Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Χθεσινο περασμα απο Κ6 και καταθεση στην Κατια γυρω στις 2 - 3  τα ξημερωματα !!!
Οπως εχω ξαναπει το κοριτσι εχει γινει πολυ καλο !!!
Περασμα μετα απο το Κ4 πανω αφου μπλεχτηκα με τις πορτες για να τσεκαρω την Μαρια την Σ !! :o
Αξιολογο τεμαχιο εδειχνε αλλα λογο μεγαλης καταποσης αλκοολ δευτερο μπαλακι δεν υπηρχε και να ηθελα !!! :grin: :grin: :grin:
Θα τιμηθη στο αποτερο μελλον !!! :think:

Πέρασα και γω εκείνη την ώρα... Στο Κ6 πάνω ήταν ένας τρελλός ξανθός σιλικονούχος μούναρος, νεοαφιχθείς κατά τα λεγόμενα τσατσάς. Ψήθηκα αρχικά, αλλά το μπάσο στη φωνή με ώθησε εκτός Studio. Πέρασα και στο κάτω.Η Κάτια είναι μια μελαχρινή με πλούσια τα ελέη; Πρόεδρε έχεις γούστο...
Πέρασμα επιστροφής από Τριγγετο-αλυσίδα με τα γνωστά κομμάτια του χώρου,
Συγγρού 144 Αφροδίτη, πολύ εξυπηρετική απ' ότι θυμάμαι,
Τριγγέτα 3 Ρόζα, άλογο κατά τα άλλα, που δε λέει τίποτα από τα υπόλοιπα,
και κατάθεση no γιατί το Σάββατα μου θυμίζουν Τσικνοπέμπτη.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πέρασα και γω εκείνη την ώρα... Στο Κ6 πάνω ήταν ένας τρελλός ξανθός σιλικονούχος μούναρος, νεοαφιχθείς κατά τα λεγόμενα τσατσάς. Ψήθηκα αρχικά, αλλά το μπάσο στη φωνή με ώθησε εκτός Studio. Πέρασα και στο κάτω.Η Κάτια είναι μια μελαχρινή με πλούσια τα ελέη; Πρόεδρε έχεις γούστο...
Πέρασμα επιστροφής από Τριγγετο-αλυσίδα με τα γνωστά κομμάτια του χώρου,
Συγγρού 144 Αφροδίτη, πολύ εξυπηρετική απ' ότι θυμάμαι,
Τριγγέτα 3 Ρόζα, άλογο κατά τα άλλα, που δε λέει τίποτα από τα υπόλοιπα,
και κατάθεση no γιατί το Σάββατα μου θυμίζουν Τσικνοπέμπτη.
Φιλε μου με μπερδεψες εντελως... :think: :think: :think:

Το Κ6 δεν εχει πανω και κατω. :dunno: :dunno: :dunno:
{Προφανως αναφερεσαι στο Κ4.)

Η Κατια δεν ειναι μελαχροινη. Προφανως ειδες την Νικολ η οποια ανταποκρινεται στην περιγραφη σου, η οποια εργαζεται ομως στο Κ6

Στο Κ4 κατω μελαχροινη "με πλουσια τα ελεη" οπως σωστα γραφεις, ειναι η Σαντρα...

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου με μπερδεψες εντελως... :think: :think: :think:

Το Κ6 δεν εχει πανω και κατω. :dunno: :dunno: :dunno:
{Προφανως αναφερεσαι στο Κ4.)

Η Κατια δεν ειναι μελαχροινη. Προφανως ειδες την Νικολ η οποια ανταποκρινεται στην περιγραφη σου, η οποια εργαζεται ομως στο Κ6

Στο Κ4 κατω μελαχροινη "με πλουσια τα ελεη" οπως σωστα γραφεις, ειναι η Σαντρα...
Ναι οκ, έχεις δίκιο. Άρα δίπλα στο Κ6 που είναι μόνο πάνω, είναι το Κ4. Οκ. Ο ξανθός σιλικονούχος τότε ήταν στο Κ6, (όνομα δεν ξέρω). Άρα η Σάντρα (Ωραίο!!!) ήταν δίπλα (Κ4) και κάτω...
Όχι! Στο κάτω δεν ξέρω ποιά ήταν γιατί ήταν πολύ κάποιος συναγωνιστής μέσα και πάλευε, ούτε η τσατσα δεν ασχολήθηκε μαζί μου και έτσι την έκανα. Ήταν σαν να μη πήγα έκεί! Άρα η Σάντρα ήταν σε ένα πάνω(Κ4?)
Δεν ξέρω μπερδεύτηκα χειρότερα!!!
Δεν πάω τακτικά και δεν προσέχω ταμπέλες το γκαβάδι κιόλας!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ναι οκ, έχεις δίκιο. Άρα δίπλα στο Κ6 που είναι μόνο πάνω, είναι το Κ4. Οκ. Ο ξανθός σιλικονούχος τότε ήταν στο Κ6, (όνομα δεν ξέρω). Άρα η Σάντρα (Ωραίο!!!) ήταν δίπλα (Κ4) και κάτω...
Όχι! Στο κάτω δεν ξέρω ποιά ήταν γιατί ήταν πολύ κάποιος συναγωνιστής μέσα και πάλευε, ούτε η τσατσα δεν ασχολήθηκε μαζί μου και έτσι την έκανα. Ήταν σαν να μη πήγα έκεί! Άρα η Σάντρα ήταν σε ένα πάνω(Κ4?)
Δεν ξέρω μπερδεύτηκα χειρότερα!!!
Δεν πάω τακτικά και δεν προσέχω ταμπέλες το γκαβάδι κιόλας!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Στο Κ6 (το οποιο εχει μονο "κατω"  :grin:) λοιπον ο "ξανθος σιλικονουχος ειναι η Κατια και δεν υπαρχει αμφιβολια στο οτι ειναι 100% γυναικα.
Στο Κ4 πανω ηταν η Σαντρα........

