Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

spermcanon

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Προς ενημερωση.Αλλαγη σταθερης βαρδιας της Βικυς:
Θα ειναι Παρασκευη στο Κασσανδρας 3 (κατω) απογευμα και την  ιδια μερα στο νεο μαγαζι Κασσανδρας 4(κατω) τη νυχτα!

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Μαρ 2010
Like
48
                ΚΑΛΗΜΕΡΑ    :-*    ΣΗΜΕΡΑ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193    ΜΑΡΙΑ  -  ΡΟΥΣΛΑΝΑ  -  ΒΑΝΕΣΣΑ 

ΚΗΦΙΣΟΥ  30    ΑΛΙΚΗ  -  ΒΑΝΕΣΣΑ  -  ΣΥΛΒΙΑ

Studio Paradise

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλημέρα και απο εμάς :-* Σήμερα σας περιμένουν Κατερίνα- Βαλεντίνα- Ζλάτα :-*

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Kαλησπερα :)

Αυτη τη στιγμη στο στουντιο βρισκεται η Αμαντα, μετα η Νικολ και το βραδυ η Βικτωρια  :-* :-*

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μας έβαλες σε (κακές?) σκέψεις με το τραγούδι που έβαλες
Να υποθέσουμε ότι θα ήταν καλύτερα να πηγαίνατε με την Κατερίνα για ύπνο στο κρεβάτι και όχι για  :knockinb:
Ανυπομονούμε να δούμε την κριτική  :cool2:

Επισκέπτης
Να υποθέσουμε ότι θα ήταν καλύτερα να πηγαίνατε με την Κατερίνα για ύπνο στο κρεβάτι και όχι για :knockinb:
Να υποθέσεις οτι η κοπέλα περιέρχεται σε ακάθιστο "ύπνο"-ΙΚΕΑ.
Τέτοια εσφαλμένη επιλογή κοπέλας δεν δικαιολογείται από εμένα. :headbang:
Η κοπέλα είναι για Μετάξι στα 15 ευρώ.Αν και στο μετάξι στα 15 ευρώ βρίσκεις διαμαντάκια!
Ανώτερα από αυτή.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Να υποθέσεις οτι η κοπέλα περιέρχεται σε [size=14pt]ακάθιστο "ύπνο"[/size]-ΙΚΕΑ.
:2funny:

Τέτοια εσφαλμένη επιλογή κοπέλας δεν δικαιολογείται από εμένα. :headbang:
Σε όλους μπορεί να συμβεί  ;)

Η κοπέλα είναι για Μετάξι στα 15 ευρώ.Αν και στο μετάξι στα 15 ευρώ βρίσκεις διαμαντάκια!
Ανώτερα από αυτή.
:thumbsup:

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
καλησπερα,ξερει κανεις αν ανοιξε το στουντιο στην βαρης-κορωπιου?ηταν να ανοιξει εδω και κανενα μηνα,αλλα δεν εχει ενημερωσει κανενας συναδελφος

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αρτι αφιχθείς απο μεταμεσονύχτια mega τσάρκα με τον αποχωρησαντα συναγωνιστή xanthiforever.

Λελας Καραγιαννη 35: Λιντα. Η γνωστή και μη εξαιρετέα Ρωσίδα.

Δροσοπουλου 97: Το παράξενο θα ήταν να μας ανοίγανε……. 

Δροσοπουλου 95: Μαργαρίτα. Ξανθή σγουρομάλλα, με χυμώδεις αναλογίες. Έχει εργαστεί καις το Ιάκχου 7α

Αγίου Μελετίου 37: Βαλεντινα. Η πασίγνωστη Τσεχα με το τεράστιο φυσικό στήθος.

Βουρβαχη 19: Σασα, Η πληθωρική, μελαχρινή Ρωσίδα, από τα δυνατά ονόματα του studio.

Βουλιαγμένης 83: Αγάπη. Άλλο ένα επίσης πολύ γνωστό κορίτσι.

Φραντζή 47: Αντζυ, ξανθή με κοντό σχετικά μαλλί, αγρία χαρακτηριστικά. Αδύνατη, την έχουμε ξαναδεί σε πολλά studio, μεταξύ των οποίων Ιάκχου 7Α- Ισμήνης 2 και Βριλησσου.

Καρεα 30: Η Σάρα ξανθή εντυπωσιακή παρουσία, και η Τζινα μελαχρινή αδύνατη με ίσια μαλλιά, πολύ άσχημο σαλόνι δευτερολέπτων.

Κασσάνδρας 3 (κάτω): Σαντρα, μελαχρινή με μακριά μαλλιά, πλούσιο φυσικό στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια, όμορφο πρόσωπο εκφραστικότατα μάτια, και η Κλαουντια, νεα κοπέλα ξανθή σγουρομάλλα, αδυνατούλα με φουλ προγράμματα

Κασσάνδρας 3(πάνω): Ναταλι. Ξανθή , αρκετα «θηλυκή» γυναίκα, ωραίο φυσικό στήθος, εκφραστικά μάτια,  πλουσια προγράμματα. Από τα στανταρακια μου, ακολούθησε κατάθεση.

Κασσάνδρας 6: Νικολ. Η γνωστή Έλλη από το Φ80. Μελαχρινή, ίσια μακριά μαλλιά, αρκετα sexy, μεγάλο της ατού η περιφέρεια της. Μακάρι να έχει βελτιωθεί στις υπηρεσίες της.

