Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
οκ, φκιαχτκα τωρα, κατα που να κανω? Σουζανα απο 104 τι λεει?
Την Σουζαννα δεν την ξερω.
Εγω θα πηγαινα η Σασα στο Κωνσταντινουπολεως 61, ή Βαλεντινα στο Αγιου Μελετιου 37....

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Γνωριζω, δεν μου κανουν...

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Γνωριζω, δεν μου κανουν...
ε τοτε κατσε μεσα!
ισως ειναι και καλυτερα!  :grin:

για την καρολινα που δουλευει τωρα στο κασσανδρας 4 κατω εχει κανεις ιδεα πως ειναι εμφανισιακα;
δεν θυμαμαι να την εχω πετυχει... :think:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Στα ορη τι εχει τετοια ωρα? ξερει κανεις?

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Στα ορη τι εχει τετοια ωρα? ξερει κανεις?
Δες και λιγο τα μπανερ βρε αδερφε...
Στο 55 απο οτι βλεπω εχει την εμιλυ. Στο 42 δεν ξερω αλλα φανταζομαι θα εχει την νανσυ. Συνηθως βραδυνα εχει βαρδια η εν λογο κοπελα στο εν λογο μαγαζι. Παρε τηλ καλου κακου!

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
θενκς, ειδα τα πλαινα μπανερ, ειπα μηπως εχει κανει κανεις ρεπορταζ ηδη, τι να κανω, θα το κανω ο ιδιος

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
θενκς, ειδα τα πλαινα μπανερ, ειπα μηπως εχει κανει κανεις ρεπορταζ ηδη, τι να κανω, θα το κανω ο ιδιος
κανε ενα τελεσκαουτινγκ καλου κακου!
μην τρεχεις αδικα οπως εγω τις προαλλες!  ;)

αν πας ενημερωσε και εμας οταν γυρισεις!

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
οκ, αν και οταν γυρισω δεν ξερω αν θα εχει σημασια να ενημερωσω...

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Συνοπτικα χθες, στο κασ. τα προγραμματα ηταν ανακατωμενα, με τη συμμετοχη πολλων νεων. Ελσα στο 3 (μελαχροινη κοντο μαλλι, συμπαθητικο προσωπο, πιτσιρικα σχεδον ντροπαλη)και αλλες 2 στο 4 που δεν θυμαμαι το ονομα τους (μελαχροινη με μακρυ μαλλι 3αρι γεμματο και ξανθια παρομοια με αερα και πουτανια κι οι 2 τους).
Συμπερασμα η κα Λιτσα κανει οντισιον, εγω θα πω στις φιλες μου να πανε με το βιογραφικο τους, δεν ξερεις ποτε!
Στο βριλ 36 ηταν η ...ψηλη λεπτη ξανθια με στηθος 1-1.5, τσεχα κατα δηλωση, ισως την εχω δει στο θησεως 79 σαν Μονικα αν θυμαμαι καλα.
Βριλ. 55 Μαριζα, νεα, κοντο ξανθο μαλλι με πιασιματα (μοιαζει με Βερονικα λιγο).
Βριλ 57 Εμμανουελα! στεγνο σωματακι, γυμνασμενο, ρωσικο ταπεραμεντο, με κριση και εξυπναδα στην πραξη, καλη παρασταση καυλας, αλλα...
Πρεπει να κανουν χρυσους τους πλαστικους? φτιαξε το ενα φτιαξε το αλλο, δεν εχει μεινει τιποτα φυσικο! και δεν το γουσταρω αυτο. Και κατι ακομα, ειχα διαβασει κι αυτη την κριτικη του σνδλφ που ελεγε οτι του μπηκαν αμφιβολιες στο μυαλο και τα ιδια αρχισα να σκεφτομαι κι εγω! γμτπτνα μου! το μυαλο κανει περιεργα παιχνιδια

