Χθεσινη βραδινη επισκεψη Αντιοχειας ΣΑΜΠΡΙΝΑ δεν περιγραφω αλλο ακολουθει κριτικη, τελος
Θέλω να δοκιμάσω Νταϊάνα. Αξίζει τον κόπο;
Χθεσινη βραδινη επισκεψη Αντιοχειας ΣΑΜΠΡΙΝΑ δεν περιγραφω αλλο ακολουθει κριτικη, τελος
Σεβαστε συναγωνιστη πιστευω στην κριτικη σου, να ενημερωνεις τα υπολοιπα μελη... οτι οι τιμες του εν λογω ιδρυματος..ενδεικτικα στο Ισπανικο και στο ακαποτο...ειναι φουσκωμενες εν σχεση με τα αλλα ιδρυματα....οσο για τις Υπηρεσιες της Σαμπρινας...ειναι φυσιολογικες δεν μας λεει και τιποτα παραπανω ειναι απλα μια καλη εργαζομενη(διαβασε κριτικη μου το περασμενο μηνα)..σαν εμφανιση ομως ειναι εντυπωσιακη!!!!!!!!!!!!Χθεσινη βραδινη επισκεψη Αντιοχειας ΣΑΜΠΡΙΝΑ δεν περιγραφω αλλο ακολουθει κριτικη, τελος
παλια δουλευε σε μας, δες τις παλιες κριτικες αμα θεςΡε μάγκες να ρωτήσω κάτι..
Έχει τιμήσει κανεις τη Νατάσσα από το studio Angel στην αχαρνών 85?
Λέει τίποτα η κοπέλα??
Υπαρχουν παρα πολλες κριτικες για την Νατασσα στο studio Paradise οπου εργαζοταν μεχρι προσφατα.Ρε μάγκες να ρωτήσω κάτι..
Έχει τιμήσει κανεις τη Νατάσσα από το studio Angel στην αχαρνών 85?
Λέει τίποτα η κοπέλα??
παλια δουλευε σε μας, δες τις παλιες κριτικες αμα θες
Υπαρχουν παρα πολλες κριτικες για την Νατασσα στο studio Paradise οπου εργαζοταν μεχρι προσφατα.
Ειναι απο τις πλεον γνωστες κοπελες στον χωρο, μιας και τον "υπηρετει" αρκετο καιρο με υψηλες επιδοσεις.
Φιλε η Νατασσα με την πεταλουδα εχει δουλεψει στα μισα μπουρδελα της Φυλης και στα μισα στουντιο της Αθηνας!!!Επειδή καλός φίλος έχει φαγωθεί να βρεί την Νατάσσα με την πεταλούδα και επειδή τατουάζ πεταλούδα μπορεί να έχουν πάνω από μια Νατάσσες να πω πως ψάχνουμε την Νατάσσα που αν δεν κάνουμε λάθος δούλευε πιο παλιά και πρωτού πάει στα studio, στην Διδύμου αν αυτό βοηθά. αν θέλετε να σας πω σε ποιό της Διδύμου να ρωτήσω και να σας πω παίδες...
Φιλε η Νατασσα με την πεταλουδα εχει δουλεψει στα μισα μπουρδελα της Φυλης και στα μισα στουντιο της Αθηνας!!!
Βλεπεις τι σου λεω!!!ΟΚ αλλά δεν είναι 2 οι Νατάσσες με την πεταλούδα? Υπήρχε μια στην Αγίου Μελετίου, στην Ιάκχου στο Γκάζι, στην Βριλλησού και τώρα βλέπω στην Αχαρνων, και στο studio στο Κολωνάκι άλλη μια! τελικά πόσες Νατάσσες με πεταλούδα υπάρχουν τρέχα γύρευε!