Κασσάνδρας 4 (κάτω): Ευα. Η ξανθή σιλικονουχος νεαρά, ίσια μακριά μαλλιά σε κοτσίδες, εργάζεται και Πειραιώς 193 σαν Παμελλα.

Κασσάνδρας 4 (πάνω) Δυο νέες πανομοιότητες κοπέλες με μονή διαφορά το χρώμα των μαλλιών τους. Η Ντανιελλα (ξανθή) και η Άντζελα (μελαχρινή). Αμφότερες υπερβολικά αδύνατες και μικροκαμωμένες, χωρίς κάποια ιδιεταιρη θυληκότητα.

Χαλκιδικής 83: Κλειστον

Σπύρου Πάτση 40: Η γλυκιά και sexy Αμαντα.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133: Πενυ. Ένα απο τα ανερχόμενα όσο αφορά τις υπηρεσίες ονόματα των studio.

Βριλησσου  60: Άννα. Ψηλή μελαχρινή κοπέλα με μακριά μαλλιά, ωραίο χαμογελο, ωραια περιφέρεια.

Βριλησσου 46: Κλειστον

Βριλησσου 42: Κλειστον

Βριλησσου 36: Καρολίνα. Ξανθή, με μακριά μαλλιά, χωρίς κάποιο ιδιεταιρο χαρακτηριστικό.

Βριλησσου 55: Πολινα. Νεαρή γλυκιά Ρουμανουλα, με ίσια καστανά μαλλιά, ωραίο χαμόγελο και ακόμα ωραιότερη περιφέρεια.

Συγγρού 144: Ελεν Ξανθή Γερμανίδα, με ωραίο πρόσωπο, κοντό ξανθό μαλλάκι. Ο χώρος ανακαινισμένος με διπλή πόρτα εισόδου στο ισόγειο, και τροποποίηση της εισόδου στο studio, παραβαν στο πεζοδρόμιο, φρεσοβαμενο σε έντονα χρώματα.

Αριστοτέλους 6: Κλεισον

Τριγγετα 3: Αφροδίτη. Ξανθή σγουρομαλλα, ωραιο σώμα. Από τα δυνατά ονόματα της αλυσίδας.

Επισκέπτης
Αρτι αφιχθείς απο μεταμεσονύχτια mega τσάρκα με τον αποχωρησαντα συναγωνιστή xanthiforever.
Αποχωρήσαντα από τον ιστότοπο εννοείς...
Όχι για να μεταβεί στην Ξάνθη; :2funny:

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Χθες συνάντησα την Αλίνα στο Δροσοπούλου και μου είπε ότι φεύγει Μεγάλη Παρασκευή ξανά για ένα μήνα περίπου θα είναι στη χώρα της και μετά θα δουλέψει μέχρι Νοέμβριο-Δεκέμβριο οπότε και θα σταματήσει εντελώς, αφού ετοιμάζει δική της δουλειά στη χώρα της. Ενημερωτικά το γράφω, αφού βλέπω ότι έχει πολλούς φαν, ένας από τους οποίους είμαι κι εγώ και θα μου λείψει!

Έχω ποστάρει και κριτική για την τελευταία συνεύρεσή μου μαζί της.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Επισκεψη χτες το απογευμα στο Στουντιο STAR(Βριλησσου 42) για Ρομινα!!!!!!! Και το στουντιο σε υψηλο επιπεδο αλλα και η Ρομινα σε τρομαχτικο υψηλο επιπεδο και οι υπηρεσιες της....αλλα και η εμφανιση της...ακολουθει κριτικη μου με τις υψηλοτερες βαθμολογιες που εχω βαλει στις κριτικες μου μεχρι σημερα!!!!!!!!!!!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Χθες συνάντησα την Αλίνα στο Δροσοπούλου και μου είπε ότι [size=13pt]φεύγει Μεγάλη Παρασκευή ξανά για ένα μήνα περίπου [/size]θα είναι στη χώρα της και μετά θα δουλέψει μέχρι Νοέμβριο-Δεκέμβριο οπότε και θα σταματήσει εντελώς, αφού ετοιμάζει δική της δουλειά στη χώρα της. Ενημερωτικά το γράφω, αφού βλέπω ότι έχει πολλούς φαν, ένας από τους οποίους είμαι κι εγώ και θα μου λείψει!

Έχω ποστάρει και κριτική για την τελευταία συνεύρεσή μου μαζί της.

Μεγαλη Παρασκευη λοιπον θα ξεκινησει η δικη μας "εβδομαδα των παθων", που οπως λεει ο συναγωνιστης θα κρατησει ενα μηνα........

Οτι προλαβω ΣΚ μιας και μετα.....νηστευω.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Μαρ 2010
Like
48
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193    17.00  -  23.00  ΑΦΡΟΔΙΤΗ
                23.00  -  06.00  ΜΑΡΙΑ

ΚΗΦΙΣΟΥ  30    17.ΟΟ  -  23.00  ΣΥΛΒΙΑ
                23.00  -  06.00  ΒΑΝΕΣΣΑ
                                          :-*

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μην το ψάχνεις φίλε. Το καλύτερο κορμί που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε στούντιο.

Όσο για τις υπηρεσίες, χαίρομαι που και τα υπόλοιπα μέλη συμφωνούν πλέον μαζί μου. Όπως είχε πει και ο άρχοντας Πουτανγαμών πριν ένα χρόνο, μόνο η εμπειρία της έλειπε για να γίνει τοπ όνομα στην πιάτσα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom