Studio Paradise
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αγ. Μελετιου 37 Καρμεν- Μιλβα- Νικι :-*
γνωρίζει κανείς τι παίζει με το studio στην ιπποκρατους 144 ειναι κλείστο?(προσπαθώ εδω και μερες αλλα κανεις δεν σηκωνει το τηλ καθώς επίσης και το ****** λεει οτι είναι κλειστό.
To studio στην Ιπποκράτους υπ' αριθμόν 144 είναι κλειστό εδώ και μήνες... Σφράγισμα... ;) ;) ;)γνωρίζει κανείς τι παίζει με το studio στην ιπποκρατους 144 ειναι κλείστο?(προσπαθώ εδω και μερες αλλα κανεις δεν σηκωνει το τηλ καθώς επίσης και το ****** λεει οτι είναι κλειστό.
Προηγήθηκε απονεύρωση ?Σφράγισμα... ;) ;) ;)
Απονεύρωση χωρίς όμως νάρκωση...Προηγήθηκε απονεύρωση ?
τι να το κανεις αφου δε δουλευει?αμα τυχει και ξαναπιασει δουλεια βλεπουμε.. ;)Τελικά ρε παιδιά την Πολίνα στη Καμασουτρο-αλυσίδα, την έιδε κανένας -εκτός του Πιάτσα -, απο κοντά ? Μήπως έγινε και κανά τεστάκι ?
Το Βριλησσού 57 θα παραμείνει κλειστό... ;) ;) ;)τι να το κανεις αφου δε δουλευει?αμα τυχει και ξαναπιασει δουλεια βλεπουμε.. ;)
βριλησσου57 κλειστο εδω και κατι μερες.
αριστομενους72 μια ανοιχτο,την αλλη κλειστο.οταν ειναι ανοιχτο παιζει μια μονικα συνεχεια.μηπως εχει πετυχει κανεις πουθενα την αλικη, τη μελαχροινη ομως, που ηταν εδω(αριστομενους) και βριλησσου 60 κλπ?
Το Βριλησσού 57 θα παραμείνει κλειστό... ;) ;) ;)
Όσο για το Αριστομένους 72 είναι μια ανοικτό και μια κλειστό λόγω παρέλασης ... ;) ;) ;)
Για πάντα ??Το Βριλησσού 57 θα παραμείνει κλειστό... ;) ;) ;)
Επισκεψη προχθες κατα τις 8-8:30 σε Καρεα 30, το οποιο γενικως εχω σε εκτίμηση, κυρίως λόγω της ανεπαναληπτης Σαρας, αλλα και διαφόρων αλλων καλών κυριων στο παρελθον.
Ηταν μια μελαχρινη ονοματι Τζεσικα ή Τζεσυ ή κάπως ετσι, με εντυπωσιακό κορμί και ζαρτιέρες και έτσι δελεάστηκα. Μιλάμε για το χειρότερο γαμησι που εχω κάνει τα 25 χρονια εμπειρίας από αναλογα ιδρυματα. Εγω ξενερωσα; Αυτη με πηρε στραβα; Η χημεια φταιει; Δεν ξερω. Ηταν αηδιαστικό, όπως και το γεγονός ότι επιχειρησε να με φτιάξει, παιζοντας μου τον πουτσο με το χέρι και από αποσταση, όπως εκαναν κατι γριες πουτανες στις εφηβικές βόλτες μας στη Φυλης. Ειλικρινα ξενερωσα τόσο που δεν ειχα όρεξη ουτε να τη βρισω, ούτε να τη γαμησω, εχυσα στα 2', με μία σταση και εφυγα. Μακριά από τη μαλακω, μαγκες.
Χαίρεται... ;)γεια σου τιμημενε πιτσιρικο ;)
Προς το παρόν θα παραμείνει κλειστό... στο μέλλον βλέπουμε...! ;) ;) ;)Για πάντα ??
Το σπίτι που έγραψα ιστορία με τη Σαμπρίνα ?? :'(
Να γίνει μουσείο!!
Και τα κέρινα ομοιώματά μας να είναι στο κρεβάτι
Eσυ ειχες γραψει ιστορια με τη Σαμπρινα στο Λελας!!!!Το ξεχασες?Για πάντα ??
Το σπίτι που έγραψα ιστορία με τη Σαμπρίνα ?? :'(
Να γίνει μουσείο!!
Και τα κέρινα ομοιώματά μας να είναι στο κρεβάτι
(το θεωρώ λίγο βρώμικο).
Αλλαγη:
Κασσανδρας 4: Αννα-Μαρια - Βικυ - ?