Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Με την Γιαννα(Αγ.Μελετιου 37), εγω περασα καλα....θελει ευγενεια και καθοδηγηση(καλη περιπτωση, λιγο πανω απο την μετριοτητα)....ακολουθει κριτικη μου !!
Αυτη την περιοδο οτι καλυτερο κυκλοφορειΒριλησσου 36: Ηιδιεταιρα φερελπιςΠενυ. Τονέο ανερχόμενοαστέρι των Αθηναϊκών studio.
Ελευθερίου Βενιζέλου 40 (πρώτος όροφος): Δυο κορασίδες επίσης. Ξένια Ξανθιά αδυνατούλα, και Βικτωρία μελαχρινή αδυνατούλα. Και οι δυο προσέφεραν φουλ πρόγραμμα (πρωκτικό)
Ξερεις που εργαζεται σημερα???? Ειναι παλι στο Βριλησου 36???Και ποια βαρδια???Και πολυ καλα θα κανεις Παιχτη Παιχτουρας !!!
?? για πειτε ρε παιδιαΞερεις που εργαζεται σημερα???? Ειναι παλι στο Βριλησου 36???Και ποια βαρδια???
Η Ξένια μαύρο μαλλάκι είχε, με μια τούφα ξανθιά (extension νομίζω θα ήταν)! Pitsirika είναι, με μικρό στήθος, χαμογελαστή όπως λες...Τα έψαξε ξανθά τα μαλλιά της; Εγώ μελαχροινή την είχα αφήσει την Ξένια. Μία πιτσιρίκα, ωραίο προσωπάκι,αρκετά χαμογελαστή, συμπαθητικό σωματάκι, ρωσίδα αν θυμάμαι καλά. Ψιλοκαινούριο στο ίδρυμα (περίπου ένα μήνα πρέπει να είναι αν θυμάμαι καλά). Εκτός και αν είναι κάποια άλλη.
Η Σίσσυ σαν γνωστή από τα μπουρδέλα μου φάνηκε... ;) ;) ;)Μεγάλου Αλεξάνδρου 133: Σισυ. Άλλη μια Ξανθιά, ψηλή σχετικά, με νάζι στο σαλόνι, χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο.
πωωωω πω. ρε συ cheyenne πρεπει να κανεις μικροτερες τσαρκες απο εδω και περα.Ο γύρος της Αθήνας σε λίγες ώρες:
Mega τσάρκα με συνοδοιπόρους τον Pitsiriko1 & τον SPEED
Αυτη την περιοδο οτι καλυτερο κυκλοφορει
Η Ξένια μαύρο μαλλάκι είχε, με μια τούφα ξανθιά (extension νομίζω θα ήταν)! Pitsirika είναι, με μικρό στήθος, χαμογελαστή όπως λες...
παπαρια. για ζοριστε την λιγο να δειτε αν αντεχει. γαμο τα γελια εχουν παντως οι κραυγες της που μου θυμιζουν τζουκ μποξ. μολις πατησεις το κουμπι αρχιζει το τραγουδι στην ιδια ενταση παντα...