You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Σήμερα το πρωί στο Αριστομένους 72 ήταν μια Νάνσυ.
Ξανθιά βαμμένη καυλόφατσα προς το νταρντανοειδές με ωραία κωλάρα.Ας μας πούνε οι στουντιακοί για τις υπηρεσίες της.
Ξανθιά βαμμένη καυλόφατσα προς το νταρντανοειδές με ωραία κωλάρα.Ας μας πούνε οι στουντιακοί για τις υπηρεσίες της.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Πηγαινω να την Τσεχα σεξομηχανη Σαμπρινα!!!!!!!!!!!
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Πρέπει να είναι η Νάνσυ από Βριλησσού. Δεν την έχω τεστάρει, αλλά μπορείς να διαβάσεις εδώ σχετικές κριτικές:
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Πρέπει να είναι η Νάνσυ από Βριλησσού. Δεν την έχω τεστάρει, αλλά μπορείς να διαβάσεις εδώ σχετικές κριτικές:
Κάπου διάβαζα τις προάλλες οτι η Νανσάρα (βριλησού) κανει καρριέρα στα εξωτερικά,....
Κάπου διάβαζα τις προάλλες οτι η Νανσάρα (βριλησού) κανει καρριέρα στα εξωτερικά,....
[/quot
Κουφό ! Η κοπέλα είναι Ρωσιδάκι όπως γνωρίζετε και οχι Ελληνοσουηδέζα όπως πλασάρεται. Την πρώτη φορά που την συνάντησα της μιλούσα Σουηδικά και δεν καταλάβαινε τίποτα. Μου είπε "Γιατί μου μιλάς Σουηδικά ? Θέλεις να αρχίσω και εγώ στα Ρώσσικα ?". Τελικά τα πήγαμε μια χαρά...
Για διεθνή καριέρα δηλαδή πού ? Στη Δυτική Ευρώπη ? Ουαού !
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γυρναγα χθές βράδυ από ξενίχτι καυλωμένος και λέω δεν μπουκάρω βουλιαγμένης στη γοργόνα να ρίξω ένα.. η ώρα ήταν 4.55 ξημερώματα.. Δυστηχώς ήταν η ρομίνα την οποιά έχω ξαναπάρει και επειδή δέν σκοπευω να την παντρευτώ αποχώρησα.. Συνεχίζω λοιπόν στο ισμήνης πίσω από το χόντο και ήταν κλειστά.... Ρε παύστη μου λέω κοίτα να δεις τώρα ατυχιά.. Κατάρτι ο πούτσος.. Πάω μετά εκεί στον τυπά που έχει δυό τρεις κάθε φορά απέναντι από το μαγαζί του ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.... δυό αλβανοί μέσα αντάλαζαν απόψης στη γλώσσα τους.. Κάνω μεταβολή και δεν περιμένω κάν να δώ τι έχει..
5.10 η ώρα.. Ξέροντας οτί η ρομίνα έιναι εγγύηση και οτι οι γοργόνες κλείνουν 6.00 πάω να τον ρίξω.. Αλλά δυστυχώ ή λογο αναδουλειών ή λόγο πολύ δουλειάς είχε κλείσει πρόωρα...
Άποτέλεμα?? Μια παχιά.. δυνατή αισθησιακή, με αφοσιωση και μεράκι ΜΑΛΑΚΙΑ στο σπίτι!
Υ.Γ δεν άκουσα τον pathos gia temachia που μου δώσε τα φώτα του πως να κίνηθώ να γαμίσω σε κανα στρίπ και να τα αποτελέσματα!
5.10 η ώρα.. Ξέροντας οτί η ρομίνα έιναι εγγύηση και οτι οι γοργόνες κλείνουν 6.00 πάω να τον ρίξω.. Αλλά δυστυχώ ή λογο αναδουλειών ή λόγο πολύ δουλειάς είχε κλείσει πρόωρα...
Άποτέλεμα?? Μια παχιά.. δυνατή αισθησιακή, με αφοσιωση και μεράκι ΜΑΛΑΚΙΑ στο σπίτι!
Υ.Γ δεν άκουσα τον pathos gia temachia που μου δώσε τα φώτα του πως να κίνηθώ να γαμίσω σε κανα στρίπ και να τα αποτελέσματα!
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Παιδες υπάρχει studio που να έχει μαύρη γαζέλα..????? στείλτε και με πμ αν θέλετε...
Χωρίς να είμαι σίγουρος 100% δεν νομίζω να υπάρχει.. Για το λόγο ότι το μαύρο χρωμα έχει υποτιμιθεί για να ρουφάει 50άρια..
