spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
γιατι???
δεν γαμιεται με πακιστανους???
Only Greek!!!
γιατι???
δεν γαμιεται με πακιστανους???
αυτη ηταν >Αυτη που δουλευε παλια στο Δοξατου 2 δεν ειναι!!!Ο μαλακας ηθελα τοσο καιρο να την παρω και δεν την πηρα......νομιζω και αυτη εδινε κωλο!!!
μολις παρει διαζιγιο > > > > > μεχρι στιγμης προσπαθουμε να επικινονισουμε μαζι της και δεν μπορουμε :'( :'( :'( :'( :'( εκελισε ολα τα τηλjeico γράφε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες - όχι greeklish. Eίναι οι κανόνες.
suncity πρόσεξε τις παραθέσεις που κάνεις.
g-lykoula ξαναφέρε Κατερίνα.
Aυτη εχει καβαντζαρει τα 40.....τι γαμους και μαλακιες θελει σε τετοια ηλικια!!!αυτη ηταν >
Τωρα....οπου να'ναι δλδ!!!μολις παρει διαζιγιο > > > > >
πιο μικρη ειναιAυτη εχει καβαντζαρει τα 40.....τι γαμους και μαλακιες θελει σε τετοια ηλικια!!!
μηπως την εχει απαγαγει ο μιλφακιας ρε???Aυτη εχει καβαντζαρει τα 40.....τι γαμους και μαλακιες θελει σε τετοια ηλικια!!!
που να παρκαρω μωρη εκει γαμω τα κωλοστενα σας???κανει νυχτερινη βαρδια στο ΕΡΩΣ
ακομα λειπει ο κοσμος.. και εγω οδηγαω τωρα επιδη παρκαρω ανεταπου να παρκαρω μωρη εκει γαμω τα κωλοστενα σας???
που να παρκαρω μωρη εκει γαμω τα κωλοστενα σας???
που να παρκαρω μωρη εκει γαμω τα κωλοστενα σας???
Ναι ε....και δεν της φαινεται!!!πιο μικρη ειναι
Αδειοι ειναι οι δρομοι......χτες πηγα εγω και παρκαρα απ'εξω!!!που να παρκαρω μωρη εκει γαμω τα κωλοστενα σας???
ε τωρα μας γαμησες..και εγω οδηγαω τωρα επιδη παρκαρω ανετα
ακομα πιο μικρη πιστεψε με που ειδα το διαβατηριο τηςΝαι ε....και δεν της φαινεται!!!
39 μηπως?
Αδειοι ειναι οι δρομοι......χτες πηγα εγω και παρκαρα απ'εξω!!!
Το μονο καλο του Αυγουστου!!!
καλα αυτη την στιγμη δεν οδηγαω οποτε μην φοβασαιε τωρα μας γαμησες..
τωρα ειναι που δεν ερχομαι..
Καλα...δεν επιμενω!!!ακομα πιο μικρη πιστεψε με που ειδα το διαβατηριο της
η γλυκουλα παιχτη..ποια κοπελα ειναι απο ασια? και απο ποια χωρα?