You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Θα τον παω αυριο για φτιαξιμο για να ναι ετοιμος την Κυριακη ;)Σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιούμε τον ασύρματο...
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Μονο μια ματια ριξαμε στην Αφροδιτη ή καναμε-εκανες και τιποτα αλλο που δεν θυμαμαι?:
Πριν ομως απο εκει ειχαμε περασει και Πιπινου 118 να ριξουμε μια ματια στην Αφροδιτη που επεστρεψε.......
Στον γυρισμο απο Ηλια Ηλιου καναμε και μια σταση στο Καρεα οπου δουλευουνε Σαρα και Τζινα!!!Δεν ξερω αν γαμιεται καλα η Τζινα αλλα εμενα μου τρεξανε τα σαλια οταν την ειδα στο σαλονι!!! Κωλο δινει
Πως το ειπε ο Χωριστρας στο σαλονι?Εχω δυο μωρα βερυκοκο τι ειπε παλι?
kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Και γαμιέται καλά και οχι μόνο δίνει κώλο αλλά τον δίνει χωρίς τζέλ και μαλακίες..........μόνο με λίγο σάλιο και πραγματικά καταλαβαίνεις ΚΩΛΟ.Στον γυρισμο απο Ηλια Ηλιου καναμε και μια σταση στο Καρεα οπου δουλευουνε Σαρα και Τζινα!!!Δεν ξερω αν γαμιεται καλα η Τζινα αλλα εμενα μου τρεξανε τα σαλια οταν την ειδα στο σαλονι!!! Κωλο δινει
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Θα τον παω αυριο για φτιαξιμο για να ναι ετοιμος την Κυριακη ;)
Μέχρι την Κυριακή τι κάνουμε?
Το Σάββατο είναι εμπόλεμη περίοδος
Spirou_Patsi40
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 0
Καλημερα !!
Σημερα στο στουντιο 40 θα ειναι η Τζεσικα την πρωινη βαρδια, μετα θα ειναι η Νικολ, και στη βραδινη βαρδια θα βρισκεται η Αμαντα
Σημερα στο στουντιο 40 θα ειναι η Τζεσικα την πρωινη βαρδια, μετα θα ειναι η Νικολ, και στη βραδινη βαρδια θα βρισκεται η Αμαντα
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
ΥπομονηΜέχρι την Κυριακή τι κάνουμε?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
[quote author = link farkeli = topic = 7646.msg1738380 # msg1738380 date = 1269069328]
Μέχρι την Κυριακή τι κάνουμε;
[/ quote]Βγαινουμε απο τα χαρακωματα με τα οπλα μας παρατεταμενα φωναζουμε για την πατριδα ρε γαμωτο και πυροβολαμε χε!χε!καλημερα.
Μέχρι την Κυριακή τι κάνουμε;
[/ quote]Βγαινουμε απο τα χαρακωματα με τα οπλα μας παρατεταμενα φωναζουμε για την πατριδα ρε γαμωτο και πυροβολαμε χε!χε!καλημερα.
Studio_55
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αλλαγη στο αβριανο προγραμα www.studio55-gr.com/schedule][size=12pt]εδω[/size][/url] .Αυριο νυχτα η Ρωξανη μια κενουρια κοπελα! :-* :-* :-*
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Σε χαλασε η βοτκα λεμονι που ηπιες στο σαλονι Piatsa μου!!!!Μονο μια ματια ριξαμε στην Αφροδιτη ή καναμε-εκανες και τιποτα αλλο που δεν θυμαμαι?
Πως το ειπε ο Χωριστρας στο σαλονι?Εχω δυο μωρα βερυκοκο τι ειπε παλι?
Δεν θυμασε τιποτα απο οσα εγιναν χτες μου φαινεται!!!
Δεν θυμαμαι τι ειπε ο Κυρ Μπιλης !!! Κατι τετοιο ειπε τωρα ή για βερυκοκα ή για νερατζια!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ηταν αναγκη να μου το πεις τωρα αυτο.....οχι πες μου!!!!Και γαμιέται καλά και οχι μόνο δίνει κώλο αλλά τον δίνει χωρίς τζέλ και μαλακίες..........μόνο με λίγο σάλιο και πραγματικά καταλαβαίνεις ΚΩΛΟ.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Για το καλο σου φροντιζει ο συναγωνιστης.........Ηταν αναγκη να μου το πεις τωρα αυτο.....οχι πες μου!!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Πρεπει να τρεχω στις τραπεζες παλι να δω αν μου'χει μεινει και τιποτα!!!Για το καλο σου φροντιζει ο συναγωνιστης.........
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Αυτο οντως ειναι ενα προβλημα.......Πρεπει να τρεχω στις τραπεζες παλι να δω αν μου'χει μεινει και τιποτα!!!
Τελικα υπαρχει καμια καλη γαζελα σε στουντιο?Αν και είμαι φανατικός ΚΑΤΑ της μαυροπιάτσας στην αθηνάς.. Υπάρχουν κάτι κομμάτια κατά διατήματα που εάν μπούνε σε στούντιο για δουλειά οργανωμένα με τα απαραίτητα υγειονομικά χαρτιά- μανατζμεντ και φυσικά εκτος από το να λένε "τελις πιπα αμάξι τέλις πίπα αμάξι" να μαθουνε και 5 ακόμα λέξουλες στα ελληνικά θα κλείσουνε σπίτια και θα φάνε περιουσιές!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ενας μπουρδελιαρης παντα βρισκει λεφτα!!!Αυτο οντως ειναι ενα προβλημα.......
Ειναι σαν τον τζογο......μπορει να μην εχουν να παρουν τσιγαρα αλλα ολη μερα στο καζινο ειναι και παιζουν!!!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Μολις με εδωσες στο ιδρυμα οποτε δεν ειμαι για να ξαναπαταωΣε χαλασε η βοτκα λεμονι που ηπιες στο σαλονι Piatsa μου!!!!
Δεν θυμασε τιποτα απο οσα εγιναν χτες μου φαινεται!!!
Υ.Γ Ολα τα θυμαμαι ρε κουταλοπηρουνο !Η βοτκα ηταν καθαρη..λες να με πειραξαν τα ξηροκαρπια?
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Και εγω καπως ετσι την επαθα παλιοτερα!!!Μολις με εδωσες στο ιδρυμα οποτε δεν ειμαι για να ξαναπαταω
Υ.Γ Ολα τα θυμαμαι ρε κουταλοπηρουνο !Η βοτκα ηταν καθαρη..λες να με πειραξαν τα ξηροκαρπια?
Τα φυστικια ηταν αραπικα ή αιγινης!!!
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Ενας μπουρδελιαρης παντα βρισκει λεφτα!!!
Ειναι σαν τον τζογο......μπορει να μην εχουν να παρουν τσιγαρα αλλα ολη μερα στο καζινο ειναι και παιζουν!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K