spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Σαν Καιτη......ισως τωρα να την θυμηθεις και εσυ!!! ;)Με το pardon.....
Απλα εχει περασει και απο Σερβιων και ειπα μηπως μπερδευτηκες.........
Σαν Καιτη......ισως τωρα να την θυμηθεις και εσυ!!! ;)Με το pardon.....
Απλα εχει περασει και απο Σερβιων και ειπα μηπως μπερδευτηκες.........
Οντως.Σαν Καιτη......ισως τωρα να την θυμηθεις και εσυ!!! ;)
Τα βρηκαμε, ειδες!!!!Οντως.
Καιτη ηταν και στο Σερβιων........
Ουσιαστικα στα Ρωσικα Κατερινα, Κατια, Καιτη το ιδιο πραγμα ειναι........
τα μεγαλα πνευματα παντα συναντώνται!Τα βρηκαμε, ειδες!!!!
Την Ναταλι και την Λαουρα εχω να δω πολυ καιρο στα προγραμματα...[move] Σημερα 23/08 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Αλεξια
Κασσανδρας 4(κατω): Φιονα - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4-kato.com/eva]Ευα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - Λιζα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/mixaela]Μιχαελα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60: Νεα αφιξη - Μαντονα - Μαντονα
Την Ναταλι και την Λαουρα εχω να δω πολυ καιρο στα προγραμματα...
Ακομα ξεκουραζονται τα κοριτσια ?
απλα διεκπεραιωτικη..συνδιασμος ικεα-βαραγκη..Κασσάνδρας 4 (κάτω) Αλεξία. Πρώτη φορά την έβλεπα. Μελαχρινή, ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, πολύ ωραίο φυσικό βυζάκι, ναζιάρικο σαλόνάρισμα.
Tελος του μηνα θα γυρισουν τα κοριτσιαΤην Ναταλι και την Λαουρα εχω να δω πολυ καιρο στα προγραμματα...
Ακομα ξεκουραζονται τα κοριτσια ?
4,30 ξημερωματα της σημερον,βρηκα να παρκαρω(μετα δυσκολιας)..Θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε Αλλα Κυριακη σημερα δεν νομιζω να υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα με το παρκινγκ στη Βριλησσου
Tελος του μηνα θα γυρισουν τα κοριτσια
Εμενα ρωτας?τι γινεται με πειραιως και κιφησου;;;;;
Εμενα ρωτας?
την ειδα ξημερωματα παιχτη..γαμησι χτες στην ζλατα την καυλα κριτικη θα γραψω το βραδυ βαριεμαι τωρα
και εγω γερασμενη την ειδα αλλα η καυλα καυλατην ειδα ξημερωματα παιχτη..
γερασε ή τα ποτα ηταν πετρελαιο???
ψιλοχαλαστηκα & εφυγα ο ..και εγω γερασμενη την ειδα αλλα η καυλα καυλα
ποια ειναι αυτη η αλεξια δε πιστευω να ειναι το καυλομουρικο με τα αραια δοντακια που ειχα πετυχει στο λελας παλαιοτεραψιλοχαλαστηκα & εφυγα ο ..
τι καταλαβα???
εφαγα το κομοδινο & ησυχασα..
δεν ξερω παιχταρα..το υποσεινηδητο μου την εχει κανει ηδη delete..ποια ειναι αυτη η αλεξια δε πιστευω να ειναι το καυλομουρικο με τα αραια δοντακια που ειχα πετυχει στο λελας παλαιοτερα