Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλημερα παιδες, ξερει μηπως κανενας σας που βρισκεται η Κατερινα από Αγ. Μελετιου και Σερβιων; Δεν την βλεπω στις βαρδιες εδω και λιγο καιρο

σύμφωνα με τα λεγόμενα της νταριας η κατερινιώ παντρεύτηκε στην Ρωσία και δεν επιστρέφει πίσω. κρίμα και ήταν απο τα καλά κομμάτια του χώρου με πολύ καλές υηρεσίες και φυσικά με δυνατή πίσω κινηση.

Εδω εχουμε ενα θεμα.......... :think: :think: :think: :think:

Οντως η Νταρια ειχε πει οτι παντρευτηκε και δεν θα ξαναγυρισει. Και δεν εχει κανενα λογο να πει ψεματα φυσικά. (Η Νταρια)

Την περαμσενη Τεταρτη ομως στο Σερβιων που επισκεφτηκα την Στεφανία, η υπηρεσια σε σχετικη ερωτηση μου ειπε, οτι μιλησε με την Κατερινα στο τηλεφωνο και οτι θα γυρισει αρχες Οκτωβριου..... :dunno: :dunno: :dunno:

Εν αναμονη λοιπον........

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Συλβια ειναι απο πειραιως, Συλβια ειπε ο συνδλφ.Αυτη εχει φωτο με σουτιεν, η Συλβι εχει γυμνοστηθες φωτογραφιες.

Η Ζινα που εμφανιζεται στις γοργονες, δεν λεγοταν μεχρι πριν λιγες μερες Νανσυ? ποτε ειχαμε βαφτισια και δεν μας καλεσαν?
Να μην ξεχασω, προχθες λειτουργουσε μονο ενα αιρκοντισιον στις γοργονες, πριν πατε, ρωτηστε.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Προς το παρον ειναι δοκιμαστικα  :) :) :)
K. Λίτσα θα μου επιτρέψεις μια μικρή περιγραφή της κοπελιάς!!!!
Κ4 επάνω για Μαριάννα και ως εκπλήξεως παρουσιάζεται μαζί της και η....ξανθιά Βαλεντίναααααα!!!!
Ρωσσιδάρα ύψους 1,75 περίπου, με σώμα λαμπάδα, καμπύλες χωρίς περιττά κιλά και...
...σαλονάρισμα λες και ήταν σε πασαρέλα του Μιλάνου!!!!!
Πρόσωπο γλυκό, κλασσικό όμορφης Ρωσσίδας, χωρίς όμως να μένεις με το στόμα ανοιχτό....
Άκρως ικανοποητική εικόνα!!!!!
Σέρβις δεν δοκίμασα,εκτιμώ όμως ότι κάτι θα έχει να "δώσει" βάση σαλοναρίσματος!!!
Από την άλλη αν δεν γνωρίζει πως λειτουργούν τα στούντιο ίσως για αρχή να θέλει "ζέσταμα" μεχρι να πάρει το κολάϊ!!!!!
Παίχτες ξέρετε πως είναι αυτά με τα φρέσκα κορίτσια....άρα? :grin: :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ. Duo με Μαριάννα παίζει στα σίγουρα, αλλά με το θηρίο μέσα δεν ρίσκαρα να βάλω και το γατάκι!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
@ Cheyenne : Εννοείς ότι η Σιλβή Κασσάνδρας παίζει και Κροκεών? Αν ναι thanx! το επιβεβαίωσα και από τις φωτό. Ακαδημαικό το ενδιαφέρον βέβαια γιατί ψήνομαι για Σύλβια Πειραιώς Κηφισού

@ mouneleos : Σύλβια είπε αλλά η συζήτηση γινόταν για τη Μαριάννα από Κασσάνδρας και θεώρησα καλό να το διευκρινίσουμε μιάς και υπάρχει Σιλβή στα Κασσάνδρας.

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
@ mouneleos : Σύλβια είπε αλλά η συζήτηση γινόταν για τη Μαριάννα από Κασσάνδρας και θεώρησα καλό να το διευκρινίσουμε μιάς και υπάρχει Σιλβή στα Κασσάνδρας.

Ελεος, οχι mouneleos...εκτος κι αν το κανω κλωνο!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
@ Cheyenne : Εννοείς ότι η Σιλβή Κασσάνδρας παίζει και Κροκεών? Αν ναι thanx! το επιβεβαίωσα και από τις φωτό. Ακαδημαικό το ενδιαφέρον βέβαια γιατί ψήνομαι για Σύλβια Πειραιώς Κηφισού

Πιο πολυ παιζει Κροκεων, παρα Κασσανδρας πλεον......

