Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Και συμπληρωνω οτι δια του τηλεφωνου ενημερωθηκαμε οτι στο Βουλιαγμενης 83 ειναι μια Λιζα και στο Συγγρου το η Μαντυ!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
:
Πριν ομως απο εκει ειχαμε περασει και Πιπινου 118 να ριξουμε μια ματια στην Αφροδιτη που επεστρεψε.......
Στον γυρισμο απο Ηλια Ηλιου καναμε και μια σταση στο Καρεα οπου δουλευουνε Σαρα και Τζινα!!!Δεν ξερω αν γαμιεται καλα η Τζινα αλλα εμενα μου τρεξανε τα σαλια οταν την ειδα στο σαλονι!!! :kissass: Κωλο δινει :think: :s&m_2:
Μονο μια ματια ριξαμε στην Αφροδιτη ή καναμε-εκανες και τιποτα αλλο που δεν θυμαμαι? :think: :grin:
Πως το ειπε ο Χωριστρας στο σαλονι?Εχω δυο μωρα βερυκοκο τι ειπε παλι? :jerking:

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Στον γυρισμο απο Ηλια Ηλιου καναμε και μια σταση στο Καρεα οπου δουλευουνε Σαρα και Τζινα!!!Δεν ξερω αν γαμιεται καλα η Τζινα αλλα εμενα μου τρεξανε τα σαλια οταν την ειδα στο σαλονι!!! :kissass: Κωλο δινει :think: :s&m_2:
Και γαμιέται καλά και οχι μόνο δίνει κώλο αλλά τον δίνει χωρίς τζέλ και μαλακίες..........μόνο με λίγο σάλιο και πραγματικά καταλαβαίνεις ΚΩΛΟ. :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Studio_55

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα σασ περινουν η Ελενη - Εφη - Κατερινα !  :-* :-* :-*

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Καλημερα !!

Σημερα στο στουντιο 40 θα ειναι η Τζεσικα την πρωινη βαρδια, μετα θα ειναι η Νικολ, και στη βραδινη βαρδια θα βρισκεται η Αμαντα :)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
[quote author = link farkeli = topic = 7646.msg1738380 # msg1738380 date = 1269069328]
Μέχρι την Κυριακή τι κάνουμε;
Το Σάββατο είναι εμπόλεμη περίοδος
[/ quote]Βγαινουμε απο τα χαρακωματα με τα οπλα μας παρατεταμενα φωναζουμε για την πατριδα ρε γαμωτο και πυροβολαμε χε!χε!καλημερα.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Μονο μια ματια ριξαμε στην Αφροδιτη ή καναμε-εκανες και τιποτα αλλο που δεν θυμαμαι? :think: :grin:
Πως το ειπε ο Χωριστρας στο σαλονι?Εχω δυο μωρα βερυκοκο τι ειπε παλι? :jerking:
Σε χαλασε η βοτκα λεμονι που ηπιες στο σαλονι Piatsa μου!!!!
Δεν θυμασε τιποτα απο οσα εγιναν χτες μου φαινεται!!! :2funny:

Δεν θυμαμαι τι ειπε ο Κυρ Μπιλης :headbang:!!! Κατι τετοιο ειπε τωρα ή για βερυκοκα ή για νερατζια!!! :2funny:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Και γαμιέται καλά και οχι μόνο δίνει κώλο αλλά τον δίνει χωρίς τζέλ και μαλακίες..........μόνο με λίγο σάλιο και πραγματικά καταλαβαίνεις ΚΩΛΟ. :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Ηταν αναγκη να μου το πεις τωρα αυτο.....οχι πες μου!!!! :cum:

dms458

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
1
Αν και είμαι φανατικός ΚΑΤΑ της μαυροπιάτσας στην αθηνάς.. Υπάρχουν κάτι κομμάτια κατά διατήματα που εάν μπούνε σε στούντιο για δουλειά οργανωμένα με τα απαραίτητα υγειονομικά χαρτιά- μανατζμεντ και φυσικά εκτος από το να λένε "τελις πιπα αμάξι τέλις πίπα αμάξι" να μαθουνε και 5 ακόμα λέξουλες στα ελληνικά θα κλείσουνε σπίτια και θα φάνε περιουσιές!!!
Τελικα υπαρχει καμια καλη γαζελα σε στουντιο?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Αυτο οντως ειναι ενα προβλημα.......
Ενας μπουρδελιαρης παντα βρισκει λεφτα!!!
Ειναι σαν τον τζογο......μπορει να μην εχουν να παρουν τσιγαρα αλλα ολη μερα στο καζινο ειναι και παιζουν!!! :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σε χαλασε η βοτκα λεμονι που ηπιες στο σαλονι Piatsa μου!!!!
Δεν θυμασε τιποτα απο οσα εγιναν χτες μου φαινεται!!! :2funny:
Μολις με εδωσες στο ιδρυμα οποτε δεν ειμαι για να ξαναπαταω :2funny:
Υ.Γ Ολα τα θυμαμαι ρε κουταλοπηρουνο :rolleyes:!Η βοτκα ηταν καθαρη..λες να με πειραξαν τα ξηροκαρπια? :thefinge:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Μολις με εδωσες στο ιδρυμα οποτε δεν ειμαι για να ξαναπαταω :2funny:
Υ.Γ Ολα τα θυμαμαι ρε κουταλοπηρουνο :rolleyes:!Η βοτκα ηταν καθαρη..λες να με πειραξαν τα ξηροκαρπια? :thefinge:
Και εγω καπως ετσι την επαθα παλιοτερα!!!
Τα φυστικια ηταν αραπικα ή αιγινης!!! :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom