Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αντιοχειας 64...επισκεφτηκα την Σαμπρινα...επακολουθει κριτικη μου και για την κοπελλα και για το χωρο και για τις τιμες!!!!!!!!!!!

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Μαρ 2010
Like
48
                                :tits2:    ΣΗΜΕΡΑ  18/3  :tits2:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193  ΠΑΜΕΛΑ  -  ΒΑΝΕΣΣΑ  -  ΑΝΤΖΕΛΑ

ΚΗΦΙΣΟΥ  30  ΡΟΥΣΛΑΝΑ  -  ΑΛΙΚΗ  -  ΧΡΙΣΤΙΝΑ

:fuck1:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ισμήνης και βουλιαγμένη.. Χθές ξημερώματα καθώς επέστρεφα από δεύτερο σερί ξενύχτι διασκέδασης!

Όνομα Drosa Εθνικότητα: Ισπανία... Και όταν λέμε ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ !! Το εννοούμε χωρίς πολλά πολλά!!! Γύρω στο 1.75 (χωρίς highheels) περίπου 58κιλά μοιρασμένα στις καμπύλες. με ΚΟΡΜΪ ΛΑΜΠΑΔΑ και βίζί 3.5άρι στητό σιλικονάτο και ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΚΩΛΟ!!!!!

Σύνολο 100ευρώ για 45 λεπτά μιάς και ήμουνα ο τελέυταίος!!!! Όσοι ξέρουν για το συγκεκριμένο μωρό καταλαβαίνουν.. Διάθεση 10 και σχέση απόδοσης τιμής 100/10.... Και καλό παιδί που συντελεί στο σεβασμό προς τον πελάτη...

Θεικό πλάσμα.. ΜΕ απλά λόγια βάζει κάτω ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα τουρς που αυτή τη στιγμή βρίσκονται όσον αφορά την εμφάνιση και ίσως και σε υπηρεσιές!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ρε σεις
παίζει η Ρόζα ή Drosa , να είναι τραβέλι ?
Γιατί ο φιλαράκος πίο πάνω, μετά απο 2ο σερί ξενύχτι και ποτά, τα είδε όλα όπως λέει, αλλά δεν πήρε χαμπάρι την τρίπλα ...ω ρε ήττα !!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αντιοχειας 64...επισκεφτηκα την Σαμπρινα...επακολουθει κριτικη μου και για την κοπελλα και για το χωρο και για τις τιμες!!!!!!!!!!!
Ωραια τα εγραψες Παιχτουρα για την Σαμπρινα!Ναι μεν ειναι γυναικαρα,χαμογελαστη,ευγενεστατη κλπ αλλα απο σερβις ουτε εγω την βρηκα κατι το ιδιαιτερο!
Υ.Γ Πηρα προ ημερων την Τερεζα απο Δροσοπουλου 95 etc!Ασχημοφατσα μεν αλλα παρα πολυ ωραιο πατουρι και απο σερβις πολυ καλη με μεγαλο της ατου το απολαυστικοτατο τσιμπουκι της!Ωραια περιπτωση

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ωραια τα εγραψες Παιχτουρα για την Σαμπρινα!Ναι μεν ειναι γυναικαρα,χαμογελαστη,ευγενεστατη κλπ αλλα απο σερβις ουτε εγω την βρηκα κατι το ιδιαιτερο!
Υ.Γ Πηρα προ ημερων την Τερεζα απο Δροσοπουλου 95 etc!Ασχημοφατσα μεν αλλα παρα πολυ ωραιο πατουρι και απο σερβις πολυ καλη με μεγαλο της ατου το απολαυστικοτατο τσιμπουκι της!Ωραια περιπτωση
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια....και για την ΤΕΡΕΖΑ εγραψα οτι ειναι δυναμικη παρουσια με τσιμπουκωμα που θα το ζηλευαν πολλες....Προσπαθω στις κριτικες μου να αφαιρω την υποκειμενικοτητα που εχουμε σαν ανθρωποι και να ειμαι αντικειμενικος ωστε να βοηθαω τους συναγωνιστες μου(για τα στουντιο)να μην πεταμε τα λεφτα μας τζαμπα στις δυσκολες εποχες που διανυουμε....εξαλλου το ωφειλω σε ορισμενους γιατι και αυτοι με τις κριτικες τους με εχουν βοηθησει και εμενα!!!!!!!!!!!Και κατι τελευταιο.... μου εκανε εντυπωση που το εν λογω στουντιο της Αντιοχειας, ζητα 70 ευρω για Ισπανικο οταν τα υπολοιπα ολα το εχουν στα 50 ευρω!!!!!!!!!

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε σεις
παίζει η Ρόζα ή Drosa , να είναι τραβέλι ?
Γιατί ο φιλαράκος πίο πάνω, μετά απο 2ο σερί ξενύχτι και ποτά, τα είδε όλα όπως λέει, αλλά δεν πήρε χαμπάρι την τρίπλα ...ω ρε ήττα !!!

Δεν είναι τραβέλι! Χέρια πολύ μικρά.. Φωνή πολύ λεπτή και αισθησιακή... Δέρμα βελούδινο... Και μουνί.. ΑΛΗΘΙΝΟΤΑΤΟ!!!

Έγω γαμίσει και τραβέλια και ξέρω (βλέπε Χαρα, χανθιά με μαυρη clk αράζει μετά το kinky opera)...

Το χετε γαμίσει με το πότο νομίζω!!! Όταν ξενυχτάω κοιμάμαι όλη την ημέρα σπίτι.. Δεν εννοώ ξενύχτι και το πρωί δουλειά!!! 

Έδωσε ρέστα στο δωμάτιο και είναι μωρό το οποιό αν δεις εξω στο δρόμο προκαλεί ατύχημα!

Και ο λόγος του ενθουσιασμού μου είναι οτι πήρα ότι τρύπα είχε για 45 σχεδόν λεπτά σίγουρα με μόνο 100ευρώ!!! Η νόμος του VFΜ από τη στιγμή που ψωνίζω CG με 200 για αυτό ο φούλ πρόγραμμα!

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
καλησπέρες!!
Η Κατερίνα απο Βριλυσού 55, εκτός απο εκεί ξέρει κάποιος αν δουλεύει  :fuck1:  :fuck1:  :fuck1: και κάπου αλλου???

thanks!!!!!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καλησπέρες!!
Η Κατερίνα απο Βριλυσού 55, εκτός απο εκεί ξέρει κάποιος αν δουλεύει  :fuck1:  :fuck1:  :fuck1: και κάπου αλλου???

thanks!!!!!!!!
Κανει καποιες βαρδιες στο γειτονικο Βριλησσου 42, οπως και στο Φραντζη 47.

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Η Κατερίνα χθές μου είπε οτι σήμερα  θα δουλεύει στο 42  το απόγευμα. :pipa2: :pipa2:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
παιδια η αλεξια απο συγγρου 144 και τριγγετας αξιζει??? εμφανιασιακα αρχικα και μετα απο συμμετοχη???

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Μαρ 2010
Like
48
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193
ΡΟΥΣΛΑΝΑ  -  ΠΑΜΕΛΑ  -  ΒΑΝΕΣΣΑ

ΚΗΦΙΣΟΥ 30
ΒΑΝΕΣΣΑ  -  ΣΥΛΒΙΑ  -  ΜΠΡΕΝΤΑ
:-* :-* :-*

Επισκέπτης
Σήμερα το πρωί στο Παιωνίου 10 είχε μια Αλεξάνδρα.Μελαγχροινή ,μη ξεχωριστού προσώπου με ευρύ σωματότυπο.Όχι παχιά.
50 ευρώ το απλό.80 ευρώ το ελεύθερο στοματικό.
Η νεαρή λεπτή χαριτωμένη ευγενική υπηρέτρια έχει προσόντα και για την άλλη δουλειά...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σήμερα το πρωί στο Παιωνίου 10 είχε μια Αλεξάνδρα.Μελαγχροινή ,μη ξεχωριστού προσώπου με ευρύ σωματότυπο.Όχι παχιά.
Η νεαρή λεπτή χαριτωμένη ευγενική υπηρέτρια έχει προσόντα και για την άλλη δουλειά...
Δεν εκανε για την αλλη δουλεια η δεσποινις Ρωξανη!Καλα καθεται εκει που καθεται
www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/task,itemreviews/id,2182/criteria,1/comp,com_content/order,/limit,20/limitstart,20/#jreview_6011]http://www.bourdela.tv/component/option,com_jreviews/task,itemreviews/id,2182/criteria,1/comp,com_content/order,/limit,20/limitstart,20/#jreview_6011[/url]

