Το Κωνσταντινουπόλεως 130 δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Υποθέτω ότι είναι κλειστό.
Κριμα! :'(
Τελικά σε εμένα το σηκώσανε και μου είπανε ότι σήμερα το συγκεκριμένο στούντιο είναι κλειστό.Από αυριο...
Το Κωνσταντινουπόλεως 130 δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Υποθέτω ότι είναι κλειστό.
Κριμα! :'(
[size=10pt][size=10pt]Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού ![/size][/size]μολις γυρισα απο κασσανδρας 3 πανω (stoudio 2) ηατν η νινα πολυ καλη σε ενφανιση αλλα απο υπηρεσιες μαυρο δεν θα με ξαναδει [size=10pt][size=10pt]ειναι η δευτερη φορα που βαριεται[/size][/size]...........
Bασει προγραμματος η Λιζα.παιδια ξερει κανεις αν ειναι ανοιχτο το βουλιαγμενης 83 και ποια δουλευει;
μιλαω για μετα τις 00:00 που θα ειμαι αθηνα..
edit: το banner εδω και λιγη ωρα δεν ανοιγει... :-
Συνηθως μετα τα μεασυχτα.Από τι ώρα και μετά θα είναι εκεί (αν είναι) η Τζίνα?Τι ώρα αρχίζει η βάρδια?
Αν το αντικαταστουσαμε με "γυνης" ?[size=10pt][size=10pt]Το δις εξαμαρτείν ουκανδρόςσοφού ![/size][/size]
Στην συγκεκριμένη περίπτωση η υπότροπη βαριεστημένη γυνή Νίνα-Κασσάνδρας εισέπραξε αδίκως το 50ευρω από τον συναγωνιστή.Κατά τας γραφάς του πάντα.Αν το αντικαταστουσαμε με "γυνης" ?
ΥΓ: οσο γινεται γυνή και σοφή......
πηγες στα στουντιο της αλυσιδας με σημα το σκουπακι & δεν χτυπησες την μαριαννα ρε παιχτη???δεν μελετας καλα..μολις γυρισα απο κασσανδρας 3 πανω (stoudio 2) ηατν η νινα πολυ καλη σε ενφανιση αλλα απο υπηρεσιες μαυρο δεν θα με ξαναδει ειναι η δευτερη φορα που βαριεται...........
Ναι.....πιστοι στο 60αρι γιατρε μου!!!Καρέα 30:Συνεχίζουν να έχουν 60 ευρώ το απλό;
Aυτη ειναιBασει προγραμματος η Λιζα.
Αν ειναι αυτη που δουλευε και Κωνσταντινουπολεως 94 κλπ, δεν ειναι κατι εξαιρετικο μετα απο προσωπικη εμπειρια.
Ωραιος! σε ευχαριστω.Bασει προγραμματος η Λιζα.
Αν ειναι αυτη που δουλευε και Κωνσταντινουπολεως 94 κλπ, δεν ειναι κατι εξαιρετικο μετα απο προσωπικη εμπειρια.
Δεν ειμαι σιγουρος ομως οτι ειναι αυτη.
Ειμαι και κάποια χιλιομετρα μακρυά............
ΥΓ: Αν ειναι επιταχυνε την επιστροφη σου για κανα δυο ωριτσες να πετυχεις την Λιντα........
αφιερωμενο στην λιτσαρα!πηγες στα στουντιο της αλυσιδας με σημα το σκουπακι & δεν χτυπησες την μαριαννα ρε παιχτη???δεν μελετας καλα..
Κανονικα καθε Τριτη πρωι ειναι στο Δροσ.95!!! Τωρα δεν ξερω αν εχει γινει καποιο μπερδεμα ή αν θα ειναι τελικα στο Κων/λεως 61!!!Συμφωνα με το προγραμμα αυριο το πρωι η Εμμανουελα θα ειναι και στο Κων/πολεως 61 και στο Δροσ 95, τελικα δεν μας λετε κατα που να παμε αν μας βγαλει ο δρομος κι ο καυσωνας?
Για την Βιβιαν στο Φυλης 104 εχει καποιος γνωμη?
τριτη πρωη ειναι η σταθερη της βαρδια στο Δροσοπουλου 95. Στο Κων/λεως 61 εχει γινει καποιο λαθος.Συμφωνα με το προγραμμα αυριο το πρωι η Εμμανουελα θα ειναι και στο Κων/πολεως 61 και στο Δροσ 95, τελικα δεν μας λετε κατα που να παμε αν μας βγαλει ο δρομος κι ο καυσωνας?
Για την Βιβιαν στο Φυλης 104 εχει καποιος γνωμη?