Τα βρηκαμε επιτελους..........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Στο Κ6 (το οποιο εχει ονο "κατω"  :grin:) λοιπον ο "ξανθος σιλικονουχος ειναι η Κατια και δεν υπαρχει αμφιβολια στο οτι ειναι 100% γυναικα.

ούφ. :grin:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στο Κ6 (το οποιο εχει μονο "κατω"  :grin:) λοιπον ο "ξανθος σιλικονουχος ειναι η Κατια και δεν υπαρχει αμφιβολια στο οτι ειναι 100% γυναικα.

Και 100% γυναίκα να μην είναι, άμα σου κάνει αυτό το κλίκ και την γαμίσεις τι έγινε???? Μην είστε ρατσιστές ρε! :grin: :grin: :cheesy:

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Α χα!!! :dancing:

Ρατσιστής όχι. Αλλά άλλο να ακούς κελάηδισμα και άλλο τον Αλί Μπαμπά.
:dancing:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Καλα αμα μας πουνε και την κατια τραβελι, δεν μενει να ακουσουμε τιποτα αλλο σαυτη τη ζωη  :idiot: :idiot: :'(

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Εντάξει ρε παιδιά, μη βαράτε... Μετά από μακρά μελέτη επί του θέματος σε διάφορα θρέντ, αποφάσισα ότι η Κάτια δεν είναι τραβέλι. Απλά εγώ κάτι κατάλαβα λάθος.Καλό δε θα ήταν μετά από τόσες κριτικές που διάβασα να δοκιμάσω κιόλας. Αυτή και τη Νικόλ που έχει θεματάκι...
Με την πρώτη ευκαιρία κιόλας...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εντάξει ρε παιδιά, μη βαράτε... Μετά από μακρά μελέτη επί του θέματος σε διάφορα θρέντ, αποφάσισα ότι η Κάτια δεν είναι τραβέλι. Απλά εγώ κάτι κατάλαβα λάθος.Καλό δε θα ήταν μετά από τόσες κριτικές που διάβασα να δοκιμάσω κιόλας. Αυτή και τη Νικόλ που έχει θεματάκι...
Με την πρώτη ευκαιρία κιόλας...
Να σου επισημανω μονο οτι η Νικολ ειναι η Ελλη που εργαζοταν παλιοτερα στο Φυλης 80.
ωραια κοπελα, αλλα με πολλες αρνητικες κριτικες.
Μακαρι να εχει βελτιωθει.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Να σου επισημανω μονο οτι η Νικολ ειναι η Ελλη που εργαζοταν παλιοτερα στο Φυλης 80.
ωραια κοπελα, αλλα με πολλες αρνητικες κριτικες.
Μακαρι να εχει βελτιωθει.
συμφωνω με τον cheyenne.
παντως ρε παιδια τωρα τελευταια εχει πεσει πολυ η κασσανδρας η ειναι ιδεα μου;
εχω μια εντυπωση οτι τα πραγματα ειναι λιγο διαδικαστικα εκει...
και αλλου βεβαια απλα εκει ειναι πολλα μαγαζια σε 10-20 μετρα και φαινετε πιο πολυ!
αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα που ισως δεν ανηκει εδω!

Υ.Γ  α ρε θρυλε μας τρελανες σημερα και παλι!!!! :grin:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
συμφωνω με τον cheyenne.
παντως ρε παιδια τωρα τελευταια εχει πεσει πολυ η κασσανδρας η ειναι ιδεα μου;
εχω μια εντυπωση οτι τα πραγματα ειναι λιγο διαδικαστικα εκει...
και αλλου βεβαια απλα εκει ειναι πολλα μαγαζια σε 10-20 μετρα και φαινετε πιο πολυ!
αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα που ισως δεν ανηκει εδω!

Υ.Γ  α ρε θρυλε μας τρελανες σημερα και παλι!!!! :grin:
Αναμενόμενο δεν είναι να πέσει με όλα αυτά? Ενδεικτικά: απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων τσατσάδων (γιατί περί τσατσάδων πρόκειται και όχι για υπηρεσίες) π.χ. Κασσάνδρας 4 (ανώγειον) τα βραδινά, μυρωδιά ξεπέτας από ορισμένες κοπέλες που την έχουν δει αρπάχτρες και συν της άλλης η "οικονομική κρίση"!!!!!

