spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Οπως και οι αλλες δλδ!!!Thanks!!!Για τους καινούργιους πελάτες μάλλον τόσα,αλλά αν της δώσεις και λιγότερα δεν νομίζω να πει οχι.
Οπως και οι αλλες δλδ!!!Thanks!!!Για τους καινούργιους πελάτες μάλλον τόσα,αλλά αν της δώσεις και λιγότερα δεν νομίζω να πει οχι.
Kορμι ψιλοτουμπανο σαν της Λιζας(οχι με ττεοια κωλαρα ομως) με πιο μετριο προσωπο!!!Κατα τα λεγομενα του μεγιστου Piatsa!!!Κων/λεως 94: Ελλη 23χρονη μελαχρινη!!!
απο οτι εμαθα επιστρεφει την αλλη εβδομαδα... ;)spoon ξερεις ποτε θα δουλεψει η πενυ και που?
ευχαριστω
ακυρο. απαντησε ηδη ο spoon ...Μαλλον απο την αλλη εβδομαδα!!!Στα ιδια μαγαζια....
Tις ιδιες πηγες θα'χουμε!!!απο οτι εμαθα επιστρεφει την αλλη εβδομαδα... ;)
αν και δεν ειμαι ο spoon
ακυρο. απαντησε ηδη ο spoon ...
μαλλον εχω καταρακτη. τα μισα διαβαζω εδω μεσα...
μαλλον!Tις ιδιες πηγες θα'χουμε!!!
Δεν πεφτουν ποτε εξω!!!μαλλον!
και αρκετα καλες μπορω να πω!
;)Δεν πεφτουν ποτε εξω!!!
Ετσι λεω.........milf τι σημαινει ξερεις ρε τυπε;
...?Αν αφαιρέσουμε
-την Γερμανο-αλυσίδα (πράγμα επιβεβλημένο)
-τα στούντια που τροφοδοντουνται με πουτάνες απο Φυλής (πράγμα έξυπνο)
-και τέλος τα στούντια, που έχουν γεμίσει με αδιάφορες και ξεπέτες (πράγμα αναγκαίο)
...τι μένει ?
ειναι χρονια στην αλυσιδα απο οσο μου ειπανε.βασικα δουλευε πρωινη στο παιωνιου10 τοτε....την τιμησα περσυ μια φορα και τελευταια.ρωσσικο(λεει) μιλφακι με ωραιες καμπυλες και πιασιματα.μετρια σε τεχνικη. σπαστικη συμπεριφορα....μαγγιες.....ντιβα...μη αυτο..μη εκεινο...δε θελω ετσι-θελω αλλιως κλπ. χαλια σερβις και συμπεριφορα,οποτε ακυρη για μεναΣήμερα το πρωί:
Αχαρνών 106-Χριστίνα από Κεφαλληνίας είπε η γνωστή ευγενής και γλυκιά κυρία της υπηρεσίας.
Καστανόξανθη Ρωσίδα; με κότσο τα μαλλιά, όμορφη γυναίκα με ωραίο παράστημα.
Έμοιαζε πολύ στο νευρόσπασμα Χριστίνα-Αγαθουπόλεως 54 LCD TV.
Πες μας Νikospireas επ'αυτής.
ελα ομως που εγω δεν ειμαι ατομιστης/εγωιστης...Υπάρχουν όντως κανα δυό !
Αλλά σα να χεις δίκιο,...καλύτερα παρά να πετάω 50ρικα. Ασε που είναι και πιό φιλική η ατμοσφαιρα !
κατσε να σας σοκαρω λιγο τωρα χεχεχεNεφελη!!!Απο τα πιο ομορφα μιλφ που εχω δει και απ'οτι δειχνει στο σαλονι πρεπει να ειναι και καλη μεσα!!!Μιλφαρα λεμε!!!Ακουτε μερικοι?