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κ4 επάνω για Μαριάννα και ως εκπλήξεως παρουσιάζεται μαζί της και η....ξανθιά Βαλεντίναααααα!!!!
Ρωσσιδάρα ύψους 1,75 περίπου, με σώμα λαμπάδα, καμπύλες χωρίς περιττά κιλά και...
Πρόσωπο γλυκό, κλασσικό όμορφης Ρωσσίδας, χωρίς όμως να μένεις με το στόμα ανοιχτό....
Σέρβις δεν δοκίμασα,εκτιμώ όμως ότι κάτι θα έχει να "δώσει" βάση σαλοναρίσματος!!!
Από την άλλη αν δεν γνωρίζει πως λειτουργούν τα στούντιο ίσως για αρχή να θέλει "ζέσταμα" μεχρι να πάρει το κολάϊ!!!!!
Παίχτες ξέρετε πως είναι αυτά με τα φρέσκα κορίτσια....άρα? :grin: :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ. Duo με Μαριάννα παίζει στα σίγουρα, αλλά με το θηρίο μέσα δεν ρίσκαρα να βάλω και το γατάκι!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ετσι ακριβως ειναι η Βαλεντινα οπως την περιγραφει ο συναγωνιστης.
Την ειχα δει και εγω, κατα τυχη σε διδυμο με την Μαριαννα, στην πρωτη της εμφανιση στο Κ3 κατω πριν καμια δεκαρια ημερες.

Πρωτη εντυπωση ακρως ικανοποιητικη, οταν θα εχω τασεις "καμικαζι" :grin: θα τσεκαρω και στα ενδοτερα.....

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310

οντως παιζει αλλα στο απλο προγραμμα!
αν θυμαμαι καλα βεβαια!  ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
οντως παιζει αλλα στο απλο προγραμμα!
αν θυμαμαι καλα βεβαια!  ;)
Οτι προγραμμα προσφαιρουν οι κοπελες, μπορεις να το παρεις και στα duo.......

ΠΧ. : Αν και οι δυο κανουν ελευθερο στοματικο, τοτε με 160 (80+80) μπορεις να το εχεις και απο τις δυο........

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Ετσι ακριβως ειναι η Βαλεντινα οπως την περιγραφει ο συναγωνιστης.
Την ειχα δει και εγω, κατα τυχη σε διδυμο με την Μαριαννα, στην πρωτη της εμφανιση στο Κ3 κατω πριν καμια δεκαρια ημερες.

Πρωτη εντυπωση ακρως ικανοποιητικη, οταν θα εχω τασεις "καμικαζι" :grin: θα τσεκαρω και στα ενδοτερα.....
Η οποία πρέπει να είναι νεα στον χώρο γενικά μιας και το σαλονάρισμα της είχε μια αίσθηση απειρίας/αμηχανίας αλλα θα μάθει... :grin:

Οτι προγραμμα προσφαιρουν οι κοπελες, μπορεις να το παρεις και στα duo.......

ΠΧ. : Αν και οι δυο κανουν ελευθερο στοματικο, τοτε με 160 (80+80) μπορεις να το εχεις και απο τις δυο........
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ινδιάνε γκουρού αλλά έχω μια μικρή εντύπωση οτι η υπηρεσία είπε οτι duo γίνετε στο απλό πρόγραμμα...
βέβαια όταν σαλονάρουν οι κοπέλες δεν μπορώ να ακούω τις υπηρεσίες μιας και είμαι απασχολημένος!  :rolleyes:
:tooth:
με την πρώτη ευκαιρία διευκρίνησέ το για να μην παραπληρωφορώ το κοινό :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η οποία πρέπει να είναι νεα στον χώρο γενικά μιας και το σαλονάρισμα της είχε μια αίσθηση απειρίας/αμηχανίας αλλα θα μάθει... :grin:
Δεκα ημερων κοριτσι στα studio..........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236

Αλλωστε στο μουνι δεν πρεπει να δειχνεις ελεος!

Ιndian chief, πριν 1-2 μηνες, ειχα δει στο κασ3 κατω, εναν μαλλον τσεχο τσολια 1.80 καστανο με περιφερεια και γενναιο βυζο, με το ονομα Ντεσυ. Σκεφτηκα κι εγω να παω στα σιγουρα, αλλα δεν ξερω αν εκανα καλα, ηταν γυναικαρος!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αλλωστε στο μουνι δεν πρεπει να δειχνεις ελεος!

Ιndian chief, πριν 1-2 μηνες, ειχα δει στο κασ3 κατω, εναν μαλλον τσεχο τσολια 1.80 καστανο με περιφερεια και γενναιο βυζο, με το ονομα Ντεσυ. Σκεφτηκα κι εγω να παω στα σιγουρα, αλλα δεν ξερω αν εκανα καλα, ηταν γυναικαρος!
Παρομοιως. Την θυμαμαι. Τετοια βυζια κανουν εντυπωση. Και φυσικοτατα....

Ομως το χασαμε το κορμι πατριωτη. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Εξαφανιστηκε ξαφνικα για αγνωστους λογους :dunno: :dunno: :dunno:
Ζητημα να εκατσε καμια εικοσαρια μερες περιπου.
Τελικα δεν ειναι να αναβαλουμε......

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Έχεις δίκιο για την αμηχανία αλλά στο περπάτημα έσπαγε μέση...κούναγε κώλο πολύ ωραία!!!!
Το "είχε" το τακούνι η κιουρία!!!!!
Όπως απομακρυνόταν σκεφτόμουν από μέσα μου....."δεν μου αρέσει που φεύγεις, αλλά μου αρέσει να σε κοιτάω καθώς απομακρύνεσαι"!!!! :dancing:
Ακόμα και όταν χαμογέλαγε το έκανε λες και προσπαθούσε μην κάνει κανένα λάθος!!!! :grin: :grin: :grin:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
οκ, φκιαχτκα τωρα, κατα που να κανω? Σουζανα απο 104 τι λεει?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom