You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
tin_kanw_sfentona
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 8
- Πόντοι
- 11
guys plz help γιατι σκεφτομαι να παω για καταθεση τωρα..Μια Ιουλια που ειναι τωρα στο Βουλιαγμενης 83 δεν ειναι μια που ειχαν ακουστει καλα λογια?
Ψαχνω ρε γαμωτο να βρω πως κοιτας ολες τις κριτικες για μια κοπελα αλλα δεν το βρισκω ξερω μονο πως γινεται οταν βρεις κριτικη για μια κ πατας να δεις ολες τις κριτικες της.η αλλη η μαλακια μου διαφευγει
Ψαχνω ρε γαμωτο να βρω πως κοιτας ολες τις κριτικες για μια κοπελα αλλα δεν το βρισκω ξερω μονο πως γινεται οταν βρεις κριτικη για μια κ πατας να δεις ολες τις κριτικες της.η αλλη η μαλακια μου διαφευγει
diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
guys plz help γιατι σκεφτομαι να παω για καταθεση τωρα..Μια Ιουλια που ειναι τωρα στο Βουλιαγμενης 83 δεν ειναι μια που ειχαν ακουστει καλα λογια?
Εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν κριτικες για την ιουλια;
tin_kanw_sfentona
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 8
- Πόντοι
- 11
μηπως ειχε γραφτει μεσα σε αυτο το thread..?δεν θυμαμαι σιγουρα..παντως καπου ειχα διαβασει κατι για αυτη κ νομιζω καλο..που μπορεις να δεις ολες τις κριτικες για κοπελες?
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
αδερφε η κοπελα ειναι fresh blood και δε πρεπει να παιζει ακομα κριτικη.τραβα μια βολτα και ελα να μας πεις τα αποτελεσματα ;)guys plz help γιατι σκεφτομαι να παω για καταθεση τωρα..Μια Ιουλια που ειναι τωρα στο Βουλιαγμενης 83 δεν ειναι μια που ειχαν ακουστει καλα λογια?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Εσυ το ανοιξες το θρεντ εμας ρωτας?μηπως ειχε γραφτει μεσα σε αυτο το thread..?δεν θυμαμαι σιγουρα..παντως καπου ειχα διαβασει κατι για αυτη κ νομιζω καλο..που μπορεις να δεις ολες τις κριτικες για κοπελες?
Κι εγω δεν θυμαμαι να υπαρχουν κριτικες για την Ιουλια!
Και που να υπηρχαν παλι δεν θα δοκιμαζα
Σιγά το δύσκολο φίλε Τσιμπούκιε.....
Το....Θ φυσικά!!!!!
Έτσι για σπάσιμο σε αυτούς που θέλουν να πλερώνουν και να παιρνάνε και καλά!!!!
>
diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
μηπως ειχε γραφτει μεσα σε αυτο το thread..?δεν θυμαμαι σιγουρα..παντως καπου ειχα διαβασει κατι για αυτη κ νομιζω καλο..που μπορεις να δεις ολες τις κριτικες για κοπελες?
εγω παντως εκανα ενα γρηγορο περασμα σε ολες τις κριτικες σε βουλιαγμενης 83 και σε ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ και δε βρηκα ιουλια. Τωρα αν εχει γραφτει κατι στο θρεντ, αν εχεις υπομονη κατσε και ψαξε 1800 σελιδες, τι να σου πω.
tin_kanw_sfentona
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 8
- Πόντοι
- 11
Γιατι δεν θα δοκιμαζες τιμημενε Piatsa?Με αποθαρρυνεις..Λεω να παω μια βολτα και να ραπορταρω..Ισως να ναι μες στο θρεντ πουθενα που να ψαχνεις ψυλλουσ στα αχυρα
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
Eκτός αν η Ιουλία είναι καμμιά απο τις μιλφ ή ματουρ....... Τζούλιες που κυκλοφορούσαν- κυκλοφορουν σε κατι Δοξατου, Χαλκιδικής, Λουκιανου κλπ :o
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Ρε φίλε με το συμπάθειο αλλά δεν καταλαβαίνω τον σχολιασμό σου ως προς τον χαρακτηρισμό του PIATSAS ως τιμημένο...Γιατι δεν θα δοκιμαζες τιμημενε Piatsa?Με αποθαρρυνεις..Λεω να παω μια βολτα και να ραπορταρω..Ισως να ναι μες στο θρεντ πουθενα που να ψαχνεις ψυλλουσ στα αχυρα
Αν δεν σου κάνει κόπο, θα ήταν ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε διευκρίνιση, δεδομένου ότι ο PIATSAS έχει προσφέρει στο σαϊτ και στην εικονική μας παρέα...
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Μεταξυ των δυο, Στεφανια με κλειστα ματια.Σκεφτόμουν να δοκιμασω η Νικη απο Βουρβαχη η Στεφανία απο Σερβιων.Αλλα τηνω προς Στεφανια που εχει καλυτερα προκαταρτκτικά από τη Νικη.Καμιά γνωμη?
Πολυ καλυτερο σερβιςς απο την Νικη.
Εχω παει απο δυο φορες με την καφε μια.
Στεφανια μακραν.......
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
τρικαρδε
αν θελεις να δεις μεγαλες φυσικες και στητες βυζαρες πηγαινε τωρα πειραιως 193 στην μονικα
θα χασεις το φως σου με το κορμακι της
απο γαμησι ομως πολυ μετρια
κανε ενα σερι με καλα γαμησια και πηγαινε μετα να την βαλεις στο βιογραφικο σου.
εχει και πολυ γλυκο,κατ΄εμε,προσωπο.
Το ποσο συμφωνω μαζι σου, δεν περιγραφεται.......
tin_kanw_sfentona
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 8
- Πόντοι
- 11
μα για κοπλιμαν τοπα βρε farkeli..
diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
Μήπως ξέρει κανείς τίποτα για την Ζίνα στο Βουλιαγμένης 83. Την είδα σε κάποιες φωτό του στούντιο, αλλά δεν ξέρω πώς είναι στις υπηρεσίες?
ειναι η νανσι. διαβασεwww.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CE%AC%CE%BD%CF%83%CF%85/listingid:481/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CE%AC%CE%BD%CF%83%CF%85/listingid:481/[/url]
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ειναι ομορφουλα...κοντουλα,ξανθουλα,γλυκο προσωπακι,λεπτο κορμακι κλπ...αλλα ολα αυτα τα σε καταληξη...ουλα καπου τα βαρεθηκα!Γιατι δεν θα δοκιμαζες τιμημενε Piatsa?Με αποθαρρυνεις..Λεω να παω μια βολτα και να ραπορταρω..Ισως να ναι μες στο θρεντ πουθενα που να ψαχνεις ψυλλουσ στα αχυρα
Προτιμω τα 50ευρω στην τσεπη μου(θα βρω τον τροπο να τα φαω καπου καλυτερα) παρα να παω με καποια που στα επομενα 5 λεπτα αφοτου θα εχω τελειωσει θα εχω ξεχασει το ονομα της!
Μου εχει συμβει πολλες φορες γμτ >
Υ.Γ Ελπιζω να μην σε αποθαρρυνα!Αν γουσταρεις πηγαινε
Κι ασε με εμενα να λεω τα δικα μου
diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
Μηπως την λενε και Κουλα ?
A, η Κουλα ειναι. Και ελεγα σε ποια μου φερνει;
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Μπα....κύρα Κούλα την λένε!!!!Μηπως την λενε και Κουλα ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K