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλτατοι μια ερωτηση...

στο Alien Girls στην Αντιόχειας τι παιζει με Σαμπρινα?

απο φωτο ειναι καλη..απο υπηρεσιες?

ευχαριστω

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
φιλτατοι μια ερωτηση...

ευχαριστω
Μετα απο δυο επισκεψεις, θεωρω την Σαμπρινα μια απο τις ομορφοτερες κοπελες που κυκλοφορουν, με καλες υπηρεσιες.
Δεν μπορω να τις χαρακτηρισω κορυφαιες, ομως σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να την πεις κακη.
Σιγουρα πανω απο τον μεσο ορο, με περιθωρια βελτιωσης ομως.

Παντα προσωπικη αποψη........

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
φιλτατοι μια ερωτηση...

ευχαριστω
Είναι ιδιάζουσα περίπτωση. Υπάρχουν αρκετές κριτικές. Πήγαινε πεντακάθαρος, ξυρισμένος και γυαλισμένος ( σαν να έχεις στρατηγική επιθεώρηση , φαντάσου ) , με χιούμορ και καλή διάθεση καί το αντίστοιχο λάδωμα (χωρίς λάδι, δεν παίρνει η μηχανή...) και θα περάσεις
τέλεια ;)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Αναμενόμενο δεν είναι να πέσει με όλα αυτά? Ενδεικτικά: απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων τσατσάδων (γιατί περί τσατσάδων πρόκειται και όχι για υπηρεσίες) π.χ. Κασσάνδρας 4 (ανώγειον) τα βραδινά, μυρωδιά ξεπέτας από ορισμένες κοπέλες που την έχουν δει αρπάχτρες και συν της άλλης η "οικονομική κρίση"!!!!!
κοιταξε φιλε μου. σχεδον παντα υπαρχει αυτος ο κανονας οτι οταν πας καλα την βλεπεις καπως και μετα αρχιζει η καθοδος. αλλα δεν μπορει σχεδον ολες (αν οχι ολες) οι κοπελες να ειναι ετσι εκει.
καποιος η κατι τους οδηγει σε αυτην την συμπεριφορα της ξεπετας!
αλλα αυτο το 70ευρω για το 69 για παραδειγμα μου φαινετε πολυ ακριβο.
αλλα οταν ο αλλος ξερει οτι αν δεν πας στο 3 θα πας στο 4 η στο 6 τοτε δεν τον ενδιαφερει και αρχιζει την μονοπολιακη τακτικη...
ισως και καλυτερα γιατι ειναι μακρια απο εμενα και αν ειχε καλες περιπτωσεις θα επρεπε να κανω δρομο ολοκληρο...
:2funny: :2funny: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
αλλα οταν ο αλλος ξερει οτι αν δεν πας στο 3 θα πας στο 4 η στο 6 τοτε δεν τον ενδιαφερει και αρχιζει την μονοπολιακη τακτικη...
Πολυ σωστος σε ολα και ιδιαιτερα σε αυτο το σημειο

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κατα μεγαλο μερος πραγματικα ισχυει αυτο που γραφει ο lex.

θα ηταν ομως λαθος να θεωρησουν "μονοπωλειο" την ολη περιοχη, μιας και σε πολυ κοντινες αποστασεις απο την οδο Kασσανδρας, υπαρχουν ακομα .......10 studio.

Προσωπικα ομως, δεν εχω περασει και τοσο ασχημα στα "μαγαζια΄' της οδου κασσανδρας. Ισως να ημουν τυχερος......

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
κοιταξε φιλε μου. σχεδον παντα υπαρχει αυτος ο κανονας οτι οταν πας καλα την βλεπεις καπως και μετα αρχιζει η καθοδος. αλλα δεν μπορει σχεδον ολες (αν οχι ολες) οι κοπελες να ειναι ετσι εκει.
καποιος η κατι τους οδηγει σε αυτην την συμπεριφορα της ξεπετας!
αλλα αυτο το 70ευρω για το 69 για παραδειγμα μου φαινετε πολυ ακριβο.
ισως και καλυτερα γιατι ειναι μακρια απο εμενα και αν ειχε καλες περιπτωσεις θα επρεπε να κανω δρομο ολοκληρο...
:2funny: :2funny: :2funny:
Έχει δίκιο! Αλλά τι μονοπωλιακή πολιτική να υιοθετήσεις όταν σύνολο στην περιοχή έχεις 13 studio? Τεςπα... Είναι λίγο μεγάλο θέμα για να συζητηθεί εδώ!
Επίσης, εννοείται ότι όλες οι κοπέλες δεν είναι ξεπέτες, τα δάκτυλα του χεριού δεν είναι όλα ίδια, και ούτε έχουν όλες την ίδια συμπεριφορά με όλους!
Κοίτα pm...  ;) ;) ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom