You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
Ευχαριστώ για την πληροφορία.
nothing man!
[move] Σημερα 02/09 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Ναταλι - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι - Αννα
Κασσανδρας 4(κατω): www.kassandras4-kato.com/fiona]Φιονα[/url] - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - Κατερινα
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - Αλεξια
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - Αντριανα
Βριλησου 60: www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/nina]Νινα[/url] - Νικολ
Κασσανδρας 3(κατω): Ναταλι - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 4(κατω): www.kassandras4-kato.com/fiona]Φιονα[/url] - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - Κατερινα
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - Αλεξια
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - Αντριανα
Βριλησου 60: www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/nina]Νινα[/url] - Νικολ
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Kαλημέρα
σημερα Πεμπτη
09:00 με 17:00 η Μαργαρίτα
17:00 με 23:00 η www.filis104.com/marina]Μαρίνα[/url]
23:00 με 06:00 η www.filis104.com/vivian] Βίβιαν[/url]
Αλλαγη:[move] Σημερα 02/09 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Ναταλι - Ναταλι - Σαντρα
Κασσανδρας 3(πανω): Νινα - Λιζα - Αννα
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
αριστομενους 72 παιζει τελευταια η καρολινα.ρωσσακι λεπτο 22 χρονων,μετριο υψος,κοντο μαλλακι,πιρσινκγ στις ρογες κλπ.ομορφουλα αλλα οχι τοπ,ναζιαρα,πολυ καλο πιπονι..βαθυ λαρυγγι ;),παρα πολυ καλη συμμετοχη στα ενδοτερα,δειχνει να γουσταρει μαμησακι.γενικα η κοπελλα ειναι σουπερ :-*.αν και ψωνιζω απλο,κανει λεει ολα τα προγραμματα ελευθερα,πρωκτικα κλπ. δοκιμαστε τη πριν ανοιξουν τα πανεπιστημια της μοσχας
εχει δει κανεις τελευταια την ευα απο πιπινου 118?που τη θυμηθηκα τωρα αυτη?αβυσσος η ψυχη του αντρα γμτ το φλαρο μου
εχει δει κανεις τελευταια την ευα απο πιπινου 118?που τη θυμηθηκα τωρα αυτη?αβυσσος η ψυχη του αντρα γμτ το φλαρο μου
Ρε συμπαίκτες, επειδή γύρισα από Κασσάνδρας η Μελίνα πήρε κιλάκια και άρχισε να κάνει κοιλίτσα (μην φανταστείτε καμιά μπυροκοιλιά) ή μου φάνηκε? Πολύ καλή παραμένει, αλλά είχε την κορμάρα προ διακοπών, ενώ τώρα κάπως ήταν.. δεν ξέρω. Ασε και το άλλο. Αργεί πολύ να μπει στο δωμάτιο, έχει δεν έχει πελάτη ένα 20λεπτο το τρως στο περίμενε..Δεν πάει έτσι!αριστομενους 72 παιζει τελευταια η καρολινα.ρωσσακι λεπτο 22 χρονων,μετριο υψος,κοντο μαλλακι,πιρσινκγ στις ρογες κλπ.ομορφουλα αλλα οχι τοπ,ναζιαρα,πολυ καλο πιπονι..βαθυ λαρυγγι ;),παρα πολυ καλη συμμετοχη στα ενδοτερα,δειχνει να γουσταρει μαμησακι.γενικα η κοπελλα ειναι σουπερ :-*.αν και ψωνιζω απλο,κανει λεει ολα τα προγραμματα ελευθερα,πρωκτικα κλπ. δοκιμαστε τη πριν ανοιξουν τα πανεπιστημια της μοσχας
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Τί βάρδιες είναι η Καρολίνα ?αριστομενους 72 παιζει τελευταια η καρολινα.ρωσσακι λεπτο 22 χρονων,μετριο υψος,κοντο μαλλακι,πιρσινκγ στις ρογες κλπ.ομορφουλα αλλα οχι τοπ,ναζιαρα,πολυ καλο πιπονι..βαθυ λαρυγγι ;),παρα πολυ καλη συμμετοχη στα ενδοτερα,δειχνει να γουσταρει μαμησακι.γενικα η κοπελλα ειναι σουπερ :-*.αν και ψωνιζω απλο,κανει λεει ολα τα προγραμματα ελευθερα,πρωκτικα κλπ. δοκιμαστε τη πριν ανοιξουν τα πανεπιστημια της μοσχας
Η Εύα είχα την αίσθηση ότι δουλεύει τα πρωινά στο κάτω. Είχε γυρίσει από διακοπές.
Ξανάφυγε ?
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
την εχω πετυχει να κανει διπλοβαρδιες,παρε τηλ για σιγουρια.υποψιν οτι κλεινει στις 1,δε κρατανε αργα εκει.Τί βάρδιες είναι η Καρολίνα ?
