Συνοπτικα χθες, στο κασ. τα προγραμματα ηταν ανακατωμενα, με τη συμμετοχη πολλων νεων. Ελσα στο 3 (μελαχροινη κοντο μαλλι, συμπαθητικο προσωπο, πιτσιρικα σχεδον ντροπαλη)και αλλες 2 στο 4 που δεν θυμαμαι το ονομα τους (μελαχροινη με μακρυ μαλλι 3αρι γεμματο και ξανθια παρομοια με αερα και πουτανια κι οι 2 τους).
Συμπερασμα η κα Λιτσα κανει οντισιον, εγω θα πω στις φιλες μου να πανε με το βιογραφικο τους, δεν ξερεις ποτε!
Στο βριλ 36 ηταν η ...ψηλη λεπτη ξανθια με στηθος 1-1.5, τσεχα κατα δηλωση, ισως την εχω δει στο θησεως 79 σαν Μονικα αν θυμαμαι καλα.
Βριλ. 55 Μαριζα, νεα, κοντο ξανθο μαλλι με πιασιματα (μοιαζει με Βερονικα λιγο).
Βριλ 57 Εμμανουελα! στεγνο σωματακι, γυμνασμενο, ρωσικο ταπεραμεντο, με κριση και εξυπναδα στην πραξη, καλη παρασταση καυλας, αλλα...
Πρεπει να κανουν χρυσους τους πλαστικους? φτιαξε το ενα φτιαξε το αλλο, δεν εχει μεινει τιποτα φυσικο! και δεν το γουσταρω αυτο. Και κατι ακομα, ειχα διαβασει κι αυτη την κριτικη του σνδλφ που ελεγε οτι του μπηκαν αμφιβολιες στο μυαλο και τα ιδια αρχισα να σκεφτομαι κι εγω! γμτπτνα μου! το μυαλο κανει περιεργα παιχνιδια