Πολυ σωστος σε ολα και ιδιαιτερα σε αυτο το σημειο
χαιρομαι που συμφωνουμε! ;)
Κατα μεγαλο μερος πραγματικα ισχυει αυτο που γραφει ο lex.
θα ηταν ομως λαθος να θεωρησουν "μονοπωλειο" την ολη περιοχη, μιας και σε πολυ κοντινες αποστασεις απο την οδο Kασσανδρας, υπαρχουν ακομα .......10 studio.
Προσωπικα ομως, δεν εχω περασει και τοσο ασχημα στα "μαγαζια΄' της οδου κασσανδρας. Ισως να ημουν τυχερος......
πιστευεις εσυ οτι οι περισσοτεροι γνωριζουν οτι υπαρχουν και αλλα μαγαζια εκτος απο αυτα που εχουν διαφημιση στα αριστερα; ;)
μεχρι πριν καποιο καιρο ουτε εγω τα γνωριζα. σιγα σιγα τα μαθαινω...
οσο για το αλλο που λες το εχουμε πει πολλες φορες και λογικο ειναι να ειναι υποκειμενικο.
απλα παρατηρησα μια ραγδαια πτωση.
τι εννοω;
αν μπεις να δεις τα thread της κασσανδρας τωρα ειναι μονο οι ανακοινωσεις των προγραμματων και τιποτα αλλο.
και ακομα περισσοτερο εχουν πεσει και οι κριτικες. οχι μονο απο θεμα ποιοτητας αλλα και απο θεμα ποσοτητας!
τωρα πχ αν πας στην κεντρικη σελιδα και κοιταξεις θα δεις οτι υπαρχει μονο μια κριτικη για 5 μαγαζια.
και αν το παμε και μακρια και αναλυσουμε λιγο παραπανω θα δουμε οτι μιλαμε για 5 μαγαζια επι 3 βαρδιες αρα η αναλογια ειναι μια κριτικη για 15 βαρδιες
συγγνωμη για το τελειως off topic και τεραστιων διαστασεων post μου και συγγνωμη αν σας κουρασα απλα ηθελα να αναλυσω λιγο το σκεπτικο μου γιατι υπαρχουν και ατομα που λενε διαφορα εδω μεσα...
;)