PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Αυτη ειναι!Δεν είναι η Πένυ του Πιπίνου 118;
Αλλα με αναβαθμισμενα προσοντα και Κορυφαιο σερβις πλεον!Για οσο διαρκεσει αυτο..
Αυτη ειναι!Δεν είναι η Πένυ του Πιπίνου 118;
Από ταπεινό χαμομηλάκι έγινε ντίβα τώρα με την "αναβάθμιση" ! Τι σου κάνει ένα ζευγάρι βυζιά! Λες να βάλω κι εγώ ένα?Δεν είναι η Πένυ του Πιπίνου 118;
Κι αλλες πολλες εβαλαν βυζια αλλα το σερβις τους παρεμεινε το ιδιο μην σου πω και χειροτερο!Αυτη αναβαθμιστηκε σε ολαΑπό ταπεινό χαμομηλάκι έγινε ντίβα τώρα με την "αναβάθμιση" ! Τι σου κάνει ένα ζευγάρι βυζιά! Λες να βάλω κι εγώ ένα?
μοβορεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!τί κοντοπούτανο είναι αυτή η πένυ πιάτσα μου?ααααααααα θα τη καβαλήσω
Δωσε ρεπο στον Hossam Hassan και φυγαμε να την παρουμε κουαρτετοτί κοντοπούτανο είναι αυτή η πένυ πιάτσα μου?ααααααααα θα τη καβαλήσω
Εύγε λοιπόν!!!! ;)Κι αλλες πολλες εβαλαν βυζια αλλα το σερβις τους παρεμεινε το ιδιο μην σου πω και χειροτερο!Αυτη αναβαθμιστηκε σε ολα
Δωσε ρεπο στον Hossam Hassan και φυγαμε να την παρουμε κουαρτετο
Οπως το πεςΕύγε λοιπόν!!!! ;)
Δωσε ρεπο στον Hossam Hassan και φυγαμε να την παρουμε κουαρτετο
Από ταπεινό χαμομηλάκι έγινε ντίβα τώρα με την "αναβάθμιση" ! Τι σου κάνει ένα ζευγάρι βυζιά! Λες να βάλω κι εγώ ένα?
Και μια συμπάθεια σου θα βάλει σε λιγο καιρό βυζιά................Κι αλλες πολλες εβαλαν βυζια αλλα το σερβις τους παρεμεινε το ιδιο μην σου πω και χειροτερο!Αυτη αναβαθμιστηκε σε ολα
Μεγαλε.... πατα φρενο.... το 90 δεν υπηρχαν τοσες Ρωσιδες(και γενικα απο ολη την Σοβιετικη Ενωση) εργαζομενες....που κανουν την διαφορα γιατι το κατεχουν το αθλημα!!!!!!!!!!!εγω ξερω οτι το 90 γαμουσαμε καλυτερα τεμαχια με 1500 δρχ. Που δεν ητανε και ντιβες. Καριολη Μακηηη. Οσο για το μικρο αυτο, είναι περισσοτερο για μικρα παιδιά που μολις ακουσουν δυο κραυγες, πιασουν δυο τουμπανα πλαστικα και διαβασουν δυο κριτικες τρεχουν.
Οκ αδελφε θα σου βρουμε και καλυτερα μουνια !!!εγω ξερω οτι το 90 γαμουσαμε καλυτερα τεμαχια με 1500 δρχ. Που δεν ητανε και ντιβες. Καριολη Μακηηη. Οσο για το μικρο αυτο, είναι περισσοτερο για μικρα παιδιά που μολις ακουσουν δυο κραυγες, πιασουν δυο τουμπανα πλαστικα και διαβασουν δυο κριτικες τρεχουν.
που παίζει αυτό;;;;
ή είναι τυχαία φότο;