σημερινη επισκεψη στο Αγ.μελετιου 37 για να δοκιμασω τη βικυ..μπαινω μεσα ευγενικη η τσατσα μου παρουσιαζει τη βικυ (ψηλη-αδυνατη-καστανη-πολυ μικρο στηθος) και μου λεει οτι το απλο προγραμμα εχει 50 ευρω...παω να φυγω,μου λεει περνα με 40,τις λεω στο site σας λεει οτι η βικυ κανει το απλο προγραμμα με 30...α μου λεει δεν ηξερα οτι ειδες το site..τελοσπαντων αν και με ξενερωσε και η βικυ δεν με ξετρελανε εμφανισιακα,εχοντας διαβασει πολυ καλες κριτικες ειπα να περασω..ερχετε η βικυ αρχιζουμε με χαδακια πολυ καλη και ξεκιναει οντως μια πολυ δυνατη και ωραια πιπα που με εκανε πυραυλο..τις λεω θελω να μου γλυψεις και τα @@@καιμου λεει το απιστευτο!!! γλυφω @@@..αλλα οχι με το προγραμμα των 30ευρω!!εμεινα μαλακας
την εστησα στα τεσσερα οπου και τελειωσα..γενικοτερα καλη στη συμμετοχη,αλλα...αν ειναι να διαχωριζεις τα απλα προγραμματα για το τι θα κανεις σε 50 και 30ευρω το θεωρω τουλαχιστον αντιεπαγγελματικο
οποτε κοκκινη καρτα στο Αγ.μελετιου 37
την εστησα στα τεσσερα οπου και τελειωσα..γενικοτερα καλη στη συμμετοχη,αλλα...αν ειναι να διαχωριζεις τα απλα προγραμματα για το τι θα κανεις σε 50 και 30ευρω το θεωρω τουλαχιστον αντιεπαγγελματικο
οποτε κοκκινη καρτα στο Αγ.μελετιου 37