Nεφελη!!!Απο τα πιο ομορφα μιλφ που εχω δει και απ'οτι δειχνει στο σαλονι πρεπει να ειναι και καλη μεσα!!!Μιλφαρα λεμε!!!Ακουτε μερικοι?
Στα Θησεως 40 πριν τις 12 ειχαν 4 παρατραγουδα που ουτε στο Μεταξι δεν κανουν καριερα!!!
Κασσανδρας 3 πανω η Ναταλι απο Λελας!!!Αρκετα αλλαξε απο περυσι!!!Εχει κανει βυζαρα η κοπελα αλλα κατα τα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο!Για τις επιδοσεις της πιστευω ν α γνωριζουμε ολοι πλεον!!!
Στο κατω ειχε το σκυλι τη Σαντρα και μια αλλη κοκκινομαλλα!!!
Στο 6 η Νικολ!!!Λες και το'σκασε απο αμερικανικη τσοντα η γκομενα!!!Σωματαρα,βυζαρα και πολυ προστυχια!!!Σε στουντιο δεν την εχω παρει και δεν ξερω αν εχει αλλαξει!!!
Στο 4 πανω η Λαουρα!!!Αλλο μελαχρινο σκυλι με βυζαρα και αυτη!!!
Στο κατω μια μελαχρινη με σπαστο μαλλι και καλλουτσικο προσωπο!!!Μεχρι εκει!
Υ.Γ. Στα Κασσανδρας περασαμε μετα τις 12!!!
Μερικα τηλ. πριν αναχωρησουμε οπου εχουμε:
Κων/λεως 94: Λιζα!!!
Κηφ. 30 :Συλβια!!!
Λελας: Αλικη!!!
Αριστομενους: Σιντυ!!!! Μπορει τα δυο τελευταια να τα΄πα και αναποδα,δεν θυμαμαι!
Φραντζη 47: Ρεα!!!
Και στο δρομο της επιστροφης σταση στο Καρεα 30 με Σαρα και Τζινα!!!Σαν να εχουν χαλασει λιγο αυτες τελευταια εμφανησιακα ή μου φανηκε?Οχι οτι εχει σημασια με τετοιο κρεββατι βεβαια αλλα λεμε τωρα!!!
Αριστοτελους 6 η Μαργαριτα οπως ανεφερε και ο φιλος Cheyenne παραπανω!!!Σημερα βραδυ η Κιμ-Σασα Παολα και οχι η Κιμ απο το 46!!!
Βριλ.55 οπως παλι ανεφερε ο Cheyenne η Αννα!!!Μελαχρινο κοντο κοριτσακι πολυ διστακτικο στο σαλονι!!!Ισως να ειναι πολυ νεα ακομα............
Στο 46 (Piatsα επρεπε να περασω τι να'κανα,ετσι θα'φευγα!!!
) Βαλεντινα!!!
Ξανθια πολυ συμπαθητικη και με καλο σωμα αλλα εγω περασα μπας και εβρισκα την εξαφανισμενη πλεον Κιμ!!!
Και τελος Βριλ.36: