Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Πηγαμε......αλλα η απουσια μας δεν ηταν αισθητη διοτι ενημερωναμε και απο τις Κυκλαδες!!! :2funny:

Σαν να το βλεπω, λαπτοπ, ασυρματη συνδεση, και στον πρωινο καφε, πριν την απογευματινη κατακλιση και πριν και μετα την βραδυνη εξοδο, ενημερωση.com!
Πρωτα το χρεος, η αισθηση του σαμουραι απεναντι στον κωδικα και τη συνειδηση του (Καζαντζακης κινα-ιαπωνια). Η ψυχη ασαλευτη!
Ευγε σαμουραι μου! ιπποτες της μπουρδελοσυνης!

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :)  :)  :)  Σημερα 17/08  :)  :)  :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Μαριανα - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - Μιχαελα - www.kassandras4-kato.com/eva]Ευα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - Μαριανα - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: Νεα αφιξη - www.kassandras6.com/katia]Κατια[/url] - Αλεξια

Βριλησου 60: www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - www.vrilissou60.com/monica]Μονικα[/url]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
H Eμμανουελα αυτην την στιγμή είναι ταυτοχρονα βάρδια και στο Δροσοπουλου 95 και στο Κωνσ/λεως 61... :think:
την κλωνοποιησανε?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
καλησπερα, για τωρα απογεματακι ψαχνω καλες υπηρεσίες για να κάνω κανα τζακουζακι να δροσιστώ. Δεν είμαι απο Αθήνα. Μπορείτε να πειτε καμια ιδέα?

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα, για τωρα απογεματακι ψαχνω καλες υπηρεσίες για να κάνω κανα τζακουζακι να δροσιστώ. Δεν είμαι απο Αθήνα. Μπορείτε να πειτε καμια ιδέα?

Εάν η Λάουρα στο Κροκεών 6 είναι η Λάουρα από το Αντιόχειας 64 (ξανθιά, προς milf, ωραίο στήθος, κωλαράκι και χειλάρες) νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Απ'ό,τι βλέπω ο χώρος έχει και τζακούζι αλλά τα προγράμματα είναι συγκεχυμένα και κομμάτι τσιμπημένα. Στο Κηφισού 30 έχει τη Φραντζέσκα για την οποία δε γνωρίζω και πολλά, ούτε για την Τζέσσικα που την ακολουθεί. Για περισσότερα ας βοηθήσουν οι υπόλοιποι συναγωνιστές :)

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια ειμαι 27 χρονων και δεν εχω παει με κοπελα((δεν εχει σημασια γιατι και πως))απλα θελω να μοθ πειτε καποια-ες κοπελες απο studio που θα μπορουσανε να με βοηθησουνε.
αν θελετε να κραξετε ας μην απαντησετε please θελω απλα να μου απαντησετε μονο σε αυτο που ρωταω αν υπαρχουν βεβαια κοπελες

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Παιδια ειμαι 27 χρονων και δεν εχω παει με κοπελα((δεν εχει σημασια γιατι και πως))απλα θελω να μοθ πειτε καποια-ες κοπελες απο studio που θα μπορουσανε να με βοηθησουνε.
αν θελετε να κραξετε ας μην απαντησετε please θελω απλα να μου απαντησετε μονο σε αυτο που ρωταω αν υπαρχουν βεβαια κοπελες
Εγώ θα σου πρότεινα αν έχεις 150 γιούρια να "ξεκινήσεις" με call-girl!!!!
Θα έχεις περιθώριο 1ώρας να ξεπεράσεις τα όποια "προβλήματα"!!!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Εγώ θα σου πρότεινα αν έχεις 150 γιούρια να "ξεκινήσεις" με call-girl!!!!
Θα έχεις περιθώριο 1ώρας να ξεπεράσεις τα όποια "προβλήματα"!!!!!
Πολυ σωστος!!!!

Αν ομως δεν εχεις τα 150 πηγαινε Σονια στο Λελας Καραγιαννη 35 (δεν ξερω αν ειναι εδω αυτη την περιοδο) ή Δαφνη απο Κων/εως 80 και Χαλκιδικης 83!!!

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Νταριούλα τι λες, μπορείς να αναλάβεις τον 27άρη φίλο μας παραπάνω που ψάχνει την πρώτη του εμπειρία; ;)
μπααααααα το'χουμε ξαναπει οτι δεν πηγαινω με πρωταριδες.. εχω τα ψυχολογικα μου :helpplea: Καλυτερα στη Σονια να παει, εχει δικαιο ο φιλος μας ο σπουν :)

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
eyxaristo paidia alla gia tin sonia pou lete ti ores boro na tin vro kai pou??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom