foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
για δωστε τα φωτα σας..
για δες νίκη από βούρβαχη 19
Και Αγίου Μελετίου 37
για δωστε τα φωτα σας..
για δες νίκη από βούρβαχη 19
η γνωστη (οχι σε ολους απ οτι φαινεται ;)) Νικη απο Βουρβαχη...εχει 2 μετριες κριτικες αν γραφουν για την ιδια..
ευχαριστω παιχτη..
εχει 2 μετριες κριτικες αν γραφουν για την ιδια..
ευχαριστω παιχτη..
Η Νικη του Αγ. Μελετιου δεν εχει καμια σχέση με την Νικη της Βουρβαχη και Κωνσταντινουπόλεως
αλλη η μια, αλλη η αλλη
Νόμιζα ότι είχαν πει πως ήταν η ίδια. Τέλος πάντων, συγγνώμη για την παραπληροφόρηση. Εδώ είναι οι κριτικές από Βούρβαχη: www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%B7/listingid:480/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%B7/listingid:480/[/url]
κριτικες απο Ιακχου (παλαιοτερες)το γαμησατε & ψοφησε τελικα..
αποκλειεται να βγαλει ακρη καποιος που ενδιαφερεται..
σβηστε τα ποστ που δεν εχουν καμια σχεση με αυτην μηπως & βγαλουμε ακρη..
το γαμησατε & ψοφησε τελικα..
αποκλειεται να βγαλει ακρη καποιος που ενδιαφερεται..
σβηστε τα ποστ που δεν εχουν καμια σχεση με αυτην μηπως & βγαλουμε ακρη..
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτη ειναι και η δικη μου αποψη......Παιδια ξεχασατε και το Δροσ.95!!!Εχει δουλεψει και εκει!!!
Την ειχα παρει περυσι!!!Ειναι καλη αλλα για μια φορα κατα τη γνωμη μου!!!Δεν ειναι ξεπετα αλλα πολυ τυπικα πραγματα!!!
με ψησατε..δεν την γαμαω..Πορισμα δυο πανομοιoτυπων test drive.
Κριμα γιατι θα μπορουσε με τετοια εμφανιση να ηταν πολυ δυνατη αν ηταν λιγακι καλυτερη!!!ΑΚΡΙΒΩΣ αυτη ειναι και η δικη μου αποψη......
Πορισμα δυο πανομοιoτυπων test drive.
ΥΓ: Μιλαμε για την Νικη την Ουγγαρεζα, για να μην ξαναγινουν "μυλος" τα πραγματα.......
Γεγονος, απο εμφανιση, ειδικα για τους μιλφακηδες ειναι κορυφαια......Κριμα γιατι θα μπορουσε με τετοια εμφανιση να ηταν πολυ δυνατη αν ηταν λιγακι καλυτερη!!!
Κριμα γιατι θα μπορουσε με τετοια εμφανιση να ηταν πολυ δυνατη αν ηταν λιγακι καλυτερη!!!
Υ.Γ. matrix21 δεν νομιζω να ειναι μονο 33 χρονων η Νικη!!! :-
Σε καμια περιπτωση δεν εννοω οι ειναι "κακη". Εμπειρια,ευκολα, ανω του μεσου ορου, για να μην παρεξηγουμαστε.εγω παλι εχω την αισθηση οτι αμα εισαι τακτικος της πελατης και "επενδυσεις" λιγο σε αυτην θα σε αναμοιψει στην πορεια. ειναι το στηλ της τετοιο που δεν "λυνεται" απο την πρωτη, δευτερη συνευρεση.
παντως ξερω οτι ειναι μια απο τις κοπελες με πολλους πιστους και τακτικους πελατες, με οτι μπορει να σημαινει αυτο...
ετσι πρεπει..Τα λογια σου με προβληματισαν....................