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σημερα το απογευμα..
Βουλιαγμενης 83
Αγγελικη δηλ Αντζελα απο Κασσανδρας,Αγ.Μελετιου,Πειραιως 109,Ελλης 3 και γυρευε και ποσα αλλα ιδρυματα
Ηλια Ηλιου 82
Μαρλιν απο το Λυων της Γαλλιας :o!Μετριου υψους μελαχρινη με ισιο μαλλι μεχρι τον κωλο κι ενα απο τα ωραιοτερα κορμια που εχω παρει ever!!Τσιτα γυμνασμενη με 2-2,5 καλοφτιαγμενο στηθος και περιεργο αλλα σεξυ προσωπο!Καλα για τον κωλο της δεν το συζηταω...με αριστα το 10 του βαζω 12!!Πεταχτος με αψογη περιφερεια και να κοιταει τον υψιστο!Απλα υπεροχος...δυστυχως το σερβις της δεν κυμανθηκε στα ιδια επιπεδα χωρις επουδενι να ειναι ξεπετα(εφαγε ενα 20λεπτο στο δωματιο)Απλα δεν ηταν και κατι το αξιομνημονευτο!Για την εμπειρια και μονο οτι γαμας τετοιο κορμι(πρωην στριπερ)που τα χωνει στα γαλλικα οταν ειναι πανω στην τσαπου δεν περασα καθολου ασχημα αλλα δεν μπορω να πω οτι με εκανε και πελατη της

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σημερα το απογευμα..
Ηλια Ηλιου 82
Μαρλιν απο το Λυων της Γαλλιας :o!Μετριου υψους [size=14pt]μελαχρινη με ισιο μαλλι μεχρι τον κωλο[/size] κι ενα απο τα ωραιοτερα κορμια που εχω παρει ever!!Τσιτα γυμνασμενη με 2-2,5 καλοφτιαγμενο στηθος και περιεργο αλλα σεξυ προσωπο!Καλα για τον κωλο της δεν το συζηταω...με αριστα το 10 του βαζω 12!!Πεταχτος με αψογη περιφερεια και να κοιταει τον υψιστο!Απλα υπεροχος...δυστυχως το σερβις της δεν κυμανθηκε στα ιδια επιπεδα χωρις επουδενι να ειναι ξεπετα(εφαγε ενα 20λεπτο στο δωματιο)Απλα δεν ηταν και κατι το αξιομνημονευτο!Για την εμπειρια και μονο οτι γαμας τετοιο κορμι(πρωην στριπερ)που τα χωνει στα γαλλικα οταν ειναι πανω στην τσαπου δεν περασα καθολου ασχημα αλλα δεν μπορω να πω οτι με εκανε και πελατη της

Σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιούμε τον ασύρματο... :booty:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
μεσα στο δωματιο δεν ηταν καθολου μα καθολου ευγενικη ποτε της ;)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιούμε τον ασύρματο... :booty:
Ναι Farkeli μου, οπως ακριβως το διαβασες!!!ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!Απο εκει ερχομαι (με πηρε απο χερακι ο Piatsas και με πηγε :2funny:) τωρα και μπορω να πω οτι η κοπελα ειναι πολυ ωραια!!!Και οταν την ακουσα να μιλαει με αυτην την γαλλικη προφορα  :bigdick:
Πριν ομως απο εκει ειχαμε περασει και Πιπινου 118 να ριξουμε μια ματια στην Αφροδιτη που επεστρεψε.......
Στον γυρισμο απο Ηλια Ηλιου καναμε και μια σταση στο Καρεα οπου δουλευουνε Σαρα και Τζινα!!!Δεν ξερω αν γαμιεται καλα η Τζινα αλλα εμενα μου τρεξανε τα σαλια οταν την ειδα στο σαλονι!!! :kissass: Κωλο δινει :think: :s&m_2:
Να πω και οτι η βολτα ξεκινησε απο το Βριλ. 55 οπου δουλευει η Ρομινα!!!Αλλη μουναρα και αυτη!!!! :humpleg:Ουτε αυτην την εχω δοκιμασει αλλα απο εμφανιση σκιζει!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom