια στο Κων/λεως 130 ? Μην πάω αύριο το απόγευμα και δε τη βρω γιατί δε μένω κι εκεί κοντά.

Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την πληροφορία.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε σίγουρο αυτό για Πατρίτσια στο Κων/λεως 130 ? Μην πάω αύριο το απόγευμα και δε τη βρω γιατί δε μένω κι εκεί κοντά.

Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την πληροφορία.

Έτσι μαθαίνω :) Καλού κακού πάντως, ρίξε και ένα τηλέφωνο να επιβεβαιώσεις :)

babis007

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Έτσι μαθαίνω :) Καλού κακού πάντως, ρίξε και ένα τηλέφωνο να επιβεβαιώσεις :)

Πήγα χθες το απόγευμα για την Πατρίτσια, αλλά δουλεύει την ΚΥΡΙΑΚΗ το βράδυ ξανά όπως μου είπε η τσατσά.
Δουλεύει,αν δεν κάνω λάθος, στο συγκεκριμένο μαγαζί Κυριακή,Δευτέρα και Τρίτη απόγευμα... ;)

Επισκέπτης
περασμα απο κροκεων..
ευγενεστατη η υπηρεσια..
η οπως την βλεπετε στις φωτο..
η παρουσια της στο σαλοναρισμα σε προδιαθετει γι αυτο που θα επακολουθησει στο δωματιο & που πολυ σωστα περιγραφεται στις κριτικες των ιερων τερατων της ενημερωσης Πουτανγαμών, pathos gia ta temachia,PIATSAS
για καρακομοδινο την εκοψα & ετσι δεν περασα..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom