Επισκέπτης
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..αλλα εχει ευρωπαικο προσωπο.
την ξερεις???
φτου γαμωτο..
εγω παλι δεν την εχω δει ποτε,αλλα γουσταρω να την πειραζω γιατι κανει ψυχικα σε κατι αγαπουληδες που ξερω..
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..αλλα εχει ευρωπαικο προσωπο.
Η Εύα όπως λένε και οι υπόλοιποι είναι γυναίκα... απλά με τις τόσες "πλαστικές" έχει "χαλάσει"...!!! Άσε το πουλάκι... γιατί εκτίθεσαι όπως λέει ο matrix21...
κυρα λιτσα η βριλησσου ειναι προβληματικη με το παρκινγκ..[move] Σημερα 22/08 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - Μαριανα - www.kassandras3-kato.com/eva]Ευα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - www.kassandras4-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - Αλεξια
Κασσανδρας 4(πανω): Μαριανα - Αλεξια - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/mixaela]Μιχαελα[/url] - www.kassandras6.com/mixaela]Μιχαελα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60: Φιονα - Μαντονα - Μαντονα
Θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε Αλλα Κυριακη σημερα δεν νομιζω να υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα με το παρκινγκ στη Βριλησσουκυρα λιτσα η βριλησσου ειναι προβληματικη με το παρκινγκ..
δεν κανετε καμια ανακατανομη του ροστερ να "παιξουμε" μπαλλα & εμεις με την μαντονα???
γενικα το λεω οτι πρεπει να γινεται εναλλαγη του ροστερ αναμεσα στο βριλλησου & τα λοιπα της κασσανδρας..Θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε Αλλα Κυριακη σημερα δεν νομιζω να υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα με το παρκινγκ στη Βριλησσου
με αφορμη το δικο σου ποστ να σχολιασω κατι που μου κανει εντυπωση!κυρα λιτσα η βριλησσου ειναι προβληματικη με το παρκινγκ..
δεν κανετε καμια ανακατανομη του ροστερ να "παιξουμε" μπαλλα & εμεις με την μαντονα???
γιατι οδηγαμε νταλικα ρε παιχτη..με αφορμη το δικο σου ποστ να σχολιασω κατι που μου κανει εντυπωση!
γιατι εχετε δυσκολια ρε παιδια να παρκαρετε στην βριλησσου;
εγω παντα παρκαρω με ανεση. εκτος απο μια φορα.
εκτος αν ψαχνετε για θεση ακριβως εξω απο το στουντιο, πραγμα δυσκολο!
κυρα λιτσα η βριλησσου ειναι προβληματικη με το παρκινγκ..
Παίδες, έχει δει κανείς την Φιόνα από Β60? Λέει τίποτα, από που είναι κ.λ.π.?
παιδες ξερει κανεις ποια δοθλευει αποψε μετα τισ 11 στο β.60...???
παιδες ξερει κανεις ποια δοθλευει αποψε μετα τισ 11 στο β.60...???
γιατι ρε συ...Ρε παιδες τα προγραμματα δεν τα κοιτατε καθολου οταν βγαζει η Λιτσα καθε πρωι?