Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Να γράψω και κάτι για Μόνικα από Κ4 κάτω γιατί το αξίζει!!!!
Γύρω στις 12.30 χτες βράδυ και ελάχιστη "κίνηση" στα μαγαζά!!!!!
Πρόσωπο με χειλάρες και εκφράσεις με καύλα!!!!!
Δυστυχώς αυτά τα χείλη δεν τα δίνει..... :-
Σώμα στα 1,65, λεπτή χωρίς ίχνος περιττών κιλών και γυμνασμένο!!!!
Βυζί συλικομένο και καλοσχηματισμένο με ωραία αίσθηση!!!!!!
Κώλος....ποίημα, μικρός και τουρλοτός...για πολλά "παιχνίδια" και στα τέσσερα η θέα απίστευτη!!!!! :o
Σέρβις, πάρα πολύ καλό με συμμετοχή και "σπρωξίματα" από μέρους της που δεν τα συνάντησα αλλού!!!!
Ξέρει το άθλημα πάρα πολύ καλά.....αυτό έχει πλεονεκτήματα αλλά και.....μειονεκτήματα!!!! ;)
Δηλ. όπως πάντα υπάρχουν τα μη και μου......η τακτική γνωστή!!!!! ;)
Υ.Γ. Το έχω ξαναγράψει και το ξαναγράφω.....όταν στάζουμε 100μπαλο κ. Λίτσα δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε το χρόνο μας.
Με το 100μπαλό δεν πληρώνουμε μόνο το είδος του σέρβις, αλλα και λίγο παραπάνω χρόνο από τα κορίτσια....ειδικά όταν το σαλόνι είναι ΑΔΕΙΟ!!!!!
Άρα αν είναι 100 για 15', 150 για 30' τότε στο Τσου-Λου που "παίζω" κυρίως, γιατί πληρώνω 200 για 1 ώρα και με όλα μέσα χωρίς μα και μου?
Άρα να ξαναδούμε λίγο τα "μαθηματικά" μας κ. Λϊτσα και να πούμε και στα κορίτσια να σέβονται τα 100μπαλα λίγο παραπάνω?
Γύρω στις 12.30 χτες βράδυ και ελάχιστη "κίνηση" στα μαγαζά!!!!!
Πρόσωπο με χειλάρες και εκφράσεις με καύλα!!!!!
Δυστυχώς αυτά τα χείλη δεν τα δίνει..... :-
Σώμα στα 1,65, λεπτή χωρίς ίχνος περιττών κιλών και γυμνασμένο!!!!
Βυζί συλικομένο και καλοσχηματισμένο με ωραία αίσθηση!!!!!!
Κώλος....ποίημα, μικρός και τουρλοτός...για πολλά "παιχνίδια" και στα τέσσερα η θέα απίστευτη!!!!! :o
Σέρβις, πάρα πολύ καλό με συμμετοχή και "σπρωξίματα" από μέρους της που δεν τα συνάντησα αλλού!!!!
Ξέρει το άθλημα πάρα πολύ καλά.....αυτό έχει πλεονεκτήματα αλλά και.....μειονεκτήματα!!!! ;)
Δηλ. όπως πάντα υπάρχουν τα μη και μου......η τακτική γνωστή!!!!! ;)
Υ.Γ. Το έχω ξαναγράψει και το ξαναγράφω.....όταν στάζουμε 100μπαλο κ. Λίτσα δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε το χρόνο μας.
Με το 100μπαλό δεν πληρώνουμε μόνο το είδος του σέρβις, αλλα και λίγο παραπάνω χρόνο από τα κορίτσια....ειδικά όταν το σαλόνι είναι ΑΔΕΙΟ!!!!!
Άρα αν είναι 100 για 15', 150 για 30' τότε στο Τσου-Λου που "παίζω" κυρίως, γιατί πληρώνω 200 για 1 ώρα και με όλα μέσα χωρίς μα και μου?
Άρα να ξαναδούμε λίγο τα "μαθηματικά" μας κ. Λϊτσα και να πούμε και στα κορίτσια να σέβονται τα 100μπαλα λίγο παραπάνω?