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
εχει παρει το αυτι μου για ενα που εχει βραζιλιανες κτλ οποτε σιγουρα θα υπαρχουν γαζελες εκει.Παιδες υπάρχει studio που να έχει μαύρη γαζέλα..????? στείλτε και με πμ αν θέλετε...
περισσοτερα δεν ξερω ομως. σιγουρα τα παιδια θα σε ενημερωσουν σχετικα... ;)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
brazilian house, κωνσταντινουπολεως..εχει παρει το αυτι μου για ενα που εχει βραζιλιανες κτλ οποτε σιγουρα θα υπαρχουν γαζελες εκει.
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
εχει παρει το αυτι μου για ενα που εχει βραζιλιανες κτλ οποτε σιγουρα θα υπαρχουν γαζελες εκει.
Πολυ πολυ δυσκολο να βρεις εδω μαυρη που να αξιζει.........
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αν και είμαι φανατικός ΚΑΤΑ της μαυροπιάτσας στην αθηνάς.. Υπάρχουν κάτι κομμάτια κατά διατήματα που εάν μπούνε σε στούντιο για δουλειά οργανωμένα με τα απαραίτητα υγειονομικά χαρτιά- μανατζμεντ και φυσικά εκτος από το να λένε "τελις πιπα αμάξι τέλις πίπα αμάξι" να μαθουνε και 5 ακόμα λέξουλες στα ελληνικά θα κλείσουνε σπίτια και θα φάνε περιουσιές!!!
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
α μπραβο. ουτε που θυμομουν που ειναι...brazilian house, κωνσταντινουπολεως..
ουτε εχω παει ουτε εχω παρει για να ξερω.Πολυ πολυ δυσκολο να βρεις εδω μαυρη που να αξιζει.........
ο φιλος ρωτησε αν ξερουμε κανενα στουντιο και απλα του ειπα οτι υπαρχει. αυτος θα κρινει τι θα κανει.
εμενα προσωπικα δεν μου κανουν το κλικ οι γαζελες οποτε..
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Δεν ειναι η ιδια φιλτατεΠρέπει να είναι η Νάνσυ από Βριλησσού. Δεν την έχω τεστάρει, αλλά μπορείς να διαβάσεις εδώ σχετικές κριτικές:
Αυτη απο το Αριστομενους πρεπει να ειναι νεα στο στουντιοκουρμπετι!Ωραιοτατο ξανθο χαμογελαστο μιλφ με τροφαντη πατουρα!Μου φανηκε καλη περιπτωση
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Αν και είμαι φανατικός ΚΑΤΑ της μαυροπιάτσας στην αθηνάς.. Υπάρχουν κάτι κομμάτια κατά διατήματα που εάν μπούνε σε στούντιο για δουλειά οργανωμένα με τα απαραίτητα υγειονομικά χαρτιά- μανατζμεντ και φυσικά εκτος από το να λένε "τελις πιπα αμάξι τέλις πίπα αμάξι" να μαθουνε και 5 ακόμα λέξουλες στα ελληνικά θα κλείσουνε σπίτια και θα φάνε περιουσιές!!!
τί μαλέας!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.165
- Πόντοι
- 42.697
πηγα σημερα να την δω το απογευμα υστερα απο προτροπη του Μεγιτου ΠΙΑΤΣΑ, αλλα στη θεση της βρηκα μια αξιόλογη μαυρομάλλα ομορφη "ελληνιδα" την Αλίκη, αν θυμαμαι καλα το ονομα.
Πολυ τσαχπινα και με καλό σωμα και κωλο. Δεν περασα ομως
Θα επανελθω για Νανσυ...
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
πηγα σημερα να την δω το απογευμα υστερα απο προτροπη του Μεγιτου ΠΙΑΤΣΑ, αλλα στη θεση της βρηκα μια αξιόλογη μαυρομάλλα ομορφη "ελληνιδα" την Αλίκη, αν θυμαμαι καλα το ονομα.
Πολυ τσαχπινα και με καλό σωμα και κωλο. Δεν περασα ομως
Θα επανελθω για Νανσυ...
Την Αλικη την εχω παρει στο κοντινο Πιπινου 118
Ομορφη κοπελα, αλλα οχι κατι αξιολογο απο υπηρεσιες.
Καλα εκανες και αποχωρησες.........
Συστηνω Αφροδιτη στο 118.
Οπως εγραψε και ο lex80 :
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.165
- Πόντοι
- 42.697
ευχαριστώΤην Αλικη την εχω παρει στο κοντινο Πιπινου 118
θα την εχω στα υπόψη...
τωρα εχει κλειδωσει ο στοχος μιλφ Νανση....
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
;) ;) ;)Την Αλικη την εχω παρει στο κοντινο Πιπινου 118
ηταν ενας φορος τιμης προς τον μεγα περιπατητη των αθηνων!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K