Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Με την Γιαννα(Αγ.Μελετιου 37), εγω περασα καλα....θελει ευγενεια και καθοδηγηση(καλη περιπτωση, λιγο πανω απο την μετριοτητα)....ακολουθει κριτικη μου !!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ο γύρος της Αθήνας σε λίγες ώρες:
Mega τσάρκα με συνοδοιπόρους τον Pitsiriko1 & τον SPEED

Σερβιων 26: Κάτια. Ξανθό milf, ευγενική φυσιογνωμία, κοντά ξανθά μαλλιά. Ωραία περιφέρεια. Δυαράκι σιλικονατο στήθος. Εργάζεται και σε άλλο studio της Αθήνας με άλλο όνομα.

Συγγρού 144: Κλειστον

Αριστοτέλους 6: Κιμ. Μελαχρινή, αριστοκρατική milf. Ψηλή με πλούσιο στήθος από σιλικόνη. Προσφέρει μόνο το βασικό πρόγραμμα των 50 ευρώ. Με άλλα λόγια: η Σασα-Παολα……

Τριγγετα 3: Κλειστόν

Θησεως 365: Νεαρή τσιγκανορουμανα, με ίσια μακριά μαύρα μαλλιά με ανταύγειες δεμένα «αλογοουρά» Σαρκώδη χείλη, όχι κάτι το αξιοσημείωτο.

Ελευθερίου Βενιζέλου 35: Δυο κορασίδες, που δεν μας έγινε η τιμή αν μας αναφερθούν τα ονόματα τους. Μια Ξανθιά,  και ι μελαχρινή. Και οι δυο αφρατουλες με πολύ ωραία περιφέρεια. Αξιοπρόσεκτες αμφότερες.

Ελευθερίου Βενιζέλου 40 (πρώτος όροφος): Δυο κορασίδες επίσης. Ξένια Ξανθιά αδυνατούλα, και Βικτωρία μελαχρινή αδυνατούλα. Και οι δυο προσέφεραν φουλ πρόγραμμα (πρωκτικό)

Ελευθερίου Βενιζέλου 40 (δεύτερος όροφος): Κλειστον

Κωνσταντινουπόλεως 94: Λίζα. Η γνωστή σγουρομάλλα μελαχρινή με την εντυπωσιακή περιφέρεια την οποία προσφέρει με 100 ευρώ

Κωνσταντινουπόλεως 61: Βαλερια. Ξανθή χυμώδης Ρωσιδουλα, γλυκό πρόσωπο, πλούσιο φυσικό στήθος.

Ιακχου 7Α: Κλειστον

Κωνσταντινουπόλεως 80 : Καρολίνα. Ξανθή με ίσια μακριά μαλλιά, αδύνατη σχετικά.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133: Σισυ. Άλλη μια Ξανθιά, ψηλή σχετικά, με νάζι στο σαλόνι, χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο.

Κασσάνδρας 3(κάτω): Λαουρα. Ψηλή μελαχρινή, μακριά ίσια μαλλιά, πολύ ωραίο σαλόνι, πλούσιο φυσικό στήθος, ωραία περιφέρεια. Με έβαλε σε σκέψεις για την επόμενη φορά.

Κασσάνδρας 3 (πάνω): Ναταλι. Μια από τις μεγάλες μου αδυναμίες.

Κασσάνδρας 6: Νινα. Νεαρή petit κορασίδα, με πλούσιο στήθος από σιλικόνης, μακριά σγουρά ξανθά μαλλιά.

Κασσάνδρας 4 (κάτω) : Δυο κορασιδες. Λινα, πολύ ναζιάρα με κοντό ξανθό μαλλί και Κρίστι Ξανθιά επίσης με μακριά μαλλιά. Νέες κοπέλες και οι δυο, συμπαθητικές παρουσίες.

Έναρξη νυχτερινής βάρδιας…..

Σπύρου Πατση 40: Η γλυκιά και sexy Αμάντα.

Βριλησσου 60: Τζενη. Μελαχρινή, νεαρή υπερβολικά αδύνατη κοπέλα.

Βριλησσου 46: Βαλεντινα. Ξανθή με ίσια μακριά μαλλιά, με καρό μαγιό, μετριότητα θα την χαρακτήριζα.

Βριλησσου 42: Μαργκώ. Ξανθή, με σγουρά μακριά μαλλιά, πλούσιο στήθος σιλικόνης. Όμορφη κοπέλα, αλλά από μαρτυρίες πολλών συναγωνιστών δεν……..

Βριλησσου 36: Η ιδιεταιρα φερελπις Πενυ. Το νέο ανερχόμενο αστέρι των Αθηναϊκών studio.

Βριλησσου 55: Κατερίνα. Γλυκύτατη sexy κοπέλα. Μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά, πολύ εντυπωσιακή με τα γυαλάκια της και το μαύρο δυκτιωτο σύνολα που φορούσε.

Αγίου Μελετίου 37: Καρμεν. Μελαχρινή νεαρή νταρντάνα, με πλούσιο φυσικό στήθος. Ιδιεταιρα ευδιάθετη στο σαλόνι, γελαστή, Από παλαιότερη προσωπική εμπειρία αρκετα καλή και στα ενδοτέρα.

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Ελευθερίου Βενιζέλου 40 (πρώτος όροφος): Δυο κορασίδες επίσης. Ξένια Ξανθιά αδυνατούλα, και Βικτωρία μελαχρινή αδυνατούλα. Και οι δυο προσέφεραν φουλ πρόγραμμα (πρωκτικό)

Τα έψαξε ξανθά τα μαλλιά της; Εγώ μελαχροινή την είχα αφήσει την Ξένια. Μία πιτσιρίκα, ωραίο προσωπάκι,αρκετά χαμογελαστή, συμπαθητικό σωματάκι, ρωσίδα αν θυμάμαι καλά. Ψιλοκαινούριο στο ίδρυμα (περίπου ένα μήνα πρέπει να είναι αν θυμάμαι καλά). Εκτός και αν είναι κάποια άλλη.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Kαλημερα συναγωνιστες....γιατι μου τα κανετε αυτα??? Τι ψυχη θα παραδωσω, οταν φτασει εκεινη η ωρα?? Μου γραφετε για την Πενυ οτι ειναι οτι το καλυτερο κυκλοφορει και με σκανδαλιζετε!!!!!!!!!Θα με κανετε μετα φανων και λαμπαδων, σημερα να παω να την  :fuck1: :fuck1:....Δεν με λυπαστε ρε ρεμαλια!!!!!!!!! :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και πολυ καλα θα κανεις Παιχτη Παιχτουρας !!!  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• Picture 151.jpg
    Picture 151.jpg
    131,9 KB · Εμφανίσεις: 28

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
νομιζα ημουν ο μονος που ειχε τοση αδυναμια στην πενυ! Πραγματικα ειναι αστερι και καλη ψυχη φιλοτιμη τουλαχιστον απο οσα εχω προλαβει να δω. την εχω τιμησει ηδη δις και σημερα θα παω για τριτη φορα αν προλαβω να κοιμηθω καθολου!

και ο καμμενος πηγα σημερα το πρωι και γαμησα με τα ιδια λεφτα και παραπανω την πιο τελειωμενη πουτανα των πεζοδρομιων της αθηνας  :2funny: :2funny:

και με ειχε και με τραβολογουσε απο δω και απο κει και με βασανιζε για πολυ ωρα!

κι εγινα και ρομπα σε ολη τη γειτονια :2funny: :2funny:

α ρε πουστη γιατι να μαι τοσο τελειωμενος και αρρωστος μαλακας; ξιδια ουσιες και πουτανες δεν κανει να συνδυαζονται :rockon:

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
ειναι στο κωσταντινουπολεως 80 την βραδινη αν δε κανω λαθος

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
παντως τωρα στο 36 δουλευει η λιζα

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Μαρ 2010
Like
48
ΚΑΛΗΜΕΡΑ :-* :-* :-* :-*

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193 ΣΗΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΣΥΛΒΙΑ-ΚΑΡΟΛΙΝΑ  :fuck1:

ΚΙΦΗΣΟΥ 30  ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΠΑΜΕΛΑ-ΜΑΡΙΑ  :knockinb:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Τα έψαξε ξανθά τα μαλλιά της; Εγώ μελαχροινή την είχα αφήσει την Ξένια. Μία πιτσιρίκα, ωραίο προσωπάκι,αρκετά χαμογελαστή, συμπαθητικό σωματάκι, ρωσίδα αν θυμάμαι καλά. Ψιλοκαινούριο στο ίδρυμα (περίπου ένα μήνα πρέπει να είναι αν θυμάμαι καλά). Εκτός και αν είναι κάποια άλλη.
Η Ξένια μαύρο μαλλάκι είχε, με μια τούφα ξανθιά (extension νομίζω θα ήταν)! Pitsirika είναι, με μικρό στήθος, χαμογελαστή όπως λες...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Μεγάλου Αλεξάνδρου 133: Σισυ. Άλλη μια Ξανθιά, ψηλή σχετικά, με νάζι στο σαλόνι, χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο.
Η Σίσσυ σαν γνωστή από τα μπουρδέλα μου φάνηκε...  ;) ;) ;)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Ο γύρος της Αθήνας σε λίγες ώρες:
Mega τσάρκα με συνοδοιπόρους τον Pitsiriko1 & τον SPEED
πωωωω πω. ρε συ cheyenne πρεπει να κανεις μικροτερες τσαρκες απο εδω και περα.
βαριεμε να διαβασω ολη αυτην την ενημερωση...
:2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ουκ εν τω πολλώ το εύ (Αν και ήταν αδελφή αυτός που 'τόπε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) και άρα περιεκτικότερη ενημέρωση μονο με τα πιο αξιοπρόσεκτα κορίτσα.

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
παπαρια. για ζοριστε την λιγο να δειτε αν αντεχει. γαμο τα γελια εχουν παντως οι κραυγες της που μου θυμιζουν τζουκ μποξ. μολις πατησεις το κουμπι αρχιζει το τραγουδι στην ιδια ενταση παντα... :idiot: :jerking:

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
παπαρια. για ζοριστε την λιγο να δειτε αν αντεχει. γαμο τα γελια εχουν παντως οι κραυγες της που μου θυμιζουν τζουκ μποξ. μολις πατησεις το κουμπι αρχιζει το τραγουδι στην ιδια ενταση παντα... :idiot: :jerking:

εμενα στα 4 αν παρω τη φονικη μου πατενταρισμενη σταση ταρζαν καμια δε με αντεχει. :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom