You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Σήμερα Τρίτη
Μέχρι τις 17:00 η www.filis104.com/alina]Αλίνα[/url]
17:00 με 23:00 η www.filis104.com/marina]Μαρίνα[/url]
23:00 με 06:00 η www.filis104.com/souzana]Σουζάνα[/url]
Καλημερα παιδες, ξερει μηπως κανενας σας που βρισκεται η Κατερινα από Αγ. Μελετιου και Σερβιων; Δεν την βλεπω στις βαρδιες εδω και λιγο καιρο
σύμφωνα με τα λεγόμενα της νταριας η κατερινιώ παντρεύτηκε στην Ρωσία και δεν επιστρέφει πίσω. κρίμα και ήταν απο τα καλά κομμάτια του χώρου με πολύ καλές υηρεσίες και φυσικά με δυνατή πίσω κινηση.
Spirou_Patsi40
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 0
Καλησπερα
Σημερα στο στουντιο :
10-5 www.studio40-gr.com/victoria]Βικτωρια[/url]
5-11 www.studio40-gr.com/sandra]Σαντρα[/url]
11-8 www.studio40-gr.com/victoria]Βικτωρια[/url]
:-* :-*
Σημερα στο στουντιο :
10-5 www.studio40-gr.com/victoria]Βικτωρια[/url]
5-11 www.studio40-gr.com/sandra]Σαντρα[/url]
11-8 www.studio40-gr.com/victoria]Βικτωρια[/url]
:-* :-*
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ναι πολυ καλη πισωκολητη κινησησύμφωνα με τα λεγόμενα της νταριας η κατερινιώ παντρεύτηκε στην Ρωσία και δεν επιστρέφει πίσω. κρίμα και ήταν απο τα καλά κομμάτια του χώρου με πολύ καλές υηρεσίες και φυσικά με δυνατή πίσω κινηση.
τυχερος ο γαμπρος. αδουλευτη γυναικα πηρε. Κριμα παντως... ενα καλο τεμαχιο λιγοτερο. παμε γι' αλλα και ευχαριστω για τη γρηγορη ανταποκρισησύμφωνα με τα λεγόμενα της νταριας η κατερινιώ παντρεύτηκε στην Ρωσία και δεν επιστρέφει πίσω. κρίμα και ήταν απο τα καλά κομμάτια του χώρου με πολύ καλές υηρεσίες και φυσικά με δυνατή πίσω κινηση.
τυχερος ο γαμπρος. αδουλευτη γυναικα πηρε. Κριμα παντως... ενα καλο τεμαχιο λιγοτερο. παμε γι' αλλα και ευχαριστω για τη γρηγορη ανταποκριση
οτι θες αλάνι. γι αυτό είμαστε εδώ. μου λείπει και εμένα αυτο γκομένα. είχα υπογράψει πάνω της με το διάφανο μου μελάνι άπειρες φορές.
H Μαντονα θα πειστρεψει την αλλη εβδομαδακα. Λίτσα Μαντόνα πότε θα ξαναεχουμε..?
Αλλαγη:[move] Σημερα 31/08 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/eva]Ευα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Φιονα - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/natali]Ναταλι[/url]
Κασσανδρας 4(κατω): www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras4-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras4.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/katia]Κατια[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60: www.vrilissou60.com/nina]Νινα[/url] - www.vrilissou60.com/mixaela]Μιχαελα[/url] - www.vrilissou60.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 4(κατω): Λαουρα - Ιρενα - Καρολινα
Προς το παρον ειναι δοκιμαστικαΗ Valentina ειναι Balader γιατι εκει ηταν σημερα μαζι με την Marianna αλλα δεν την βλεπω σε κανενα προγραμμα !!!!
Η ειναι φρεσκια και απλα δοκιμαζετε !!!
ευχαριστω συντροφοι για τις πληροφοριες σχετικα με την Μαριαννα...Απ'ο,τι καταλαβα ειναι καλη περιπτωση. Θα μου λυσετε κι αλλη μια απορια, για να καταληξω σε μια τελικη επιλογη? Μια Συλβια αδυνατη,ψηλη-γενικα τουμπανο- εχει καθολου βυζι? Γιατι σε ολες τις φωτο ειναι με σουτιεν και δεν μπορω να καταλαβω...Γενικα απο σχολια και απο τις φωτο φαινεται μοντελο η κοπελα,αλλα φοβαμαι οτι αν ειναι flat μπροστα θα ξενερωσω ασχημα.(οπως καταλαβατε ειμαι μεταξυ Μαριαννας και Συλβιας,γι αυτο ρωταω)
Nα πας Σύλβια.
Τέτοιο κορμί ειναι σπάνιο !
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αχαχαχαχαχαχαχαχα !!!Nα πας Σύλβια.
Τέτοιο κορμί ειναι σπάνιο !
Τωρα τον γαμησες τον ανθρωπο !!!
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αχαχαχαχαχαχαχαχα !!!
Larry Mullen βλέπω, θα πας U2;
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αχαχαχαχαχαχαχαχα !!!
Τι να κάνω ?
Του είπα τη πικρή αλήθεια!
Ψέματα να του πω ?
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.722
- Πόντοι
- 3.715
Βόλτα από Σ144, Κατερίνα, την είχα πάρει, ξαναδοκίμασα, αλλά δεν έχει την αίγλη της 1ης επίσκεψης. Βαριεστημένη άκυρη.
Βόλτα από Γοργόνες...Αλεξάνδρα (Czech), κατάθεση στην πιο ευγενική ξανθιά της εποχής.
Βυζί και στυλ που μου έφερε Αμερικάνα σε τσόντα 70ιζ.
Βυζί φυσικό με μεγάλη ρόγα στητό και ζουμερότατο.
Σκάρτα 24 ετών.
Θα ξαναπεράσω.
Βόλτα από Γοργόνες...Αλεξάνδρα (Czech), κατάθεση στην πιο ευγενική ξανθιά της εποχής.
Βυζί και στυλ που μου έφερε Αμερικάνα σε τσόντα 70ιζ.
Βυζί φυσικό με μεγάλη ρόγα στητό και ζουμερότατο.
Σκάρτα 24 ετών.
Θα ξαναπεράσω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K