Η Εύα είχα την αίσθηση ότι δουλεύει τα πρωινά στο κάτω. Είχε γυρίσει από διακοπές.
Ξανάφυγε ?
Τελικα Στεφανια πηγα χθές.Αυτο που ζητουσα ήταν και απο εμφανιση και από σερβισΜεταξυ των δυο, Στεφανια με κλειστα ματια.
Πολυ καλυτερο σερβιςς απο την Νικη.
Εχω παει απο δυο φορες με την καφε μια.
Στεφανια μακραν.......
Παιδιά πώς μπορώ να μάθω τι βάρδιες είναι η Πατρίτσια στο Κων/λεως 130 ? Μηπως έχετε τηλ από το 130 ?
Πειραιώς 193 ξέρω.
Ευχαριστώ
ΥΓ: Άσχετο... Η Jessica από Σπύρου Πάτση 40 δούλευε παλιά στο Αθανασίας 3 ? Κι αν ναι με τι όνομα ?
Πειραιώς 193 ξέρω.
Ευχαριστώ
ΥΓ: Άσχετο... Η Jessica από Σπύρου Πάτση 40 δούλευε παλιά στο Αθανασίας 3 ? Κι αν ναι με τι όνομα ?
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
το πρωι η πατριτσια ηταν στο βρηλισου 55Παιδιά πώς μπορώ να μάθω τι βάρδιες είναι η Πατρίτσια στο Κων/λεως 130 ? Μηπως έχετε τηλ από το 130 ?
Πειραιώς 193 ξέρω.
Ευχαριστώ
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Παιδιά πώς μπορώ να μάθω τι βάρδιες είναι η Πατρίτσια στο Κων/λεως 130 ? Μηπως έχετε τηλ από το 130 ?
Πειραιώς 193 ξέρω.
Ευχαριστώ
Δευτέρα-Παρασκευή και Κυριακή, όλες απογευματινή βάρδια η Πατρίτσια. Η Jessica είναι η Τζούλια στο Αθανασίας 3
Δευτέρα-Παρασκευή και Κυριακή, όλες απογευματινή βάρδια η Πατρίτσια. Η Jessica είναι η Τζούλια στο Αθανασίας 3
Φίλε σίγουρο αυτό για Πατρίτσια στο Κων/λεως 130 ? Μην πάω αύριο το απόγευμα και δε τη βρω γιατί δε μένω κι εκεί κοντά.
Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την πληροφορία.
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Φίλε σίγουρο αυτό για Πατρίτσια στο Κων/λεως 130 ? Μην πάω αύριο το απόγευμα και δε τη βρω γιατί δε μένω κι εκεί κοντά.
Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την πληροφορία.
Έτσι μαθαίνω Καλού κακού πάντως, ρίξε και ένα τηλέφωνο να επιβεβαιώσεις
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Mια αλλαγη της τελευταιας στιγμής
σημερα το βράδυ η www.filis104.com/souzana]Σουζάνα[/url]
πολλά φιλια
Έτσι μαθαίνω Καλού κακού πάντως, ρίξε και ένα τηλέφωνο να επιβεβαιώσεις
Πήγα χθες το απόγευμα για την Πατρίτσια, αλλά δουλεύει την ΚΥΡΙΑΚΗ το βράδυ ξανά όπως μου είπε η τσατσά.
Δουλεύει,αν δεν κάνω λάθος, στο συγκεκριμένο μαγαζί Κυριακή,Δευτέρα και Τρίτη απόγευμα... ;)
Επισκέπτης
επεκταση δραστηριοτητων???απογευματινη βαρδια (17:00-23:00)
Δροσοπουλου 95 Μαίρα
Αγ. Μελετιου 37 Γιαννα
Χαλκιδικης 83 Εμανουελλα
καλα ξηγιεσαι..
να τα κατοστησεις κυρα νταρια..
Επισκέπτης
περασμα απο κροκεων..
ευγενεστατη η υπηρεσια..
η οπως την βλεπετε στις φωτο..
η παρουσια της στο σαλοναρισμα σε προδιαθετει γι αυτο που θα επακολουθησει στο δωματιο & που πολυ σωστα περιγραφεται στις κριτικες των ιερων τερατων της ενημερωσης Πουτανγαμών, pathos gia ta temachia,PIATSAS
για καρακομοδινο την εκοψα & ετσι δεν περασα..
ευγενεστατη η υπηρεσια..
η οπως την βλεπετε στις φωτο..
η παρουσια της στο σαλοναρισμα σε προδιαθετει γι αυτο που θα επακολουθησει στο δωματιο & που πολυ σωστα περιγραφεται στις κριτικες των ιερων τερατων της ενημερωσης Πουτανγαμών, pathos gia ta temachia,PIATSAS
για καρακομοδινο την εκοψα & ετσι δεν περασα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K