tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Θα ηθελε μαζι με την φιλη της την Morgana !!!!!hanna hilton
παιζει σε τσοντες
ο τρεζ βεβαια μπορει και να την εχει φαει.
Θα ηθελε μαζι με την φιλη της την Morgana !!!!!hanna hilton
παιζει σε τσοντες
ο τρεζ βεβαια μπορει και να την εχει φαει.
Ανανεωση βαρδιων www.studio55-gr.com/schedule]studio 55[/url]
:-*ΚΑΛΗΜΕΡΑ :-*
ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΛΒΙΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΒΑΝΕΣΣΑ
Εχω χασει την μπαλλα...δεν ξερω που να πρωτοπαω??????? Παιζουν... τιποτα προσφορες λογω των εορτων?καλημέρα :-*
σήμερα μέχρι 23:00 σας περιμένει η Σοφία (με φουλ πρόγραμμα) και μετά τις 23:00 η Ζλάτα ;)
φιλιά σε όλους :-*
Εχω χασει την μπαλλα...δεν ξερω που να πρωτοπαω??????? Παιζουν... τιποτα προσφορες λογω των εορτων?
Ναι, αν είσαι χριστιανός και ειναι δυο σε στούντιο, γαμάς την μια από τις δυο δωρεάν!!!
Συγγρού 144: Σάρα. Νεαρή ομορφούλα με ίσια καστανά μαλλιά, όμως με «άρωμα ξεπετας» στο σαλόνι.
Πριν 10 μερες περιπου.παιδια σημερα λεω να παω να παλουκωσω την πενυ στο βριλησου 36.την τιμησε κανεισ προσφατα;
Δυο μερες συνεχια !!!
Αψογη ....
Πριν 10 μερες περιπου.
Αψογη.....
θα ερθω και γω να συζητησουμε απο κοντα τα θεματα Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!! ,Απίστευτο γκομενοτακουνο-σκηνικό και το Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά
θα εχει πολυ μπουγιο στην αναμονη
Τωρα εγω φταιω, που σας λεω ?
Αν εχει πολυ κοσμο στην Πενυ, ειναι και η Αμαντα στο 60...............
Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης?Μ'αρεσει που ο καθενας ξερει και λεει τα νουμερα σαν σε ταινια του ΘΟΥ ΒΟΥ ενα πραμα..κανενα καλο κομματι παιζει τωρα τελευταιa ? (pm me parakalo)
Ετυχε και σε διαβασα και ειπα να μην μεινεις παραπονεμενος και να παρεις απο καποιο μελος μια απαντηση...........Η σωστη συνεργασια και η ανταλλαγη αποψεων ειναι τα δημιουργικα συστατικα επιτυχιας... για καθε ειδους θεμα, σε μια Πολιτισμενη κοινωνια!!!!!!!! ... Και κατι ασχετο τωρα...το λαδωνεις το παξιμαδι???Μ'αρεσει που ο καθενας ξερει και λεει τα νουμερα σαν σε ταινια του ΘΟΥ ΒΟΥ ενα πραμα..κανενα καλο κομματι παιζει τωρα τελευταιa ? (pm me parakalo)