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Συνοπτικα χθες, στο κασ. τα προγραμματα ηταν ανακατωμενα, με τη συμμετοχη πολλων νεων. Ελσα στο 3 (μελαχροινη κοντο μαλλι, συμπαθητικο προσωπο, πιτσιρικα σχεδον ντροπαλη)και αλλες 2 στο 4 που δεν θυμαμαι το ονομα τους (μελαχροινη με μακρυ μαλλι 3αρι γεμματο και ξανθια παρομοια με αερα και πουτανια κι οι 2 τους).
Συμπερασμα η κα Λιτσα κανει οντισιον, εγω θα πω στις φιλες μου να πανε με το βιογραφικο τους, δεν ξερεις ποτε!
Στο βριλ 36 ηταν η ...ψηλη λεπτη ξανθια με στηθος 1-1.5, τσεχα κατα δηλωση, ισως την εχω δει στο θησεως 79 σαν Μονικα αν θυμαμαι καλα.
Βριλ. 55 Μαριζα, νεα, κοντο ξανθο μαλλι με πιασιματα (μοιαζει με Βερονικα λιγο).
Βριλ 57 Εμμανουελα! στεγνο σωματακι, γυμνασμενο, ρωσικο ταπεραμεντο, με κριση και εξυπναδα στην πραξη, καλη παρασταση καυλας, αλλα...
Πρεπει να κανουν χρυσους τους πλαστικους? φτιαξε το ενα φτιαξε το αλλο, δεν εχει μεινει τιποτα φυσικο! και δεν το γουσταρω αυτο. Και κατι ακομα, ειχα διαβασει κι αυτη την κριτικη του σνδλφ που ελεγε οτι του μπηκαν αμφιβολιες στο μυαλο και τα ιδια αρχισα να σκεφτομαι κι εγω! γμτπτνα μου! το μυαλο κανει περιεργα παιχνιδια
Η Εμμανουελα ειναι 100% γυναικα παιδες!!!Να πω και την αμαρτια μου και εγω την ιδια εντυπωση ειχα την 1η φορα που την πηρα....

Υ.Γ. Αυτες που ειδες στο Κασσανδρας 4 τις εχεις ξαναδει και αλλου?Η μελαχρινη φοραγε μηπως γυαλια? :think:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Κι εγω κρινοντας απο το δερμα, τις αναλογιες κλπ αυτο ελεγα στον εαυτο μου, αλλα ειπαμε, το μυαλο κανει τριπλες (τουλαχιστον μια φορα στο παρελθον, εχω λαθεψει κι αυτο με κανει καχυποπτο)

Η μελαχροινη οχι, δεν ειχε γυαλια, μιλουσε ελληνικα αριστα και ειχε αερα, χαμογελο και τσαχπινια. Γενικα σωμα με πλουσια περιφερεια στηθος και 3-4 παραπανισια κιλα. Δεν τις ειχα ξαναπετυχει αλλου.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Η μελαχροινη οχι, δεν ειχε γυαλια, μιλουσε ελληνικα αριστα και ειχε αερα, χαμογελο και τσαχπινια. Γενικα σωμα με πλουσια περιφερεια στηθος και 3-4 παραπανισια κιλα
Σαν πολυ γνωστη μου ακουγεται απο την περιγραφη..... :think:
Σιλικονη το βυζι να υποθεσω......ωραιο χαμογελο με μικρα ματακια?

Υ.Γ. Και η ξανθια μιλουσα αριστα την ελληνικη?

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236

Με το συντομο περασμα, δεν μπορω να πω σιγουρα αν ηταν σιλικονη, παντως ηταν καλοσχηματισμενο, αρα...μαλλον ναι.Ωραιο χαμογελο, νομιζω μιρα τσαχπινικα ματια.
Και η ξανθια τα μιλουσε σαν ελληνιδα η σαν να ηταν πολλα χρονια εδω, ειχε λιγο περιεργη μυτη, λιγο μικροτερο βυζι.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Με το συντομο περασμα, δεν μπορω να πω σιγουρα αν ηταν σιλικονη, παντως ηταν καλοσχηματισμενο, αρα...μαλλον ναι.Ωραιο χαμογελο, νομιζω μιρα τσαχπινικα ματια.
Και η ξανθια τα μιλουσε σαν ελληνιδα η σαν να ηταν πολλα χρονια εδω, ειχε λιγο περιεργη μυτη, λιγο μικροτερο βυζι.

A να χαθητε......

:grin: :grin: :grin: :grin:

Θα με κανετε να τρεχω Κασσανδρας το βραδυ που θα σχολάσω.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μγηπως ηταν η Λιζα η ξανθια ? Ελληνιδα ειναι....

ΥΓ: Χθες το προγραμμα στο Κ4 (κατω)βασει προγραμματος ειχε μια Καρολινα. μαλλον θα ηταν καποια απο αυτες.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom