spermcanon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Μαργαριτα ριναι αυτη που δουλευει και Σολωμου 32?Καλημέρα! Σήμερα δουλεύουν Μαργαρίτα- Σοφία- Γιάννα :-* :-* :-* :-*
Ρωσσιδα κοκκινομαλα θα ελεγα με μεγαλα βυζια?
Η Μαργαριτα ριναι αυτη που δουλευει και Σολωμου 32?Καλημέρα! Σήμερα δουλεύουν Μαργαρίτα- Σοφία- Γιάννα :-* :-* :-* :-*
Eιναι ποτε δυνατον να σε αφησουμε απεξω!θα με παιξετε κ εμενα ρε κουφαλες?
Να υποθέσεις οτι η κοπέλα περιέρχεται σε ακάθιστο "ύπνο"-ΙΚΕΑ.Να υποθέσουμε ότι θα ήταν καλύτερα να πηγαίνατε με την Κατερίνα για ύπνο στο κρεβάτι και όχι για
Να υποθέσεις οτι η κοπέλα περιέρχεται σε [size=14pt]ακάθιστο "ύπνο"[/size]-ΙΚΕΑ.
Σε όλους μπορεί να συμβεί ;)Τέτοια εσφαλμένη επιλογή κοπέλας δεν δικαιολογείται από εμένα.
Η κοπέλα είναι για Μετάξι στα 15 ευρώ.Αν και στο μετάξι στα 15 ευρώ βρίσκεις διαμαντάκια!
Ανώτερα από αυτή.
Αποχωρήσαντα από τον ιστότοπο εννοείς...Αρτι αφιχθείς απο μεταμεσονύχτια mega τσάρκα με τον αποχωρησαντα συναγωνιστή xanthiforever.
Kαι για να μεταβει στην Ξανθη........Αποχωρήσαντα από τον ιστότοπο εννοείς...
Όχι για να μεταβεί στην Ξάνθη;
Χθες συνάντησα την Αλίνα στο Δροσοπούλου και μου είπε ότι [size=13pt]φεύγει Μεγάλη Παρασκευή ξανά για ένα μήνα περίπου [/size]θα είναι στη χώρα της και μετά θα δουλέψει μέχρι Νοέμβριο-Δεκέμβριο οπότε και θα σταματήσει εντελώς, αφού ετοιμάζει δική της δουλειά στη χώρα της. Ενημερωτικά το γράφω, αφού βλέπω ότι έχει πολλούς φαν, ένας από τους οποίους είμαι κι εγώ και θα μου λείψει!
Έχω ποστάρει και κριτική για την τελευταία συνεύρεσή μου μαζί της.
Μην το ψάχνεις φίλε. Το καλύτερο κορμί που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε στούντιο.
Όσο για τις υπηρεσίες, χαίρομαι που και τα υπόλοιπα μέλη συμφωνούν πλέον μαζί μου. Όπως είχε πει και ο άρχοντας Πουτανγαμών πριν ένα χρόνο, μόνο η εμπειρία της έλειπε για να γίνει τοπ όνομα στην πιάτσα.