nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
πολυ καλη μεσα,αξιζειστο 55 β ειναι μαρια η θεσσαλονικια ποια ειναι γιατι δεν την θυμαμαι λεω να παω καμμια βολτα εχουμε φωτο?αξιζει?
πολυ καλη μεσα,αξιζειστο 55 β ειναι μαρια η θεσσαλονικια ποια ειναι γιατι δεν την θυμαμαι λεω να παω καμμια βολτα εχουμε φωτο?αξιζει?
Αλλαγες:[move] Σημερα 16/08 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Μαριανα - Μαριανα - www.kassandras3-kato.com/eva]Ευα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - Μιχαελα - Αλεξια
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/mixaela]Μιχαελα[/url] - Λιζα - www.kassandras6.com/katia]Κατια[/url]
Βριλησου 60: www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - www.vrilissou60.com/sandra]Σαντρα[/url] - www.vrilissou60.com/monica]Μονικα[/url]
Εγω εχω βρει............ευχαριστω για την πληροφορηση ολους, ο δε λιονταρης μου το ζωγραφισε κιολας!
τελικα υπαρχει ρουμανα που να ειναι οκ? (υπαρχει και θεμα ξεχωριστο)
Εγω δεν εχω βρει παντως.
Εγω εχω βρει............
Χεχε!!!Ειχες βρει μηπως?
Ισως και καλυτερος.......Ρε μαγκες λεω να παω το βραδυ στην νικη απο βουρβαχη 19 εχει παει κανενας σας?Ο Βυζος ειναι οσο δειχνει στην φωτο?
Ξεκινας να διαβαζεις απο εδω..www.bourdela.com/forum/index.php?topic=7646.msg2105844#msg2105844]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=7646.msg2105844#msg2105844[/url]Ρε μαγκες λεω να παω το βραδυ στην νικη απο βουρβαχη 19 εχει παει κανενας σας?Ο Βυζος ειναι οσο δειχνει στην φωτο?
Ξεκινας να διαβαζεις απο εδω..www.bourdela.com/forum/index.php?topic=7646.msg2105844#msg2105844]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=7646.msg2105844#msg2105844[/url]
Για οποιαδηποτε αλλη απορια οποιος ειναι online σε βοηθαει
Πηγαμε......αλλα η απουσια μας δεν ηταν αισθητη διοτι ενημερωναμε και απο τις Κυκλαδες!!!καλά ρε εσύ και ο κουτάλας διακοπές δε θα πάτε καθόλου?
Πηγαμε......αλλα η απουσια μας δεν ηταν αισθητη διοτι ενημερωναμε και απο τις Κυκλαδες!!!
Χτυπα ξυλο!!μήπως ιδρύσατε κανάν επιτόπιο στουντιακό χώρο με ελλεεινίδες που απεγνωσμένα ήθελαν να μείνουν στο νησί αλλά είτε δεν είχαν άλλα φταλέ,είτε δεν έβρισκαν αγαΜούλη για να τις συντηρήσει?κουφάλες πάλι τσάμπα γαμήσατε τα σαπάκια...
πηγαινε φιλε εχει βυζαρες φυσικες, η φωτο δεν ειναι παραπλανητικεςΡε μαγκες λεω να παω το βραδυ στην νικη απο βουρβαχη 19 εχει παει κανενας σας?Ο Βυζος ειναι οσο δειχνει στην φωτο?
Αρχοντική, αριστοκρατικη τολμω να πω, γυναικα ευκολα μεσα στην τριαδα με τα μεγαλυτερα ΦΥΣΙΚΑ στην Αθηνα.Ρε μαγκες λεω να παω το βραδυ στην νικη απο βουρβαχη 19 εχει παει κανενας σας?Ο Βυζος ειναι οσο δειχνει στην φωτο?
Αρκετα απο τα κοριτσια της αλυσιδας (Βικυ, Νικολ, Ναταλι, Λαουρα)εχουν παει διακοπες και ετσι αυτες που εχουν μεινει εχουν τρελλαθει στην διπλοβαρδια.....Ρε παιδες, να πω και κατι με αφορμη οσα παραπονα διαβασα η μου δημιουργηθηκαν προσωπικα αναφορικα με τη διαθεση καποιων κοριτσιων της αλυσιδας με το σκουπακι.
Παρατηρω οτι η διπλοβαρδια παει συννεφο. Μπαινει η κοπελλα το πρωι μετα τον καφε της και βγαινει μεσανυχτα! 14 ωρες...γινεται ετσι? ποιος αντεχει και ποση διαθεση να εχει? μονο η προοπτικη να κατσει μεσα τοσες ωρες, φερνει κοπωση. Αληθεια βαριουνται η δεν μπορουν?
Ξερω, διπλοβαρδιες ολες κανουν, αλλα σχεδον καθημερινα?
Σε αλλα ιδρυματα δεν κοιταξα τι γινεται.
Και καποιον αλλο μου θυμιζει αυτο.........Πηγαμε......αλλα η απουσια μας δεν ηταν αισθητη διοτι ενημερωναμε και απο τις Κυκλαδες!!!
Αρκετα απο τα κοριτσια της αλυσιδας (Βικυ, Νικολ, Ναταλι, Λαουρα)εχουν παει διακοπες και ετσι αυτες που εχουν μεινει εχουν τρελλαθει στην διπλοβαρδια.....
Αν βαλεις και στο λογαριασμο και καποιες που θα ειναι αδιαθετες καταλαβαινεις τι γινεται......